Bottega Verde SOL Aurinkotuotepaketin voittaja on arvottu!

Yhteistyössä Bottega Verde & Elämää ja Matkoja matkablogi. Arvontapalkinto ja testattavat SOL aurinkotuotteet saatu blogiyhteistyönä.

Leppoisaa lauantaita ja tuhannet kiitokset kaikille Bottega Verde SOL aurinkotuotepaketin arvontaan osallistuneille! Teitä osallistujia oli aivan mahtava määrä sekä blogissa että blogin Facebook-sivulla ja oli todella kiva lukea kommenteista, minne ottaisitte mukaan nämä matkakokoiset aurinkotuotteet.

Meillä Bottega Verden aurinkotuotteet ovat olleet käytössä jo vuosia, eikä näistä ole muuta kuin hyvää sanottavaa, joten oli todella kiva saada tämä näppärän kokoinen setti arvottavaksi Teidän blogin lukijoiden kesken.

Mutta pidemmittä puheitta itse arvontaan!

Arvonta suoritettiin perinteisenä arpalipukearvontana, jossa kullekin osallistujalle poimittiin satunnainen numeroitu arpa. Osallistujan nimi / nimimerkki, osallistumispäivä ja osallistumiskanava (blogi tai Facebook sivu) kirjattiin arvontakirjanpitoon kyseisen arpalipukkeen numerolle. Tämän jälkeen arpalipuke siirrettiin arvontalaatikkoon odottamaan arvontapäivää. Osallistumisajan päätyttyä tarkistettiin vielä osallistumisten sääntöjenmukaisuus (max. yksi osallistuminen blogissa ja yksi Facebookissa henkilökohtaisella profiililla) ja ns. tuplaosallistumiset kirjattiin.

Arvonnan onnettarena ja virallisena valvojana toimivat innokkaat 8- ja 11-vuotiaat matkakaverini ja tämän setin onnekkaaksi voittajaksi nousi blogissa osallistunut kommetti, joka sai arpanumeron 57.

Paljon Onnea Ellen!

Olet voittanut blogin arvonnassa Bottega Verde SOL aurinkotuotepaketin, joka sisältää toilettilaukkuun pakatut matkakokoiset tuotteet: Argan anti-age SPF30 aurinkovoide kasvoille 20 ml, vedenkestävä SPF15 aurinkovoide vartalolle 30 ml  sekä kosteuttava kamomillaa sisältävä after sun -voide 50 ml. Lisäksi mukana pienet shampoo, hoitoaine sekä suihkusaippua -näytteet.
Lämpimät onnittelut  arvonnan voitosta, toivottavasti näistä tuotteista on paljon iloa aurinkoisina päivinä. Olen lähettänyt Sinulle postia blogin arvontajulkaisun kommentissa antamaasi sähköpostiosoitteeseen!

Paljon kiitoksia kaikille kisaan osallistuneille sekä arvontapalkinnon lahjoittaneelle Bottega Verdelle.

Aurinkoista viikonloppua!

xoxMia

Bottega Verden tarina sai alkunsa 1972 pienessa toscanalaisessa kylässä nimeltä Pienza. Nyt se on Italian No. 1
luonnonkosmetiikkamerkki. Sillä on yli 6 miljoonaa tyytyväistä asiakasta, 400 myymälää ja n. 1000 tuotetta.
Tuotteista n. 70% on vegaanisia ja 99% pakkauksista on kierrätettäviä.

www.bottegaverde.fi

 

Recommended Articles

4 Comments

  1. Oikein paljon onnea voittajalke js kivaa viikonloppua sinulle ❤️

    1. Kiitos Outi, mukavaa viikonloppua Sinullekin! <3

  2. Kiitos todella paljon arvonnan voitosta! Tuotteet tulevat kyllä erittäin tarpeeseen?

    1. Paljon onnea Ellen arvonnan voitosta! ? Ja ihanaa kuulla, että näille löytyy käyttöä. ?️

      Aurinkoista kesän jatkoa Sinulle! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *