Ajaston uutuuskalenteri Traveller’s Journal + Arvonta

Yhteistyössä Ajasto & Elämää ja Matkoja matkablogi 

Olen ollut kalentereiden suurkuluttaja jo 1980-luvun teinivuosista, ja siitä lähtien kalenterit ovat aina kulkeneet mukana; niin opinnoissa, työelämässä kuin lapsiperheen aikataulutetussa arjessa.

Sähköiset kalenterit ovat vallanneet jalansijaa, mutta aidossa paperikalenterissa on silti edelleen sitä jotain, eikä toimivuus ole nettiyhteyksistä tai mobiililaitteen akun virrasta riippuvainen. Sähköisten kalenterien lisäksi käytössäni on ollut jo vuosia näppäräksi todettu Timex-järjestelmäkalenteri, enkä pärjäisi päivääkään ilman kalenteria.

Teini- ja opintovuosina kalenterit tuunattiin starojen kuvilla ja lehdille kirjattiin menojen ja tenttien lisäksi ne elämää suuremmat tarinat, joita vaan nuoren tytön sydämeen mahtui. Voi sitä muistojen virtaa, kun nämä kalenterit joitain aikoja sitten löysin, ja sivuja lehteillessä elin monet hetket uudelleen.

Nämäkin muistot pienine yksityiskohtineen olisivat painuneet jonnekin unholaan, jollei niitä olisi aikanaan piirrosten kera kalenterin sivuille kirjattu. Toki valokuvia vuosikymmeniltä on tallessa paljonkin, mutta ne muutamat lauseet kalenterissa herättivät koko tarinan eloon.

Miksei kirjaisi matkamuistojakin samalla tavalla?

Traveller's journal 6 Photo © Elämää ja Matkoja matkablogi

Niinpä en ollut pysyä nahoissani, kun sain testattavakseni Ajaston uutuuskalenterin, Traveller’s Journalin, johon voin arkisten menojen lisäksi kirjata tunnelmia tulevilta matkoilta ja herättää ne muistot henkiin vuosien päästäkin kalenterin sivuja lehteillen.

Tähän saakka en ole halunnut 400 grammaista Timex-kalenteriani kuljettaa mukana matkoilla, mutta Traveller’s Journal on niin näppärän kokoinen ja kevyt, että se kulkee kuin huomaamatta mukana laukussa.

Eikä siitä mihinkään pääse, että aito paperi ja käsinkirjoitettu teksti antaa aivan toisenlaisen tunnelman luettavalle, ja kenties lehtien väliin tulee kuivattua jokunen kukkakin matkan varrelta, niin kuin matkapokkarienkin välissä.

Traveller's journal 2 Photo © Elämää ja Matkoja matkablogiEntä mitä kaikkea Traveller’s Journal uutuuskalenteri pitää sisällään?

  1. Perinteisestä kalenterista poiketen Traveller’s Journalin kalenterisivut ovat päiväämättömät, ja voit ottaa kalenterin käyttöösi aivan milloin haluat. Voit käyttää sitä joko perinteisen kalenterin tapaan viikko viikolta tai vain tietyn ajanjakson esimerkiksi reissussa, ihanteellinen matkapäiväkirjaksikin siis! Päiväämättömiä kalenteriviikkoja on kaiken kaikkiaan 63, joten sivuille mahtuu useammankin reissun tunnelmat ja sivujen kuvituksessa vaihtelevat mukavasti tunnetut maamerkit kuten Eiffel torni ja Taj Mahal. Lisäksi kalenterin loppuosassa on 5 Notes lisäsivua muistiinpanoille sekä sivun kokoiset vuosikalenterit vuosille 2016-2019.
  2. Meillä matkakuumeisilla matkaunelmia riittää ja näille löytyy aivan oma Bucket list -sivu, jonne kerätä ne suuret tulevaisuuden haaveet toteutusta odottamaan.
  3. Bucket list -sivun vieressä on I was here -maailmankartta, jonne värittää ne valloitetut maailmankolkat ja kalenterin loppuosassa on tarkempi 15 sivuinen World Atlas kartasto uusien maiden valloitusten suunnitteluun.Traveller's journal 7 Photo © Elämää ja Matkoja matkablogi
  4. Uusille ja vanhoille tuttavuuksille on varattuna 4 Addresses-sivua, jonne kirjata ne tärkeät yhteystiedot.
  5. Matkoilla tarpeellisia infosivuja löytyy useampia, kuten kansainväliset suuntanumerot, GMT aikaerot, mitta- ja lämpötilayksiköiden muuntotaulukot (km<->mi ja C°<->°F), rahayksiköt maittain sekä tila ajankohtaisen valuuttakertoimen kirjaamiseen. Traveller's journal 5 Photo © Elämää ja Matkoja matkablogi
  6.  Mukavana lisänä vaateshoppailua ajatellen on kansainvälisten vaatekokojen muuntotaulukot sekä naisille että miehille, niin USA, UK kuin eurooppalaisina kokonumeroina.
  7. Tukevat kannet suojaavat hyvin kalenterisivuja ja kansien sulkemiseen käytettävän lenksun alle pujottaa näppärästi kynän. Kannen sisätasku on juuri sopivan kokoinen passia ajatellen. Toisen kansipuolen läpinäkyvään taskuun sujauttaa vaikkapa valokuvan, taitellun A4 arkin, bussilipun tai käyntikortin.
  8. Kierresidottua kalenteria on helppo selailla, eivätkä sivut kääntyile omia aikojaan, kuten esim. liimasidotussa kalenterissa.
  9. Mitoiltaan kalenteri on näppärän kokoinen ja se kulkee kevyesti laukussa mukana. Kannen ulkomitat ovat 16×11,5 cm ja painoa on vain 163 g.
  10. Englanninkielisenä se  sopii myös vaikka tuliaiseksi!
    Traveller's journal 3 Photo © Elämää ja Matkoja matkablogi

Kokonaisuutena tykästyin tähän monipuoliseen kalenteriin, sillä siinä on kalenterin ja muistiotilan lisäksi kätevässä paketissa kaikki se pikkuinfo, mitä matkalla usein kaipaakin, mutta ei viitsi datamaksujen takia ryhtyä netistä selailemaan muuta kuin wifi-yhteyden päässä.

Tämä Traveller’s Journal tulee kulkemaan mukana matkassani niin arjessa kuin ja tulevilla matkoilla!

Ja mikä parasta – sain lisäksi arvottavaksi yhden Traveller’s Journal uutuuskalenterin myös Teidän lukijoiden kesken!

Traveller's journal Photo © Elämää ja Matkoja matkablogi

Arvonta

* Osallistumisaika on nyt päättynyt ja voittaja arvotaan maanantaina 10.10.2016 – Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja onnea arvontaan!*

Voit osallistua arvontaan sekä blogissa että Facebookissa tai molemmissa, jolloin saat kaksi arpaa.

Näin osallistut arvontaan, jossa on palkintona 1 kpl Ajaston Traveller’s Journal uutuuskalenteri:

  1. Osallistuminen blogissa (1 arpa): jätä kommentti tähän blogikirjoitukseen, mikä kalenterin ominaisuus on Sinulle mieluisin tai missä haluaisit seuraavat matkamuistot Traveller’s Journaliin kirjata. Kommentin yhteydessä vaadittavaa sähköpostiosoitetta käytetään vain yhteydenottoon voiton toimittamista varten eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille.
  2. Osallistuminen Facebookissa (1 arpa): Liity Elämää ja Matkoja blogin seuraajiin tykkäämällä sivusta sekä kommentoi arvontajulkaisuun, mikä kalenterin ominaisuus on Sinulle mieluisin tai missä haluaisit seuraavat matkamuistot Traveller’s Journaliin kirjata.
  3. Osallistuminen sekä blogissa että Facebookissa (2 arpaa): Tee molemmat edellämainitut eli jätä kommentti sekä blogikirjoitukseen että blogin Facebook arvontajulkaisuun ja tykkää Elämää ja Matkoja blogin Facebook sivusta. Hihkaise samalla kommentissa Mukana kahdella arvalla!

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 9.10.2016 klo 24.00 saakka ja voittaja arvotaan maanantaina 10.10.2016. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja jos voittajaa ei tavoiteta 16.10.2016 mennessä, arvotaan uusi voittaja. Vain ohjeiden mukaiset osallistumiset huomioidaan arvonnassa.

Kenties juuri Sinä saat kirjata tulevat matkamuistot tähän mainioon Ajaston uutuuskalenteriin – Onnea arvontaan!

Traveller’s Journal kalenterit Sinulle ja minulle tarjoaa Ajasto Paperproducts Oy. Lämmin kiitos, että saimme tutustua tähän loistavaan matkaajan kalenteriin.

Arvonnan voittaja

Arvonnan voittaja arvottiin aurinkoisena maanantaina 10.10.2016 ja tämä ihastuttava Ajaston uutuuskalenteri lähtee matkapäiväkirjaksi Islantiin.

Paljon Onnea Anna-Mari ja antoisaa matkaa saarelle, josta varmasti löytyy upeita kokemuksia Traveller’s Journaliin kirjattavaksi! Sinulle on postia Facebookin viesteissä!

Lämmin Kiitos kaikille osallistujille – oli todella mukava lukea matkasuunnitelmianne sekä mielipiteitänne kalenterista sekä paljon kiitoksia Ajastolle yhteistyöstä tämän hienon uutuuskalenterin parissa!

Aurinkoista alkanutta syysviikkoa Teille kaikille!

Recommended Articles

70 Comments

  1. Plussaa paikasta passille ja paljon tilaa kirjoitella.
    Tallinnaan haluaisin mennä pian uudestaan ja anoppilaan Marokkoon <3
    Yhdellä arvalla mukaan.
    Ihanaa viikonloppua!

    1. Toivottavasti pääset pian reissuun jompaan kumpaan! Mukavaa viikonloppua Sinullekin ja Onnea arvontaan!

  2. No hitsi, aika käteviä nuo taulukot, siis valuutat, mitat ym. En ole ennen tällaiseen kalenteriin törmännytkään. Hieno! PS. Tykkäsin myös FBssä.

    1. Tykästyin heti tähän uutuuteen, tosi näppärä kokonaisuus taulukoineen kaikkineen! Hyvää viikonloppua Sinulle ja Onnea arvontaan!

  3. Mä haluan kirjoittaa tuonne päiväkirjaa Burmassa. 🙂

    1. Onnea arvontaan, josko Traveller’s journal lähtisi mukaan matkaan Burmaan! 🙂

  4. Onpa mielenkiintoinen uutuus!

    1. On kyllä loistoidea kalenteriksi, Onnea arvontaan!

  5. Olisipa kiva saada tämä! Italiassa ollessani törmäsin joskus vastaavaan.

    1. Kiva kuulla, että vastaavan tyyppistä on ollut Italiassakin saatavilla! Tosi kiva idea kalenteriksi, Onnea arvontaan!

  6. I was here 🙂

    1. Toivottavasti pääset värittämään kalenteriin omaa ’I was here’ -karttaa, Onnea arvontaan!

  7. Päivämäärättömyys sekä itse kalenterin design ja värimaailma miellyttävät. Tiedän tasan tarkkaan missä reissussa ottaisin ensimmäisenä käyttöön, nimittäin tulevalla working holidayllä muistoja kertyy varmasti paljon!

    1. Kalenterin tyylissä on juuri sitä vanhan ajan seikkailujen henkeä ja tuntuu laadullisesti sellaiselta, että kestää hyvin reissussa mukana.
      Working holidayllä takuulla kertyy unohtumattomia muistoja, onnea arvontaan ja antoisaa WH aikaa!

  8. Taija Viljanen

    Kaikki tarvittava kalenterisaa mukana- jos kerran yksi valittava,niin olkoon se
    tila omille kommenteille muistiinpanoille.

    1. Tässä kalenterissa on kyllä hyvin ajateltu kokonaisuus, ja lisäsivuille mahtuu mukavasti kirjaamaan enemmänkin muistoja – Onnea arvontaan!

  9. Kaikki matkailuun liittyvä kiinnostaa. Tykkään käyttää enempi paperista kuin sähköistä versiota. Oispa kiva päästä käyttämään tuommoista kalenteria!

    1. Kyllä paperinen kalenteri vaan kuljettaa persoonallisemmin ajan tarinaa mukanaan kuin sähköinen versio. Onnea arvontaan, josko saisit omaksesi Traveller’s Journalin!

  10. Eniten kiehtoo tuo raaputettava maailmankartta. Seuraavana olevan Maltan matkani jälkeen voisin raaputtaa senkin maan käydyksi. 🙂

    1. Malta onkin mielenkiintoinen maa ja lentoa ajatellen mukavan lähellä – Onnea arvontaan, josko pääsisit sen värittämään Traveller’s Journalista seuraavaksi!

  11. Karibialla. Mukana kahdella.

    1. Kuulostaa hyvältä ajatukselta – Onnea arvontaan, josko Traveller’s journal lähtisi matkaan Karibialle!

  12. Kahdella arvalla mukana.
    Matkoillehan minä tuon haluaisin, yleensä matkapäiväkirjaa kun pidän. Ja kaunis Kinnunen vielä!

    1. Siis kaunisKIN! Kännykkä lisäsi oma päin jonkun kinnusen 😉

      1. Kännykkä ja muut sähköiset pelit tekevät tosiaan näitä omia temppujaan, tuttu juttu! 😀 Autocorrectin jäljiltä löytyy joskus varsin mielenkiintoisia lauseita, puhumattakaan bittiavaruuteen kadotetuista kalenteritiedoista, huh! 😀

    2. Tämä on niin näppärä matkaan mukaan otettava, kaikin puolin – Onnea arvontaan, josko tästä tulisi uusi matkapäiväkirja!

  13. Mukana kahdella arvalla! Haluaisin seuraavaksi kirjata matkamuistoja Japanissa 🙂

    1. Japanissa olisikin hienoa kirjata matkamuistoja, etenkin kirsikankukkien aikaan – Onnea arvontaan!

  14. Onpa ihana! Päiväkirjat ja kalenterit ovat olleet suurkulutuksessa itsellänikin. Arki juoksee digitaalisissa värkeissä, mutta kotona on edelleen rinnalla paperia mihin tehdä merkintöjä ja suunnitelmia. Tykkään siitä, että koko viikko on toisella sivulla ja toiselle voi tehdä muita muistiinpanoja. Sopii moneen! Hauska tuo I was here-kartta ja taskulle mihin saa liput ja laput talteen olisi omilla reissuilla myös kysyntää 🙂

    1. Tämä kalenteri herätti ihastuksen henkäykset aivan ensi hetkestä, Traveller’s Journal on niin nätti ja toimiva kokonaisuus! Onnea Milla arvontaan!

  15. Juuri tänä aamuna ajattelin että olisi hienoa kun kaikki matkat olisi koottuna yhteen paikkaan – ja sitten törmäsin tähän postaukseen! 🙂 Eli matkapäiväkirjana tämä olisi huippu! Ehdottomasti mukana arvonnassa siis 😉

    1. Traveller’s Journaliin mahtuu mukavasti useamman reissun muistot. Hauska kuulla, että tämä tuli Sinulle kuin tilauksesta – Onnea arvontaan!

  16. Todella kiva kaveriksi reissuun, mukavasti kirjoittelutilaa.Näihin voi sitten myöhemminkin palata.
    mukana kahdella arvalla!

    1. Kyllä paperikalenteriin kirjoitetut muistot vaan heräävät henkiin aivan omalla tavallaan – Onnea arvontaan, josko tästä tulisi Sinulle uusi kalenterikaveri tuleville reissuille!

  17. Vautsi, täähän on aivan huikea kalenteri! Kaikki edellä mainitut ominaisuudet kallistuvat kyllä ehdottomasti plussan puolelle, mutta etenkin päivämäärien puuttuminen sekä monipuoliset kartat olivat mun suosikkeja 🙂 Tällaiselle olis kyllä käyttöä!

    1. Tämä on Ajastolta aivan loistava oivallus, pienessä paketissa suuri sisältö – Onnea arvontaan!

  18. I was here-kartta ehdottomasti kutkuttavin ominaisuus, myös vaatteiden kokomuuntotaulukot mulle hyödyllisiä. Kahdella arvalla mukana!

    1. Totta, I was here kartta houkuttelee värittämään ja vaatekokojen muuntotaulukko on todella kätevä, ja kalenterin mukana niin helposti käytettävissä. Onnea arvontaan!

  19. Osallistun yhdellä arvalla. Unelmamatkojen täyttökohta on minusta hauskin kohta. Rakastan matkojen suunnittelusta.

    1. Suunnittelu ja haaveilu on jo melkein puoli matkaa – kivasti oli Traveller’s Journalissa otettu tämä meidän matkakuumeisten lista huomioon! Onnea Sini arvontaan ja mukavia tulevia unelmamatkoja!

  20. Oikein näppärä ja monipuolinen kokonaisuus ja passi kulkee samalla kalenterissa mukana. Tällaiselle kalenterille olisi totisesti käyttöä, joten osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

    1. Kalenterin kannen sisätasku on loistavasti mitoitettu passia ajatellen, ja siellä se pysyy siistissä kunnossa mukana matkassa. Tykkäsin myös tästä uutuudesta kaikin puolin – Onnea arvontaan, jos vaikka saisit Traveller’s Journalin täältä omaan käyttöösi!

  21. Olen ehdoton paperisten kalenterien fani! Merkkaan kalenteriin paitsi menot, mutta myös kaikki tehtävät askareet, tuttavien osoitteet ja joululahjaideat mitä vuoden varrella mieleeni tulee. Reissuilla olen myös yrittänyt pitää päiväkirjaa, jotta sitten myöhemmin matkoista kuvakirjoja tehdessäni saan niihin jotain järkevää tekstiäkin laitettua kun muistaa mitä minäkin päivänä on tehnyt ja mitä fiiliksiä ollut 🙂
    Tämän kalenterin koko sisältö vaikutti mielenkiintoiselta ja sormet oikein syyhyävät että pääsisi sivuja tutkimaan! Seuraavan kerran matkakalenteria täyttelisin tulevana talvena 2-3 viikon matkalla, jonka kohde ei vielä ole lyöty lukkoon 🙂
    Mukana arvonnassa yhdellä arvalla.

    1. Ehta paperikalenteri on aivan ykkönen kaikkien tällaisen asioiden kirjaamiseen, eikä sähköisissä versioissa ole samanlaista tuntumaa.
      2-3 viikon talvimatka kuulostaa aivan loistavalta, täälläkin parhaillaan työn alla talven matka.

      Onnea arvontaan ja mukavia hetkiä reissusuunnitelmien parissa!

  22. Kalenterin päivämäärättömyys on erinomainen ominaisuus ajatellen esim. useamman reissun kirjaamisia. Paperikalenteri tai muu muistikirja kuuluu ensimmäisiin tavaroihin, joka sujahtaa pakkausvaiheessa rinkkaan 🙂 Vielä ei ole seuraavaa reissua tiedossa, mutta haaveilen mm. Tyynenmeren-purjehduksesta ja Australian kiertomatkasta. Kahdella arvalla mukana 🙂

    1. Kalenteri kulkeekin tosiaan näppärästi laukussa/rinkassa mukana, ja tähän olisi hienoa kirjata matkamuistoja Tyynellämerellä purjehtien tai Australiassa kierrellen – upeita matkasuunnitelmia! Toivottavasti pääset pian toteuttamaan näitä, ja Onnea arvontaan, josko tästä löytyisi se matkapäiväkirja mukaan matkaan!

  23. Voi, kun ihanaa! Haaveilen matkasta Islantiin ja vielä suurempi unelma on lähteä maailmanympärimatkalle, kun täytän viisikymmentä. Kalenteri on kyllä mainio. Tuo kalenteri olisi mieluinen matkapäiväkirjana. Bucket list ja I was here -ominaisuudet kalenterissa ovat minulle tärkeitä.

    1. Niin ja kahdella arvalla mukaan arvontaan!

      1. Molemmat kirjattu, tuplasti Onnea arvontaan! 🙂

    2. Oi miten houkuttelevia matkasuunnitelmia! Bucket list ja I was here ovat kyllä mainio lisä tähän muutenkin niin näppärään kalenteriin, ja matkakuume sen kun nousee entisestään! 🙂 Onnea arvontaan ja mukavia reissusuunnitteluja & tulevia matkoja!

  24. Olis se vaan kiva koota tähän seuraavan matkan muistot.

    1. Traveller’s Journal on mainio matkakaveri muistojen kirjaamiseen – Onnea arvontaan!

  25. Oi rakastan kalentereita ja sellaista bullet journalia! Paradra tuossa olisi ehdottomasgi tuo bucket-list -sellaiselle ei riitä oikein tilaa tavallisessa kalenterissa! 🙂 idahhh@outlook.com

    1. Bucket list on varmasti ahkerassa käytössä Traveller’s Journalissa, ja tämän sivun lisäys kalenteriin oli Ajastolta loisto-oivallus! 🙂 Onnea arvontaan!

  26. Parasta päiväämättömyys ja vaatekokojen muuntotaulukko, vaikuttaa muutenkin kaikinpuolin todella hyvältä kalenterilta! Seuraavaksi haluaisin kirjoitella matkapäiväkirjaa Dubaissa. Yhdellä arvalla mukana!

    1. Traveller’s Journal on kyllä fiksusti suunniteltu, enkä muista muissa kalentereissa tavanneeni samanlaisia ominaisuuksia.
      Vaatekokojen muuntotaulukko on todella näppärä ja sitä kaipaa monesti niin matkoilla kuin ulkomaisista verkkokaupoista shoppaillessa.
      Onnea arvontaan, josko pääsisit täyttämään Dubain matkamuistoja uutukaiseen Traveller’s Journaliin!

      P.S. Ehkäpä huomasitkin jo Dubain / UAEn vinkit blogissa, ja lisää juttua niistä maisemista on tulossa myös tänä talvena!

  27. On kiva kalenteri tykkään kyllä perinteisistä paperikalentereista ja kirjoittelisin matkapäiväkirjaa mielelläni Italiassa. Yhdellä arvalla mukaan.

    1. Perinteiseen kalenteriin on tosiaan mukava kirjata matkatarinoita piirroksineen ja sujauttaa lehtien väliin muitakin muistoja matkanvarrelta, kuten matkalippuja tms. Ja Italia on aina hyvä idea! ?
      Onnea arvontaan ja mukavia matkasuunnitteluja!

  28. Kartta on mieluisin osio. Italiassa tykkään matkustella ja hauskahan se olisi kokemuksia kirjailla ylös.

    1. Tykkäsin myös kartasta, ja useampi sivuisena se on myös selkeämpi kuin yhden aukeaman kartat.
      Italia on aina hyvä idea – Onnea arvontaan, josko saisit tästä seuraavalle matkalle matkapäiväkirjan!

  29. Valuutat ja tyylikäs design innostavat eniten!

    1. Kalenterin valuuttaosio on näppärä lisä,ja tykkäsin myös Traveller’s Journalin tutkimusmatkailu-henkisestä ulkoasusta!
      Onnea Heli arvontaan!

  30. Anna-Mari Pelkonen

    Tilaa muistiinpanojen merkitsemiseen ja oikeaa paperia 🙂 Kalenteri mukaan seuraavaksi Islantiin 🙂 Upean näköinen pakkaus, kuten joku sanoi Tutkimusmatkailija-henkinen ulkoasu.

    1. Kyllä paperikalenteri on aina paperikalenteri, jossa on oma tuntumansa ja kirjatut matkamuistot heräävät aivan toisella tapaa henkiin! 🙂
      Islanti on nostanut mukavasti suosiotaan ja tunnettuuttaan matkailumaana, ja itselläkin se on tulevissa matkahaaveissa.
      Onnea Anna-Mari arvontaan, josko tästä lähtisi kalenteri mukaan tulevalle matkalle Islantiin!

  31. Väritettävä kartta, päivättömät sivut. Luulen, että tämä palvelisi vihdoin kaikkien matkojen, menneiden ja tulevien, muistikirjana. Seuraavaksi istuisin siis Peñíscolan rantakuppilassa kirjaten vihkoon vanhojen retkien päiväyksiä, tunnelmia ja muistiinpanoja. Ja kun nuo muistot on yhdessä kirjassa, pääsen jatkamaan ja laittamaan hetken talteen, siis käsilläolevan hetken.

    1. Tähän olisikin mukava koota niin menneet kuin tulevat matkamuistot, Peñíscolan rannat Valencian auringon alla kuulostavat aivan ihanalta matkasuunnitelmalta! Onnea arvontaan ja mukavia uusien matkojen suunnitteluja, josko ne pääsisit kirjaamaan Traveller’s Journaliin!

  32. Tämä olisi täydellinen niille tuleville reissuille, joille aion matkata ensi kevään jälkeen, kun valmistun koulusta 🙂

    1. Voi, koulusta valmistumisen jälkeen onkin ihana ottaa suunta maailmalle kohti uusia seikkailuja! 🙂

      Onnea arvontaan, ja tsemppiä viimeisille koulukuukausille!

  33. Mukana ollaan. 🙂 Kyllä minulle tärkeintä on, että on paljon tilaa omille muistiinpanoille. 🙂

    1. Mukaan kirjattu! 🙂 Traveller’s Journalissa onkin ihan mukavasti tilaa omille muistiinpanoille, niin arkeen kuin reissuun – Onnea arvontaan!

Comments are closed.