The Walk & The Beach, Dubai – Tyyliä ja tunnelmaa

Matkamme jälkeen moni on kysynyt, mistä alueesta pidimme Dubaissa eniten ja minne kannattaisi sinne matkatessa majoittua?

Vastaus tähän on helppo: The Walk & The Beach, joista kerroin ensikertaa parisen viikkoa sitten JA Ocean View hotellin esittelyssä.

Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja

Eläväinen ja tyylikäs rantabulevardi

Dubaissa kävelyalueet ovat toistaiseksi harvinaisuus ja The Walk on yksi harvoja alueita, jossa voi kulkea kävellen ja vaikkapa katsella näyteikkunoiden tarjontaa tai bongata kiireettömästi ohi rullaavia urheiluautoja.

Leveiden kävelyalueiden reunustaman kadun liikenteen tahti on rauhallinen verrattuna muuhun kaupunkiin ja alueella on leppoisa tunnelma. Rannan puoleinen osuus on täysin omistettu jalankulkijoille.

Rantabulevardin varrella on monipuolinen tarjonta niin ravintoloita, kahviloita kuin tyylikkäitä kauppoja ja sinne mennään viihtymään ja viettämään aikaa ystävien ja perheen kanssa.

The Walkin varrella on lukuisia hyvätasoisia hotelleja sekä kaikki tarvittavat palvelut. Sinne majoituttaessa pääsee  kunnolla nauttimaan alueen leppoisasta tunnelmasta, viihtyisästä ympäristöstä ja kaikesta palvelu-, viihde- ja aktiviteettitarjonnasta.

Iltaisin oli ihana palata The Walkin alueelle kiireisen kaupunkipäivän päätteeksi, syödä hyvin ja lähteä kävelylle rannan tuntumaan.

Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja

Ranta

Vaaleahiekkainen ranta houkuttelee viettämään myös aurinkoista päivää turkoosin meren äärelle.

Nappaa vain rantamatto ja pyyhe mukaan tai vuokraa itsellesi tuoli ja aurinkovarjo ja nauti puuterihiekan pehmeydestä ja meren lämpimistä aalloista.

Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja

Rannan nurmialueella voit osallistua aamujoogaan tai käydä lenkillä joustavalla materiaalilla katetulla juoksuradalla ja pysähtyä hetkeksi kuntoilulaitteiden ääreen.

Vesiaktiviteetteja löytyy niin vesiskootterien kuin fly boardilla tasapainoilun parissa

Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja

Lapset ja lapsenmieliset suuntaavat vaikkapa kelluvalle leikkipaikalle.

PC060027
Photo © Elämää ja Matkoja

Lisäksi rannalla on useita eri ikäisille lapsille sopivia leikkipaikkoja likumäkineen ja kiipeilytelineineen sekä suuri pomppulinna, jossa pienet jytäsivät musiikin tahtiin.

Photo © Elämää ja Matkoja
Lapsille löytyy useita leikkipaikkoja. Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja

Tai miltä kuulostaisi leffailta rannalla tähtitaivaan alla, taidenäyttely, ilotulitus, lasershow tai kenties akrobaatti- tai lentonäytös…

Tätä ja paljon muuta on The Walkilla ja The Beachilla tarjota.

Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja

 

 

 

 

Recommended Articles

6 Comments

  1. Huomasitko että joku oli näppärästi jakanut vinkkisi toisessa kirjoituksessa?

    1. Näin, valitettavasti. :/ Saman oli huomannut muutama muu ja sähköpostia on tipahdellut tasaiseen tahtiin.
      Kiitos Perka viestistäsi!

  2. Kivasti kirjoitettu, Arabiemiraatit kiinnostaa kovasti, vaikka paljon negatiivisiakin juttuja sieltä kuulee. Jospa ensi vuonna pääsisi itse kokemaan!

    1. Lämmin Kiitos Anna!

      Arabiemiraatit tuntuu jakavan mielipiteitä, yllättävän voimakkaastikin. Taustalla on valitettavasti myös paljon perusteettomia ennakkoasenteita.

      Me pidimme UAEsta ja Dubaista hyvin paljon ja aiomme matkata sinne vielä uudelleen, sillä vielä niin paljon nähtävää ja koettavaa jäi odottamaan.
      Suosittelen lämpimästi UAEta ja Dubaista, jossa on mahdollisuus viettää tasokasta ranta- ja kaupunkilomaa siistissä ja turvallisessa ympäristössä, tarjolla on valtaisa määrä hyvätasoisia hotelleja puhumattakaan herkullisesta ruuasta! Lisäksi on vielä mahdollista kurkistaa menneen ajan beduiiniperinteisiin modernin Arabiemiraattien tarjonnan lisäksi.

  3. Ollaan suunnittelemassa matkaa Dubaihin ja hotellin & alueen valinta ei ole ollut helppoa. Tämä vaikuttaa aivan meidän paikalta, kiitos vinkistä!

    1. Kiitos Marianne! Mukava kuulla, että postauksesta oli apua hotellin sijainnin valintaan.
      The Walkin seutu oli todella mukavaa aluetta kaikin puolin, tykkäsin!
      Mukavaa matkan suunnittelua Teille ja vastaan mielelläni, jos haluatte lisätietoja kohteesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *