Luontaiskosmetiikan luottotuotteet Bottega Verdeltä + Arvonta!

Yhteistyössä Bottega Verde & Elämää ja Matkoja matkablogi

Bottega Verde on italialainen luontaiskosmetiikkasarja, joka on ollut jo vuosia mukana perheemme arjessa ja matkoilla. Bottega Verden tuotteet vievät tuoksullaan ja tuntumallaan aistimatkalle Italiaan ja tuotteiden hinta-laatusuhde on erinomainen!

Käyttäessäsi tuotteitamme voit sulkea silmäsi ja aistia Italian; Toscanan oliivipuut, lämpimän auringon ja meren tuoksun.

Bottega Verde oli aluksi pieni yrttikauppa, joka perustettiin vuonna 1972 Toscanan kauniisiin maisemiin Pienzan kylään, joka tunnetaan myös Unescon maailmanperintökohteena. Tuotteiden kysyntä kasvoi vuosi vuodelta ja sen myötä vuonna 1986 avattiin ensimmäinen Bottega Verde kosmetiikkakauppa, jossa myytiin vain ja ainoastaan heidän itse valmistamiaan tuotteita.

Tästä alkoi matka Italian suosituimmaksi kosmetiikkamerkiksi!

Bottega Verden toiminta alkoi Pienzan kauniissa maisemissa kuva Pixabay
Bottega Verden toiminta alkoi Pienzan kauniissa maisemissa kuva Pixabay

Bottega Verden tuotanto on ISO 9002 -laatusertifioitu ja lukuisat patentoidut ekologisuuden ja nykyajan teknologian yhdistävät tuotteet ovat saaneet alkunsa heidän laboratorioissaan. Näiden laatua valvotaan yhteistyössä Milanon ja Pavian yliopistojen kanssa.

Bottega Verdellä ideat, kehitys, testaaminen, tuotanto ja jopa pakkaukset tulevat saman katon alta. Tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa ei vain paranna nykyisiä tuotteita, vaan tarjoaa mahdollisuuden yli 100 uuteen innovatiiviseen tuotteeseen vuosittain. Missionamme onkin löytää helposti juuri Sinulle sopivat tuotteet.

Bottega Verde tarjoaa laajan valikoiman tuotteita koko perheelle, niin ihon kuin hiusten hoitoon sekä hemmotteleviin suihku- ja kylpyhetkiin, unohtamatta meikkejä ja aurinkotuotteita. Luonnolliset raaka-aineet ovat laadukkaita eikä tuotteita testata eläinkokeilla, lisäksi 70 % tuotteista on vegaaneja ja 99 % pakkauksista kierrätettäviä.

Bottega Verde luottaa luonnollisuuteen. Harmonia, tasapaino ja hyvinvointi ovat Bottega Verden jokaisessa tuotteessa. Yli 300 aktiiviraaka-ainetta, jotka ovat tarkan tutkimuksen ja testaamisen tulos, todistavat tämän.

Luonnonmukaiset Bottega Verden aurinko- ja ihonhoitotuotteet ovat olleet perheemme ykköstuotteita jo vuosia, sillä ne soveltuvat loistavasti kuivuuteen taipuvaiselle ja atooppiselle iholle. Bottega Verden tuotteista en saa lainkaan ikäviä ihoreaktioita, kuten useista muista hajustetuista tuotteista. Tämä kertoo jo paljon Bottega Verden tuotteiden raaka-aineiden laadukkuudesta ja siksi olen käyttänyt heidän lasten sarjan tuotteitaan perheen pienimmillemme vauvasta saakka.

Bottega Verden suihku- ja kylpygeeleissä sekä vartalovoiteissa on aivan ihastuttavia tuoksuja, jotka ovat tällaiselle tuoksuaddiktille iso plussa tuotteiden ihoystävällisyyden lisäksi. Suihku-/kylpygeelit ovat täyteläisiä ja jo pieni määrä tuotetta riittää tuottamaan kermaisen pehmeän vaahdon. Tuoksuja valikoimassa on moneen makuun ja näitä vaihtelen aina fiiliksen mukaan.

Bottega Verde suihkutuotteet Photo © Elämää ja Matkoja

Viimeisimmällä tilauksellani kotiutin appelsiininkukan tuoksuista suihkugeeliä sekä alumiinitonta deodoranttia, joiden raikas tuoksu sopii erinomaisesti aurinkolomalle ja vie välittömästi tuoksumuistoissa Italiaan. Lisäksi tilasin jo pitkään käytössäni olleita Chilenruusu tuotteita, joiden ruusuöljy kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa ja sillä on myös ihovaurioita korjaava vaikutus.

Chilenruusuöljyllä on ainutlaatuinen kyky korjata pieniä arpia ja vähentää ikääntymisen tuomia juonteita. Chilenruusut kasvavat vain Andeilla ja on siellä hyödynnetty ihon ja ihovammojen sekä arpien hoidossa jo vuosituhansia. Sisältää runsaasti E-vitamiinia sekä Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja. Vegaani.

Chilenruusu-sarjan suihku-/kylpygeeli jättää iholle ihanan kevyen ruusun tuoksun, jota sametinpehmeä vartalovoide täydentää tehden talvikuivankin ihon pehmeäksi. Viimeisimpänä olen tutustunut Chilenruusu-sarjan kasvojen puhdistusgeeliin, joka on aivan ihana!

Bottega Verde kasvojen ihonhoito Photo © Elämää ja Matkoja

Kätevässä pumppupullossa oleva puhdistusgeeli on hyvin riittoisaa, ja jo vajaalla painalluksella saa runsaan pehmeän puhdistusvaahdon, joka paitsi puhdistaa hyvin meikin kasvoilta, jättää myös ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi ihanan ruusun tuoksun kera. Tästä tuli uusi suosikkini!

Uusi suosikki löytyi myös Goji Perfect -sarjasta, jonka kirkastava eliksiiri tekee taikoja! Se on aivan loistava meikin alusvoide, tai jopa ihan sellaisenaankin käytettävä, sillä se tasoittaa ihon värieroja ja häivyttää ihohuokoset. Tähän samaan ei pystynyt ennen joulua testaamani naisenlehdissäkin kehuttu kosmetologi-sarjan yli tuplasti kalliimpi vastaava tuote. Sen sijaan Goji Perfect sarjan kirkastavalle eliksiirille arvosanaksi täysi 10!

Pigmentti- ja ihovauriota korjaava sekä ikääntymisen merkkejä hidastava eliksiiri rikkoo traditionaalisen kosmetiikan rajoja. Se tekee ihosta tasaisemman ja kirkaamman, jopa ilman meikkiä. Teho perustuu tutkittuihin anti-age teknologian aktiiviraaka-aineisiin; Goji-uute, estää solujen hapettumista ja hidastaa ihon vanhenemista;  PRO-RETINOL parantaa ihon kimmoisuutta ja uudistaen sitä sekä lukuisiin ihoa kirkastaviin raaka-aineisiin. Eliksiiri imeytyy syvempiin ihokerroksiin, saat sen avulla näkyviä tuloksia nopeammin kuin monilla muilla ihonhoitotuotteilla. Silkkimäistä voidetta on miellyttävä levittää. Tuote on parabeeniton ja vegaani.

Bottega Verden aurinkotuotteet ovat nekin olleet käytössämme jo vuosia ja ne on todettu käytössä erinomaisiksi. SOL-sarjan karitevoita, arganöljyä sekä aloeveramehua sisältäviä lasten aurinkovoiteita suosittelen lämpimästi perheen pienimmille ja tätä tilasin tottakai myös viimeisimmälle matkallemme suojakertoimella 50 – tämä voide sopii hyvin koko perheen käyttöön.

Bottega Verde aurinkovoiteet Photo © Elämää ja Matkoja

Sain lisäksi matkaan mukaan testattavaksi SOL-sarjan vedenkestävän aloe-/sitrus aurinkovoiteen kasvoille, joka todellakin toimi niin kuin luvataan. Se imeytyy todella hyvin, tuoksu on miellyttävä eikä se jätä kasvojen ihoa lainkaan kiilteleväksi – iho on pinnaltaan kuin tavallisen kosteusvoiteen jäljiltä! Aurinkovoide suojasi myös hyvin Lähi-Idän polttavalta auringolta, ja tältäkin matkalta selvittiin täysin ilman punoittavia kasvoja. Näppärän kokoinen pakkaus sujahtaa mukavasti mukaan myös käsilaukkuun, joten voidetta on helppo lisätä päivän aikana – suosittelen lämpimästi tätä tuotetta!

Tuotteen sisältämät aloe sekä sitrushedelmien uute hoitavat ja kosteuttavat kasvojen herkkää ihoa suojaten samalla valovanhenemiselta ja iho ärsytykseltä. UVA/UVB-suoja. Suojaa hyvin kasvojen  ihoa hengittäen uuden ohuen ja kevyen, mutta tehokkaan koostumuksensa ansiosta. Vedenkestävä. 30 ml. Vegaani.

Saimme testattavaksemme myös syötävän ihanan tuoksuisen Sol Tropical aurinkovoiteen vartalolle, ja tämäkin tuote on taattua Bottega Verde laatua: imeytyy erinomaisesti, suojaa loistavasti auringolta sekä jättää ihon sametinpehmeäksi ihanan luonnollisen tuoksun kera. Tästä tuli uusi luottotuotteemme!

Nopeasti imeytyvä Sol Tropical -aurinkovoide tarjoaa samettisen ihon ja ainutlaatuisen ihanan tuoksun. Täysin kasvisperäinen Unipertan® nopeuttaa ja pidentää rusketusta tarjoten suojan UV-säteilyä vastaan. Parapähkinäöljy toimii ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Tuote sisältää UVA/UVB-suojan. Vegaani.

Bottega Verde aloe vera geeli Photo © Elämää ja Matkoja

Vuosien ajan käytössämme on ollut myös todellinen luottotuote, Bottega Verden aloe vera geeli, joka toimii niin hyttysten pistoihin, ihoärsytykseen (esim. parranajon jälkeen) kuin auringonpolttamiin, jos sellaisen hyvästä aurinkosuojauksesta huolimatta sattuisi saamaan. 

Aloe vera sisältää itsessään pieniä määriä salisyylihappoa joka lievittää kipua ja saponiini vuorostaan vaikuttaa antiseptisesti. Suosin aloe vera geeliä ihoärsytyksiin kortisonipohjaisten voiteiden sijaan sen toimivuuden ja luonnonmukaisuuden vuoksi, joka tuntuu erityisesti lapsille huomattavasti paremmalta vaihtoehdolta. Lisäksi käytämme tehokkaasti kosteuttavaa aloe vera geeliä kuivan ihon hoitoon ja tämä tuote on meillä aina matkassa mukana. 

Aloe vera geelejä vertailtaessa on hyvä huomioida, että Bottega Verden tuote sisältää 90 % aloe veraa, toisin kuin halvemmat tuotteet, joissa pitoisuus on hyvin pieni. 

Bottega Verde matkasetti Photo © Elämää ja Matkoja

Bottega Verdeltä löytyy myös matkakokoisia tuotesettejä, mm. SOL-aurinkotuotteita ja appelsiininkukka-sarjaa. Meillä oli tällä matkalla mukana ihanan täyteläisen ja hoitavan Marokon Argan sarjan makakokoinen setti, jonka pakkaa mukavasti mukaan myös käsimatkatavaroihin.

Matkasetissä on arganöljyä sisältävät suihkugeeli, vartalovoide ja kasvovoide beigessä kosmetiikkalaukussa ja tämä riittää yksistään vaikkapa viikonloppumatkalle! Hellävaraiset argantuotteet sopivat myös lapsille.

field-612074_1920

Suosittelen lämpimästi Bottega Verden laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita koko perheen käyttöön – näissä hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan!

Ja mikä parasta – Bottega Verde tarjoaa yhdelle Teistä lukijoista mahdollisuuden tutustua tämän Italian suosituimman kosmetiikkasarjan tuotteisiin!

Arvonta

*Osallistumisaika on päättynyt – Onnea tuotepaketin arvontaan! *?

Bottega Verde tarjoaa arvottavaksi Teidän lukijoiden kesken 42 euron arvoisen tuotepaketin, joka sisältää suklaisen suihku/kylpygeelin ja vartalovoiteen hemmotteleviin kotikylpylähetkiin sekä käsien hoitoon laadukkaat Marokon Argan- ja Afrikan Karité -käsivoiteet, jotka huoltavat talven kuivattamat kädet hetkessä kesäkuntoon!

Voit osallistua tuotepaketin arvontaan sekä kommentoimalla tähän blogikirjoitukseen että blogin Facebook-sivun arvontapostaukseen ohjeiden mukaan.

Näin osallistut arvontaan:

  • Osallistuminen blogissa (1 arpa): Kerro tämän kirjoituksen kommenteissa, mikä ominaisuus Sinulle on tärkeä valitessasi kosmetiikka tuotteita: onko se hinta, laatu, luonnonmukaisuus tai jotain muuta. Tai onko Bottega Verde Sinulle entuudestaan tuttu ja mikä heidän tuotteistaan on oma suosikkisi? Kommentin yhteydessä vaadittavaa sähköpostiosoitetta käytetään vain yhteydenottoon voiton toimittamista varten eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille.
  • Osallistuminen Facebookissa (1 arpa): Kommentoi Facebookin arvontajulkaisuun, mikä ominaisuus Sinulle on tärkeä valitessasi kosmetiikka tuotteita: onko se hinta, laatu, luonnonmukaisuus tai jotain muuta. Tai onko Bottega Verde Sinulle entuudestaan tuttu ja mikä heidän tuotteistaan on oma suosikkisi? Tykkäämällä myös blogin Facebook-sivusta saat tiedon arvonnan voittajasta ja uusista kirjoituksista aivan tuoreeltaan

Osallistumisaika päättyy 1.4.2017 klo 23.59 ja voittaja arvotaan 2.4.2017. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Bottega Verde postittaa hemmottelupaketin onnelliselle voittajalle – Onnea arvontaan!

EDIT 2.4.2017 Bottega Verden tuotepaketin voittaja on arvottu, lue lisää tästä. Paljon Onnea voittajalle ja tuhannet kiitokset kaikille osallistujille vastauksista sekä Bottega Verdelle arvontapalkinnon lahjoituksesta ja testattavista tuotteista viimeisimmälle matkallemme!

BOTTEGA VERDE – Intohimona kauneus luonnon ehdolla

Kursivoidut lainaukset www.bottegaverde.fi

Arvonta on toteutettu yhteistyössä Bottega Verden kanssa.

Tuotesuositukset perustuvat blogin kirjoittajan omiin hyviin kokemuksiin Bottega Verden tuotteista jo usean vuoden ajalta. 

Recommended Articles

114 Comments

  1. Suosin meikeissä luonnonmukaisuutta. Bottega Verde on tuttu vain nimeltä.

    1. Kosmetiikan luonnonmukaisuus on myös minulle tärkeää ja olen ollut todella tyytyväinen Bottega Verden tuotteisiin, suosittelen lämpimästi? Onnea arvontaan!

  2. Battega verde on uusi tuttavuus minulle. Noista ihonpuhdistukseen ja auringon ottoon tarkoitetut tuotteet kiinnostivat eniten. Oi miten olisi kiva voittaa tällainen paketti. Käsirasvat veisin yhteiskäyttöön töihin, tykätään testata siellä erilaisia käsivoiteita.
    Kosmetiikassa katson hinta-laatusuhdetta, tuote nimittäin voi olla ihan tosi hyvä, vaikka ei maksa edes paljon. En osta mitään todella kallista koskaan.
    Ihanaa lauantai-iltaa <3

    1. Bottega Verdeä suosittelen lämpimästi, se on niin hyvin toimiva sarja ja vielä lisäksi edullinen, kun tuotteet ovat riittoisia! Löysin itsekin sarjan aikanaan ihan sattumalta, ja kokeilin ensin suihku/kylpygeelejä sekä vartalovoiteita ja siitä lähtien ne ovat olleet meillä jatkuvasti käytössä, tuoksut vain vaihtuvat. Nyt viimeisimmällä tilauksella kokeilemani chilenruusu kasvojen puhdistusgeeli oli jälleen löytö, jota tilaan toistekin! Bottega Verden puhdistustuotteet ovat niin ihanan riittoisia, kermaisen pehmeävaahtoisia, ihoystävällisiä ja tuoksu ihanan luonnollinen. Pionin ja vanilijan tuoksuiset vartalotuotteet ovat myös muuten aivan ihania!

      Käsivoiteet ovat todella tehokkaita ja riittoisia nekin, ja siitä mukavia että imeytyvät hyvin ilman, että kädet jäävät ylettömän liukkaiksi. Vinkkinä myös korppujalkojen pelastaja S.O.S. jalkavoide, joka toimi paremmin kuin ihotautilääkärin reseptillä määräämä!

      Samaten aurinkotuotteisiin olemme olleet tyytyväisiä kaikin puolin, ja tykästyin tosissani näihin viimeksi testaamiini, SOL-sarjan kasvojen aurinkovoide imeytyi todella hyvin ja Tropical sarjan voiteen tuoksu oli vuorostaan syötävän herkullinen. Kaikki matkassa olleet aurinkotuotteet suojasivat tehokkaasti koko perheen talvikalpeaa ihoa Lähi-Idän auringon alla.

      Onnea Outi arvontaan ja ihanaa viikonlopun jatkoa! <3

  3. Bottega Verde on tuttu ainoastaan nimeltä, mutta kirjoituksesi perusteella olisi mielenkiintoista tutustua tuotteisiin paremmin. 🙂 Kosmetiikassa minulle on tärkeää hyvä hinta-laatusuhde sekä luonnonmukaisuus. Pyrin yleensä valitsemaan luonnonkosmetiikkaa.

    1. Bottega Verden luonnonkosmetiikkatuotteet ovat todella kokeilemisen arvoisia, suosittelen! Ihastuin aikanaan Bottega Verden tuotteisiin kertaheitolla ja vuosien saatossa niistä on tullut varsinaisia luottotuotteita, joiden hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan ja valikoimasta löytyy mukavasti tuotteita koko perheelle. Onnea arvontaan!

  4. Luonnonmukaisuus on minulle hyvinkin tärkeää, monin eri tavoin. Rakastan ajatusta luonnonmukaisesti tuotetusta kosmetiikasta ja luonnon kosmetiikka on yleensä allergisoimatonta. Saan todella monesta kosmetiikka tuotteesta allergisen reaktion. Bottega Verde ei ole minulle aikaisemmin tuttu tuoteperhe, mutta postauksessa sai tuotteista todella miellyttävän kuvauksen. 🙂

    1. Luonnonmukaisuus on minullekin tärkeää, ja tulee oikeastaan päivä päivältä tärkeämmäksi ja tärkeämmäksi. Aikanaan kokeilin ns. allergiasarjojen hajustamattomiakin tuotteita, mutta punoittavaksi ja pilkulliseksi muuttuva iho kertoi karua kieltään tuotteiden (synteettisistä) ainesosista. Sen sijaan Bottega Verden tuotteiden kanssa iho-oireilua ei ole tapahtunut kertaakaan, vaikka ne ovat hajustettuja, ja niiden laadukkaat luonnonmukaiset, melkeinpä syötävät raaka-aineet ovat toimineet todella hyvin, bonuksena ihana tuoksu.

      Suosittelen lämpimästi tutustumista Bottega Verden tuotteisiin ja Onnea hemmottelupaketin arvontaan!

  5. Merkki ei vielä ole turtu..suosin luonnonmukaisia tuotteita mutta kauniit putelit ja kivat tuoksut vetävät hömppänaista misussa

    1. Bottega Verdeltä löytyy aivan ihania tuotteita hemmotteluun, kuten vaikkapa ihana Chilenruusu-sarja, jonka tuoksu on aivan hurmaava ja aito!
      Suosittelen ilman muuta Bottega Verden luonnonmukaisia tuotteita, jotka tekevät arjestakin pienen hemmotteluhetken – Onnea arvontaan!

  6. Laadukkuus on tärkeä. En tunne merkkiä aiemmin.

    1. Bottega Verden luonnonmukaiset tuotteet ovat laadukkaita ja suosittelen sarjaa lämpimästi! Onnea tuotepaketin arvontaan!

  7. Luonnonmukaisuus on itselleni tärkein kriteeri, mutta mitään kalleimpia tuotteita ei ole vara hankkia, eli hintakin merkitsee paljon. Bottega Verde on tuttu vain nimeltä.

    1. Bottega Verden tuotteet ovat siitä mukavia, että niissä kohtaavat laadukkaat luonnonmukaiset raaka-aineet ja silti edullinen hinta.
      Heidän suihku-/kylpygeelit ovat tästä hyvä esimerkki, sillä ne ovat niin riittoisia, että niistä on iloa huomattavasti pidempään kuin aluksi edullisemmilta vaikuttavista isoista pakkauksista, jotka ovat niin ’jatkettuja’.

      Kannattaa myös tilata Bottega Verden asiakaskirje, sillä heillä on hyviä tarjouskampanjoita, joista pääset tilaamaan tuotteita vielä edullisempaan hintaan. Suosittelen sarjaa lämpimästi – siinä on todella hinta-laatusuhde kohdallaan!
      Onnea arvontaan!

  8. Käytän enimmäkseen luonnonkosmetiikkaa ja hinnallakin on väliä! Saksasta löytyy monia sertifioituja ja edullisia luonnonkosmetiikkamerkkejä, joita käytän. Tämä merkki on ihan outo, mutta erityisesti nuo auringonsuojatuotteet kiinnostaisivat. Onko muuten Bottega verdellä luonnonkosmetiikan sertifikaattia Natrueta? Itse pidän tätä sertifikaattia tärkeänä laadun takeena.

    1. Saksassa on tosiaan hyvin luonnonmukaisia kosmetiikkatuotteita, suosittelen lämpimästi tututumista Bottega Verden tuotteisiin, joihin olen ollut todella tyytyväinen testattuani useita luonnonkosmetiikkasarjoja. Lähetän maahantuojalle kysymyksen kysymästäsi sertifikaatista, ja palaan asiaan sen tiimoilta! Arvostettu ja tarkasti valvottu ISO-standardointihan Bottega Verdeltä löytyy.

      Onnea arvontaan!

      EDIT 20.3.2017 Ohessa vastaus maahantuojalta:
      Bottega Verden luonnonkosmetiikka valmistetaan ISO 16128-1-standardein ja se täyttää kosmetiikkalainsäädännön vaatimukset asiasta. Vegaaninen kosmetiikka ei ole sinänsä luonnonkosmetiikkaa. Sertifikaatit ei ole edellytys, jotta tuotteet olisivat luonnonkosmetiikkaa, se on tiukempi ja maksullinen tulkinta asiasta. Näkemyksiä on useita ja Bottega Verde haluaa tarjota runsaan kasviraaka-ainepohjan, tutkitut valmistusmenetelmät ja aineet sekä mahdollisimman laajan vegaanisuuden kohtuullisin hinnoin. Kehitystyö jatkuu.

  9. Laatu on tärkein. Suosin myös luonnonkosmetiikkaa. Bottega Verde ei ole tuttu merkki, edes nimeltä. Kuulin nyt vasta ensimmäistä kertaa ?

    1. Bottega Verden laadukkaat luonnonkosmetiikkatuotteet ovat todella kokeilemisen arvoisia, Onnea arvontaan!

  10. Olen kuullut Bottega Verdestä, mutta en ole vielä kokeillut yhtään tuotetta. Kiinnostava merkki ehdottomasti!
    Kosmetiikkahankintoihini vaikuttavat monet tekijät, mainittujen lisäksi myös netistä luetuilla suosituksilla on iso vaikutus.
    Innolla mukana arvonnassa 🙂

    1. Kannattaa ilman muuta kokeilla Bottega Verden tuotteita, itse olen tykännyt niistä todella paljon. Verkkokaupasta tilattaessa mukaan tulee usein myös näytteitä, joista olen löytänyt uusia suosikkeja, kuten viimeisimpänä Goji-sarjan tuotteet.

      Onnea tuotepaketin arvontaan!

  11. Uusi merkki minulle. Suosin tuotteita, jotka eivät ärsytä herkkää ihoani ja ovat miedon tuoksuisia tai tuoksuttomia.

    1. Bottega Verden tuotteista en ole saanut kertaakaan ihoärsytysoireita, vaikka ne ovat hajustettuja ja muutoin ihoni reagoi herkästi, joten uskallan näitä suositella herkemmällekin iholle. Lisäksi Bottega Verden tuotteiden tuoksut ovat luonnollisia, ja jättävät iholle miellyttävän tuoksun, joka on iso plussa! Onnea arvontaan!

  12. Helppo käytettävyys on yksi tekijä, jonka perusteella valitsen tuotteet joita käytän. Luonnonmukaisuus myös.

    1. Näitä luonnonkosmetiikkatuotteita kannattaa ilman muuta kokeilla – Onnea arvontaan!

  13. Sarja ei ole ennestään tuttu, mutta kuulostaa mielenkiintoiselta! Luonnonkosmetiikkaa käytän aika paljon, hinta/laatu suhde on ehkä tärkeintä.

    1. Suosittelen lämpimästi Bottega Verden tuotteita, jotka kestävät hyvin vertailun muihin luonnonkosmetiikkasarjoihin erinomaisella hinta-laatusuhteellaan ja laadukkailla raaka-aineillaan. Onnea hemmottelupaketin arvontaan!

  14. Laatu merkitsee

    1. Bottega Verden tuotteet ovat mukavan laadukkaita, Onnea arvontaan!

  15. Essi Nieminen

    Suosin meikeissä luonnonmukaisuutta, eläinkokeettomuutta ja vegaanisuutta. Bottega Verde on entuudestaan tuttu, olen tilannut sieltä vedenpitävän ripsivärin. Ripsiväri on todella hyvä, mutta lähtee huonosti silmämeikinpoistoaineella.

    Aion tämän postauksen perusteella tilata kyllä aurinkosuojatuotteita BV:ltä!

    1. Bottega Verden tuotteissa yhdistyykin hyvin mainitsemasi ominaisuudet! Sen olen käytössä huomannut, että usein ripsiväri lähtee parhaiten pois saman valmistajan simämeikinpoistoaineella, varsinkin vedenkestävien ripsarien kanssa tämä korostuu.

      Suosittelen Bottega Verden aurinkotuotteita, jotka ovat toimineet hyvin koko perheellemme jo vuosien ajan. Viimeksi testaamani SOL aurinkovoide kasvoille oli todella positiivinen yllättäjä, kun se ei jättänyt lainkaan ’aurinkovoidemaista’ pintaa kasvojen iholle ja suojasi hyvin Lähi-Idän auringon alla.

      Onnea arvontaan!

  16. Uusi tuotemerkki, mutta kiinnostus noihin käsivoiteisiin heräsi ja luulempa että kokeilen niitä.
    Luonnonmukaisuus nousee kyllä ensimmäiseksi kriteeriksi kun valitsen tuotteita.

    1. Suosittelen lämpimästi Bottega Verden tuotteita, erityisesti kun luonnonmukaisuus on valintakriteereissä korkealla. Bottega Verden käsivoiteet kesyttävät ihmeen nopeasti todella kuivatkin kädet. Onnea arvontaan!

  17. Tärkeää on hinta ja laatu. Tuotemerkki on tuttu ja suosikkini on aloe geeli.

    1. Kiva kuulla, että Bottega Verde on Sinulle tuttu ja olet myös tykännyt aloe geelistä! Se on todellinen luottotuote, joka pitäisi löytyä jokaisen kaapista ja se peittoaa mennen tullen kilpailevat tuotteet. Onnea tuotepaketin arvontaan!

  18. Kosmetiikkatuotteita valitessani tärkeintä on luonnonmukaisuus. Bottega Verde ei ole entuudestaan minulle tuttu tuotemerkki. Sol Tropical aurinkovoide vaikuttaa unelmallisen ihanalta. Yhdellä arvalla mukana.

    1. SOL sarjan aurinkovoiteet ovat todella hyvin toimivia ja mukavia käyttää! Tropicalin tuoksu on aivan ihana, joka sopii raikkaudellaan helteisiin aurinkopäiviin! Onnea arvontaan!

  19. Nimi kuulostaa tutulta, mutta en ole koskaan itse kokeillut 🙂 Tärkeimpiä kriteerejä minulle on hinta ja laatu 🙂

    1. Näissä tuotteissa hinta-laatusuhde on todella hyvä, suosittelen lämpimästi tämän Italian suosituimman kosmetiikkamerkin tuotteita! Onnea arvontaan!

  20. Maj-Len Karlsson

    Tutustuin ensimmäisen kerran Bottega Verden tuotteisiin Andalusiassa ollessani matkalla siellä ystävättäreni kanssa 2014. Käytiin yhdessä Bottega Verden kaupassa ja kokeiltuani ne näytteet mitä saatiin ihastuin heti.

    Minulle tärkein on luonnonmukaisuus ja sen jälkeen laatu ja hinta.

    1. Hienoa kuulla, että löysit Bottega Verden tuotteet Andalusissa! Minullekin kävi samoin, että se oli ihastusta kertaheitolla ja tuotevalikoimasta löytyy uusia suosikkeja löytyy säännöllisesti koko perheelle! Onnea arvontaan!

  21. Bottega Verde on entuudestaan tuttu, käytän tälläkin hetkellä esim. ihonhoitotuotteita, Rosa Mosqueta on suosikki, suihkugeeleistä laventeli. Luonnonmukaisuus tärkeintä mutta hintakin kohdallaan.

    1. Rosa Mosqueta -sarjan chilenruusu-tuotteet ovat aivan ihania ja laventelinen suihkugeeli vie tuoksumatkalle Provenceen! Olen tykännyt paljon myös laventelintuoksuisesta jalkabalsamista. Kiva kuulla, että nämä laadukkaat tuotteet ovat Sinulle tuttuja – Onnea arvontaan!

  22. Sirpa Perkola

    Bottage Verde on tuttu jo vuosien takaa, arvostan luonnonmukaisuutta ja edullisuutta,
    olen uskollinen käyttäjä

    1. Ihana kuulla, että Sinäkin olet tykästynyt Bottega Verden tuotteisiin! Niiden hinta on todellakin edullinen laatuun ja luonnonmukaisuuteen nähden – Onnea arvontaan!

  23. Ostan ainoastaan Animalian listalle hyväksyttyä, taatusti eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Tästä syystä Bottega Verde onkin jo vanha tuttu, kuuluuhan se kyseisen sertifioinnin saaneista kosmetiikkamerkeistä monipuolisimpiin, jonka tuotesarjoista löytyy tuotteet jos minkälaiseen tarpeeseen.

    1. Bottega Verden eläinkokeilla testaamattomuus on todella tärkeä asia, ja totta tosiaan tuotesarjoista löytyy loistavasti tuotteita koko perheelle! Onnea arvontaan!

  24. Valitessani kosmetiikkaa, moni asia on tärkeä. Yksi tärkeistä on luonnonmukaisuus, olenkin alkanut enemmän kiinnittämään huomiota tuotteiden sisältöön. Onhan tietysti laatukin tärkeää, haluan voida luottaa valmistajaan, raaka-aineiden puhtauteen ja turvallisuuteen. Tuote joka ei toimi, ei pääse uudelleen enää käyttöön, vaikka olisi kuinka luonnonmukainen.
    Bottega Verde on entuudestaan tuntematon merkki, mutta se kuulostaa hyvältä. Mielelläni ottaisin kokeiluun 🙂

    1. Bottega Verden tuotteet ovat osoittautuneet vuosien käytössä hyvin toimiviksi, tästä loistavana esimerkkinä mm. käsi- ja jalkavoiteet jotka ovat tehneet ihmeitä korppukäsilleni ja jaloilleni, tästä olisikin hyvä joskus tehdä ennen ja jälkeen kuvat! 🙂
      Suosittelen ilman muuta Bottega Verden luonnonmukaisia tuotteita, joiden laadukkaat raaka-aineet todella toimivat! Onnea arvontaan!

  25. Herkkäihoisena laatu on tärkein ominaisuus. Bottega Verdestä en ole aiemmein kuullut.

    1. Bottega Verden tuotteet ovat toimineet hyvin herkällä ihollani ja olen ollut todella tyytyväinen sarjan tuotteisiin – suosittelen!
      Onnea arvontaan!

  26. Minä olen kokeilija. Kierrän kosmetiikkaosastoilla ja ostan uutuustuotteita. Välillä kalliitakin. Myös edullisilla kosmetiikkabrändeillä on laadukkaita tuotteita. Jos tuote on hyvä. Ostan uuden samanlaisen. Bottega Verden tuotteet ovat laadukkaita. Ja purnukat varsin kauniita!

    1. Totta, hyviä tuotteita löytyy myös edullisemmista sarjoista ja Bottega Verden tuotteet antavat todellakin vastinetta rahalle! Itsekin testailen innolla eri sarjojen tuotteita & uutuuksia, Bottega Verden tuotteet ovat osoittaneet laadukkuutensa ja vakiinnuttaneet asemansa perheemme päivittäiskosmetiikassa. Onnea arvontaan!

  27. Bottega Verde ei ole entuudestaan tuttu. Kosmetiikassa itselle tärkein asia on laatu, luonnonmukaisuus on plussaa! 🙂

    1. Bottega Verden tuotteissa yhdistyy mukavasti luonnonmukaisuus ja laatu, vieläpä järkihintaan! Tämän sarjan tuotteet ovat todella kokeilemisen arvoisia – Onnea arvontaan!

  28. Luonnonmukaisuus ilmeni itselleni erittäin tärkeäksi. Huono iho parani ja hiljalleen myös ihon rasvaisuus ja epäpuhtaudet katosi. Nykyään myös hinta vaikuttaa näin opiskelija budjetilla suuresti. ?

    1. Tässä olikin erinomainen esimerkki siitä, miten positiivisesti luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu kosmetiikka voi vaikuttaa ihoon! Itsekin olin todella iloinen löydettyäni Bottega Verden tuotesarjan, joka sopii herkällekin iholle eikä tarvinnut luopua ihanista tuoksuista!

      Onnea arvontaan!

  29. Täysin uusi tuotesarja minulle, vaikuttaa kuitenkin laadukkalta. Olisi kiva kokeilla 🙂

    1. Suosittelen ilman muuta Bottega Verden tuotteiden testaamista, olen tykännyt näistä paljon kuten reilu miljoona muutakin asiakasta! 🙂
      Onnea tuotepaketin arvontaan!

  30. Tämä on itselleni uusi tuotesarja vaikka tuotteita olenkin ihaillut kaupassa. Tuotteissa vaikuttaa pitkälti hinta, mutta tykkään kokeilla uusia merkkejä 🙂

    1. Poimi ihmeessä ostoskoriin seuraavalla kerralla Bottega Verden tuotteita! Esimerkiksi suihkugeelit saattavat markettisaippuan vieressä vaikuttaa kalliimmalta, mutta loppukädessä nämä ovat niin paljon riittoisampia, että maksavat itsensä takaisin – ja siihen bonuksena ihana laatu, runsaan kermainen vaahto ja luonnollinen hurmaava tuoksu! Onnea arvontaan!

  31. Suihkugeelejä on aina kiva kokeilla. Jos ei ihan satu ostos kohdilleen, niin aina suihkugeelin saa käytettyä.
    Bottega Verde ei ole tuttu ennestään.

    1. Suihku/kylpygeelit olivat ensimmäinen ostokseni Bottega Verdeltä, ja sille tielle jäin kun olivat niin ihanan täyteläisiä ja miellyttävän tuoksuisia. 🙂
      Niistä on hyvä aloittaa tutustuminen, kuten sanoit ne saa aina tavalla tai toisella käytettyä.
      Suosittelen lämpimästi Bottega Verden tuotteita ja Onnea arvontaan!

  32. Laatu on tärkeintä, ja laadulla tarkoitan sitä, että olisi mahdollsimman hellävarainen herkästi ärtyvälle iholleni. Monet luonnonmukaiset tuotteet kyllä ovat myös laadukkaita, eivätkä sisällä ihon hoidon kannalta turhia täyteaineita.

    1. Bottega Verden tuotteet ovat toimineet todella hyvin kuivalle ja herkälle iholle, ja hinta-laatusuhde on todella hyvä.
      Onnea arvontaan!

  33. Kosmetiikkatuotteissa minulle tärkeintä on luonnonmukaisuus. Bottega Verde on nimenä tuttu mutta en ole vielä testaillut. Ihanalta kuulostavat tuotteet.

    1. LBottegan Verden tuotteet ovat aivan ihania! Onnea hemmottelupaketin arvontaan!

  34. Nimeltä tuttu, mutta en ole käyttänyt. Itselle vaikuttaa eniten laatu, sitten hinta =)

    1. Kokeile ihmeessä Bottega Verden luonnonkosmetiikkatuotteita, suosittelen! Onnea arvontaan!

  35. Minulle on tärkeää, että se sopii iholleni. Olen siirtänyt kaikki kosmetiikkani luonnonmukaiseen. Joskus olen tämänkin merkin ihanaa käsivoidetta kokeillut. Toki ratkaisee myös hinta ja miksei ulkoasukin 🙂
    Hyvää kevättä!

    1. Totta, Bottega Verden käsivoiteet ovat aivan ihanan hoitavia, ja nekin riittoisia kuten muutkin valmistajan laadukkaat tuotteet.

      Aurinkoista kevättä Sinullekin ja Onnea hemmottelevan tuotepaketin arvontaan!

  36. Tulitikkutyttö

    Kosmetiikkatuotteissa kannatan luonnonmukaisuutta. Näin opiskelijabudjetilla on kuitenkin myös hinta ratkaiseva juttu. Bottega Verde on mulle aivan uusi tuttavuus. (:

    1. Bottega Verden tuotteissa yhdistyy hienosti luonnonmukaisuus ja silti edullinen hinta, kun ne kestävät käytössä pidempään. Onnea arvontaan ?

  37. Kokonaisuus, mutta ennen kaikkea laatu – ja useimmin se tarkoittaa luonnonmukaisuutta.

    1. Laatu on todella tärkeä ominaisuus, ja siihen on myös valmis satsaamaan. Bottega Verden laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita suosittelen lämpimästi ? Onnea arvontaan!

  38. Laatu on minullekin tärkeää, käytän paljon luonnonkosmetiikkaa. Suklaiset suihkugeelit ovat minusta aivan ihania, tulee oikein hymy huulille kun peseydyn suklaisella suihkugeelillä, vaikka taapero huutaa äitiä ja vauvakin jokeltaa omia juttuja isänsä kanssa niin suljen hetkeksi korvani ja rentoudun.

    1. Omat pienet hemmotteluhetket ovat niin ihania ja todella tarpeen pikkulapsiarjessa ? Bottega Verden tuotteet ovat siihen aivan omiaan – Onnea tuotepaketin arvontaan!

  39. Tuotteet eivät ole ennestään tuttuja minulle, joten suosikkiani en osaa nimetä. Nuo kaikki ovat kyllä tosi tärkeitä: hinta, laatu ja luonnonmukaisuus. Aika usein tosin hinta ratkaisee..

    1. Bottega Verden tuotteissa yhdistyy hienosti sekä laadukas luonnonmukaisuus että edullinen hinta – Onnea tuotepaketin arvontaan!

  40. Laatu, luonnonmukaisuus ja hinta ovat minulle tärkeitä ominaisuuksia meikkivalinnoissa.

    1. Luonnonmukaisissa italialaisissa Bottega Verden tuotteissa nämä ominaisuudet yhdistyvät hienosti; ja mm. heidän sarjastaan kokeilemani luovivärit ovat olleet ihanan runsaspigmenttisiä. Onnea arvontaan!

  41. Laatu ja luonnonkosmetiikkaa, siinä kaksi tärkeää asiaa mutta toki sorrun välillä joka vain tuoksuu niin hyvältä, ainakin ulkomaanmatkoillani ostelen kaikenlaisia merkkejä ja tuotteita.

    1. Ihanat tuoksut vievät mennessään, tunnustan että ihan samoin käy minullakin matkoilla! 🙂
      Onnea Bottega Verden tuoksuvan hemmottelupaketin arvontaan!

    1. Laatu on kaiken a ja o, myös kosmetiikassa. ? Onnea arvontaan!

  42. Bottega Verde ei ole ennestään tuttu, joten olisi ihana päästä kokeilemaan! Kosmetiikkaostokssissa pyrin aina löytämään mahdollisimman edulliset tuotteet, jotka kuitenkin toimivat ja ovat hintaansa nähden tarvittavan laadukkaat. Haastavaa löytää halvalla hyvää ja kaipaisinkin itsestäni enemmän rohkeutta kokeilla ennakkoluulottomasti myös kosmetiikan puolella!

    1. On kyllä tosiaan hankalaa löytää halvalla hyvää, mutta Bottega Verden tuotteita suosittelen lämpimästi kokeilemaan, sillä niissä on hinta-laatusuhde kohdallaan. Löysin itse aikanaan sarjan ihan sattumalta, ensiksi testasin suihku-/kylpygeelejä ja vartalovoiteita, sitten aurinkotuotteita ja aloe geeliä, ja kun ne osoittautuivat aivan ihaniksi, on tuotteita tullut yhä useammasta sarjasta päivittäiseen käyttöön. S.O.S. jalkavoide on aivan huipputuote, jos on todella kuivat ja halkeilevat jalat ja samoin käsivoiteet ovat oikea pelastus talvella. Viimeisin löytö Goji Perfect kosteuttava eliksiiri osoittautui todella toimivaksi ihohuokosten ja värierojen tasoittajaksi – tykkään!

      Onnea arvontaan!

  43. Ei ole ennestään tuttu. Valitettavasti hinta on tällä hetkellä aika tärkeä. Huonoa en tietenkään osta vaikka olisi kuinka halpa mutta kalliiseenkaan ei ole juuri nyt varaa.

    1. Huonoa ei kannata halvallakaan ostaa, sen sijaan Bottega Verden tuotteita suosittelen lämpimästi testaamaan, sillä niissä saa vastinetta rahalle. Heidän verkkokaupasta tilattaessa saa usein mukaan myös pieniä tuotenäytteitä, joista onkin löytynyt monta uutta suosikkia.
      Onnea tuotepaketin arvontaan!

  44. Hinta-laatusuhde on tärkein. Ei ole minullekaan entuudestaan tuttu mutta kiinnostaisi päästä testaamaan!

    1. Olen tykännyt käyttämieni Bottega Verden tuotteiden hinta-laatusuhteesta, ja heiltä on löytynyt vuosien saatossa monta luottotuotetta.
      Suosittelen ilman muuta testaamaan heidän tuotteitaan, Onnea arvontaan!

  45. Kiitos Bottege Verde tuotesarjan esittelystä. Ei ole entuudestaan tuttu mutta kiinnostus heräsi ja kävin verkkokaupan sivuilla tutustumassa tuotteisiin. Luonnonmukaisuus on tärkeä juttu ja tekee mieli kokeilla noita hiustuotteita talven kuivattamille hiuksilleni mm. löytyi Argan öljyä sisältävä naamio.

    1. Arganöljy-tuotteet ovat ihania ja mm.sarjan hoitoaine tekee hiukset silkkisen pehmeiksi. Todella kiva, että löysit heidän verkkokaupastaan kiinnostavia tuotteita, omaan käyttööni olen löytänyt Bottega Verdeltä monta suosikkia! ?
      Onnea tuotepaketin arvontaan

  46. Hinnalla yleensä väliä! Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostamaan minua, joten juuri näitä tuotteita olisi mielenkiintoista testata! Bottega Verdestä en olekaan ennen kuullut!

    Osallistun yhdellä arvalla.

    1. Bottega Verden luontaiskosmetiikkatuotteet ovat todella kokeilemisen arvoisia, ja olen tykännyt paisi niiden laadusta myös edullisesta hinnasta, joka todella antaa vastinetta rahalle. Suosittelen lämpimästi ja Onnea hemmottelupaketin arvontaan!

  47. Varmasti hyvä tämä tuotesarja, olen kuullut nimen kyllä mutten ole käyttänyt. Yleensä ostan marketeista tuotteet samalla kun teen muutkin ostokset täällä Suomessa, ulkomailla kun olen niin silloin ostan putiikeista.

    1. Bottega Verden tuotteita on saatavilla Suomessa verkkokaupan ja omien kivijalkamyymälöiden lisäksi myös joistain apteekeista sekä Citymarketeista, ohessa linkki CM-tavarataloihin, joiden valikoimasta tuotteita löytyy http://www.bottegaverde.fi/Jaelleenmyyjae-Citymarketit
      Suosittelen ilman muuta testaamaan heidän tuotteitaa, itse olen löytänyt Bottega Verdeltä paljon hyviä tuotteita koko perheelle.
      Onnea arvontaan!

  48. Nimensä puolesta on tuttu, mutta en ole vielä kokeillut. Luonnonkosmetiikkaa vain ostan

    1. Suosittelen ilman muuta testaamaan Bottega Verden laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita, Onnea hemmottelupaketin arvontaan! ?

  49. Hinta, laatu ja luonnonmukaisuus ovat kaikki tärkeitä asioita ostopäätöstä tehdessä 🙂 Mukana huipussa arvonnassa!

    1. Bottega Verden tuotteissa yhdistyykin mainiosti kaikki nämä kolme ominaisuutta – Onnea tuotepaketin arvontaan!

  50. Mukaan arvontaan ja en ole kuullut tosta sarjasta.vaikuttaa ihanalta. Ja kyllä hyvä laatu ja hinta on tärkeitä tekijöitä.

    1. Bottega Verdeltä olen löytänyt monia ihania tuotteita ja olen tykännyt niiden hinta-laatusuhteesta. Onnea hemmottelupaketin arvontaan! ?

  51. Laatu ehdottomasti! Ei ole tuttu merkki.

    1. Suosittelen lämpimästi laadukkaan Bottega Verden luontaiskosmetiikan testaamista, Onnea tuotepaketin arvontaan! ?

  52. Jännä juttu, mutta iän myötä liki kaikissa ostoksissani ovat nousseet tärkeimmiksi valinta kriteereiksi toimivuus, hinta sekä eettisyys.

    Luonnonmukaisten ja lisäaineettomien tuotteiden kokeilu kiinnostaa: Bottega Verdeen törmäsin sittarissa ja kosteuttavaa serumia tarttui mukaan heräteostoksena..eli kokeilussa par´aikaa.

    1. Olen huomannut saman, että iän myötä luonnonmukaiset tuotteet ja mainitsemasi kriteerit tulevat yhä tärkeämmiksi.

      Kiva kuulla, että Bottega Verden tuote on löytänyt myös Sinun käyttöösi, itse tykästyin parhaillaan ensikäytössä olevaan Goji Perfect sarjan kirkastavaan seerumiin. Bottega Verdeltä on löytynyt vuosien saatossa monia luottotuotteen paikan lunastaneita tuotteita – Onnea Bottega Verden tuotepaketin arvontan!

  53. Ei ole ennestään tuttu.

  54. Nykyään tuotteissa painotan luonnonkosmetiikkaa tai sitten normikosmetiikan tehokkaita tuotteita. Pääasiassa ihonhoito on luonnonkosmetiikkaa ja jotkin meikit sitten vielä normikosmetiikkaa pysyvyytensä vuoksi.

    Bottega verde ei kuitenkaan ole luonnonkosmetiikkaa, vaikka näin harhaanjohtavasti mainostavat. Enemmänkin sielä yves rocherin ja bodyshopin tasolla, sillä tuotteissa on käytetty aika paljon kasviperäisiä ainesosia ja linja on hieman markettikosmetiikkaa tiedostavampi. Näillä on tärkeä paikkansa, sillä herkkäihoisille usein ei marketista sopivaa löydy, niin nämä ovat käyttötuntumaltaan samankaltaisia, mutta hoitavampia.

    Bodyshop ja yvesrocher toimivat aikoinaan omina ponnistuslautoinani luonnonkosmetiikkaan. Nyttemmin tosiaan käytän pääosin sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Sertifioimattomat helposti sisältävät näitä voimakkaampia puhdistavia aineita, joita herkkä ja kuivaihoisena en kaipaa. Lisäksi citymarketista katsottujen voiteiden inceissä oli aika paljon silikoneja ja muoveja, joihin en paljoa ole viittinyt koskea, koska vältän kyseisiä erityisesti päivittäisissä hoitotuotteissa iholle ja hiuksille.

    1. Siirrän tänne blogin puolellekin Bottega Verden edustajan vastauksen Facebookissa vastaavaan kysymykseen/kommenttiin:
      ”Bottega Verden luonnonkosmetiikka valmistetaan ISO 16128-1-standardein ja se täyttää kosmetiikkalainsäädännön vaatimukset asiasta. Vegaaninen kosmetiikka ei ole sinänsä luonnonkosmetiikkaa. Sertifikaatit ei ole edellytys, jotta tuotteet olisivat luonnonkosmetiikkaa, se on tiukempi ja maksullinen tulkinta asiasta. Näkemyksiä on useita ja Bottega Verde haluaa tarjota runsaan kasviraaka-ainepohjan, tutkitut valmistusmenetelmät ja aineet sekä mahdollisimman laajan vegaanisuuden kohtuullisin hinnoin. Kehitystyö jatkuu.”

      Henkilökohtaisesti olen ollut tyytyväinen Bottega Verden tuotteisiin niin toiminnallisesti kuin laadullisesti, ja se on yksi harvoja tuotesarjoja, josta en ole saanut lainkaan ihoreaktioita. Heidän eri linjan tuotteistaan minulla on yksinomaan hyviä kokemuksia usean vuoden ajalta testattuani lukuisien valmistajien tuotteita, myös täysin luonnonkosmetiikkaa. Myös eläinkokeettomuus, niin raaka-aineilla kuin tuotteilla, on mielestäni tärkeä asia. Hienoa, että Sinäkin olet löytänyt itsellesi sopivan tuotesarjan!

      Kiitos Tuikku kommentistasi ja aurinkoista kevään jatkoa!

      1. Jos mä oon ymmärtäny, niin toilla ISO:lla ei oo tekemistä luonnonkosmetiikan kanssa vaan yleinen kosmetiikka laatu sertifikaatti juttu. Sen painottaminen tuossa yhteydessä tuntuu melkeen samalta, kuin ne feikki leaping bunnyt. Ollaan opittu että ihmiset ettii tiettyjä asioita.

        Mutta sen oon kyllä ymmärtäny, ettei testaa eläimillä, mikä tosiaan on hyvä juttu merkin kohdalla.

        1. ISO-sertifiointi on erittäin arvostettu standardointijärjestelmä, jonka saavuttaakseen tulee täyttää tiukat kriteerit sekä ylläpitää taso, jota kontrolloidaan säännöllisesti eri osa-alueiden auditoinnein. ISO-sertifikaatti tulee siis ansaita tuotannon tai palvelun tarkoin määritellyin vaatimuksin ja se ei ole siten ostettavissa, kuten tietyt sertifikaatit. Olen itse seurannut läheltä ja ollut osallisena yritysten ISO-sertifikaattien prosesseissa, joten vaatimustaso ja tie sertifikaatin saavuttamiseen ja ylläpitämiseen on tuttu vuosien varrelta. ISO-sertifikaatti osoittaa yrityksen laadukkaan toiminnan standardin osa-alueella.

          Keväistä loppuviikkoa Sinulle ja kiitos kommentistasi!

  55. Sandi Österlund

    Upeita Bottega Verde tuotteita olisi upeata myös päästä kokeilemaan ja tutustumaan lähemmin, ISO sertifikaatti plus, luonnonmukaisuus on minulle tärkeintä. Mukana arvonnassa

    1. Olen tykännyt Bottega Verden laadukkaista luonnonmukaisista raaka-aineista ISO-standardien mukaan valmistetusta kosmetiikasta todella paljon – Paljon Onnea arvontaan! ?

Comments are closed.