Mitäs sitä kiertelemään – olen nelkytplusbloggaaja

Jokunen viikko sitten istuin altaan reunalla Edenin kylpylän trooppisessa lämmössä lasten peuhatessa vedessä.

Luin ajankulukseni Anna-lehteä, jonka kannessa huomio tarttui mielenkiintoiseen aiheeseen Nyt tulevat keski-ikäiset naisbloggarit! 

Itseäni en vielä keski-ikäiseksi tunnusta, enkä sitä ihan vielä olekaan, sillä naisten keski-ikä Suomessa vuonna 2014 oli Tilastokeskuksen mukaan 43,4 vuotta.

Mutta siitä ei pääse mihinkään, että mittari vierähti uudelle vuosikymmenelle pari vuotta sitten, eikä pokka enää pidä väitteen juu, kakskytyhdeksän just täytin kohdalla.

Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja

Sivut kääntyivät ripeasti artikkeliin, jossa kerrotaan kahdesta aikuisbloggaajasta, Maiju Kauppilasta ja Tiia Koivusalosta. Tämä energinen naiskaksikko käyttää suuren osan vapaa-ajastaan bloggaamiseen ja heidän lifestyle-bloginsa tempaavat mukaansa positiivisella energialla ja pilke silmässä kirjoitetuilla jutuillaan.

Maiju 50+ kirjoittaa blogia Pinkit korkokengät ja Tiia 40+ vuorostaan Minäkö keski-ikäinen? -blogia. He kumpikin ovat mukana Suomen 40+ blogit mediakanavassa, jossa blogeja on tällä hetkellä kolmisenkymmentä.

Ajatus 40+ blogeista jäi kytemään ja seuraavalla viikolla päätin tutkia asiaa lähemmin.

Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja

Otin yhteyttä 40+ blogit blogiportaalin perustajaan Heli Pehkoseen ja siitä asiat etenivätkin ripeästi.

Sain hyvin informaatiota, jossa kerrottiin 40+ blogit blogiportaalin olevan elämyksellisen ja laadukkaan sisällöntuotannon uusin toimija Suomen markkinoilla.

40+ blogit kokoaa yhteen laadukkaat ja ammattimaisimmat aikuisblogit useasta eri aihepiiristä. Näistä yhtenä uusimmista on matkailu, jonka ensimmäisenä blogina aloitti Meriharakka 106 maan kokemuksellaan.

Mukaan valittavien blogien tulee täyttää pääsyvaatimukset ja tuottaa kiinnostavaa sekä laadukasta luettavaa lukijakunnalle ja ilokseni tulin valituksi mukaan nelkytplusbloggaajien joukkoon.

Huomenna torstaina sivustolle liittyy Meriharakan matkakaveriksi Elämää ja Matkoja -matkablogi. Tervetuloa  tutustumaan nelkytplusblogien monipuoliseen tarjontaan!

Ikä tuo kokemusta, kokemus tuo varmuutta, varmuus tuo rohkeuden olla oma itsensä – ei tämä keski-ikäisyys ole sittenkään hassumpaa! 

Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja

Lisäksi voit seurata blogia Facebookissablogit.fi ja blogipolku.fi sivustoilla sekä katsoa kuvia elämän hetkistä ja retkistä Instagramissa, josta myös tämän artikkelin otokset ovat.

Muistathan kirjautua blogit.fi palveluun ja klikata uudelleen seuraa-painiketta, jolloin tuoreimmat blogipäivitykset tulevat heti nähtävillesi aiempaan tapaan. Kirjautumatta tehdyt blogien seuraamiset eivät enää tallennu sivuston uudistuksen vuoksi.

Recommended Articles

20 Comments

  1. Hienoa, että saamme mukaan lisää matkabloggaajia! Minä jo tunsinkin itseni hiukan orvoksi tuolla muotivaatteiden ja meikäläisen kotiin verrattuna aivan liian upeiden kotien joukossa 🙂

    1. Kiitos Pirkko! Mukava päästä Meriharakka -blogin seuraksi 40+ blogien matkaan!
      Ja meillähän onkin jo kokemusta ’Päivä mun matkassa’ -postauksista – matkabloggaajien tyyliin 😀

    1. Kiitos! Mukavaa päästä mukaan matkaanne! <3

  2. Lämpimästi tervtuloa mukaan yhteisöön <3

    1. Lämmin kiitos Tiia! On ilo päästä mukaan 40+ bloggareiden yhteisöön! <3

  3. Tervetuloa mukaan mahtavaan porukkaan <3

    1. Lämmin kiitos Outi – mukava päästä mukaan porukkaan! <3

  4. Tervetuloa mukaan 40+ yhteisöön 🙂

    1. Lämmin Kiitos Maiju! Kiva päästä mukaan 40+ bloggaajien yhteisöön! ?

  5. Heh, minullekin tuli tutuksi 40+-blogiyhteisö tästä samasta Annan jutusta (ja tämä Anna on muuten mukanani täällä Madridissa), ja silloin aloin itsekin pyöritellä, olisiko aika tehdä jotan blogini eteen, pitäisikö yrittää päästä mukaan. Sitten ten päätöksen, että kyllä, ja ei mennyt montaa päivää, kun huomasin tämän postauksesi. Olin siis lukenut jo tämän aiemmin, vaikka en silloin ehtinytkään kommentoimaan. Enkä uskaltanutkaan, kun en tiennyt, pääsenkö itse mukaan! Nyt minäkin mukana. Joten onnea meille molemmille! 🙂 Toivottavasti jossain tapaamisessa joskus tavataan ihan livenä ja päästään puhumaan – no, niistä matkoista! 🙂

    1. Anna-lehden juttu tempasi mukaansa ja ajatus jäi tosissaan muhimaan, hauska kuulla että Sinullakin kävi samoin! 😀
      Olin juuri laittanut asiaa vireille, kun Pirkko kertoi Reissupostauksia ryhmässä kaipaavansa matkakaveria nelkytplussalaisiin, enkä samaten uskaltautunut hänelle asiaa vielä kommentoimaan, kun mukaanpääsy ei ollut varmistunut. 🙂
      Todella kiva, että meitä on nyt kolme tuttua matkablogia mukana myös 40+ bloggaajissa! Onnea meille tytöille! 🙂

  6. Hei hieno juttu tämä portaali ja onnea mukaanpääsystä! Jotenkin ihmisillä on fiilis, että blogit on vaan nuorten juttu – mutta todellisuus on aivan toinen 🙂 mä tykkään lukea kaikenikäisten kirjoittamia blogeja, ja oonkin jo tutustunut muutamaan tästä portaalista!

    1. Kiitos Lena! Olen todella iloinen pääsystäni mukaan nelkytplusbloggaajien joukkoon, jossa vallitsee aivan loistava yhteishenki.
      On todella kiva, että nykyään löytyy monen ikäisiä bloggaajia ja jokainen tuo oman mausteensa blogimaailmaan.

      Työskentelin aiemmin firmassa, jossa tiimin ikäskaala oli 17-62 vuotta ja se aika opetti iän olevan vain numeroita – henkinen ikä ratkaisee! 🙂

  7. Musta on tosi ihanaa, että niin eri ikäiset bloggaavat näkyään. Jokaiselle löytyy tosiaankin jotakin! 🙂

    1. Kiitos Lotta! On kiva, että blogitarjontaa on nykyään monenlaista eri aihepiireistä ja eri ikäisten näkökulmista.
      Aina oppii jotain uutta, kun katsoo asioita toisen bloggaajan silmin – se on parasta blogien antia! 🙂

  8. Onnea uuteen yhteisöön liittymisestä! Ei tämä bloggaus tosiaan ole enää mikään pikkutyttöjen hömpötys. 😀

    1. Kiitos Elina! Yllättävän paljon onkin nykyään myös maagisen 29 vuoden ylittäneitä bloggaajia; piti itsekin jo tunnustaa, että se ikäraja ylitettiin… no jokunen vuosi sitten! 🙂

  9. Kiitos vinkistä, enpä ollut kuullutkaan tästä 40+ bloggaajista. Täytyypä alkaa seuraamaan 🙂

    1. Kiitos Tanja! Tällä hetkellä mukana on jo reilut 30 blogia eri aihepiireistä, käy ihmeessä kurkistamassa sivustolla!
      Tervetuloa tutustumaan 40+ blogeihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *