Vastaa ja voita Bottega Verde lahjakortti

Yhteistyössä Bottega Verde & Elämää ja Matkoja blogi | Blogiarvonnan palkinnon tarjoaa Bottega Verde Suomi

Koronan myötä kesän lomasuunnitelmat menivät uusiksi monella meistä, eikä tänä kesänä ole luvassa Italian kauniita maisemia, makuja, tunnelmaa ja tuoksuja – ainakaan livenä Italiassa.  Kesää ei ole kuitenkaan peruttu, ja olemmekin saaneet nauttia kauniista aurinkoisista kesäpäivistä kotimaassa. Onneksi myös Italian tuoksumuistoihin voi palata hemmottelevilla italialaisen Bottega Verden luonnonkosmetiikkasarjan tuotteilla.

BOTTEGA VERDE – Intohimona kauneus luonnon ehdoilla

”Bottega Verde on luonnollinen ja tietenkin mikromuoviton kosmetiikkasarja Italiasta, Toscanan auringon alta. Perheyritys perustettiin vuonna 1972. Pääraaka-aineet (mm. viiniköynnökset, oliivit, kaurat, mantelit jne.) kasvatetaan omilla Palazzo Massainin mailla, ja muut raaka-aineet hankitaan niiden alkuperämaista, kuten Välimeren maista, Chilestä ja Afrikasta. Luonnollisuus, laatu ja tuotteiden tehokkuus ovat kuuluneet Bottega Verden DNA:n alusta alkaen. Värit ja tuoksut noudattavat luonnonkauneutta ja luonnon omia reseptejä. Sarjan tuotteilla on loistava hinta-laatusuhde ja niillä on aina hoitava/korjaava vaikutus, ihanien luonnollisten ja hillityn hemmottelevien tuoksumaailmojen lisäksi.

Mittaamme tarkkaan hiilijalanjälkeämme, sen tuloksena vaihdamme esim. muovipakkauksista lasiin – mikä vähentää 6% päästöjä, poistamme myös turhia päällekkäispakkauksia. Pakkauksemme ovat ympäristöystävällisiä ja 99% kierrätettäviä. Suosimme luonnonraaka-aineita ja kasviperäisiä ainesosia. Tutkimuksen ja kehitystyön tekevät vahvan kokemuksen osaavat alan ammattilaiset, mahdollisimman pienin kemiallisin prosessein. Tuotteiden sisällöissä on pääosassa kasviöljyt ja -uutteet sekä runsas määrä aktiiviaineita. Sarjamme on lisäksi kokonaan mikromuoviton.

Bottega Verdellä on tuotteet niin kasvojen-, vartalon- kuin hiustenhoitoon koko perheelle – omat sarjansa miehille, lapsille ja aurinkosuojille. Löydät meiltä myös tuoksut ja huonetuoksut.”lähde bottegaverde.fi

 

Bottega Verden laadukkaat tuotteet ovat olleet osa perheemme arkea ja matkoja jo vuosien ajan, ja olen löytänyt Bottega Verdeltä monia luottotuotteita. Bottega Verden aurinkovoiteet kulkevat aina matkassamme ja näitä voin lämpimästi suositella koko perheelle. Vaihtoehtoja löytyy aina pienille lapsille sopivista voiteista ikääntyvän ihon anti age aurinkovoiteisiin. Aurinkoisen päivän viimeistelevät ihoa kosteuttavat ja rauhoittavat after sun tuotteet.

Bottega Verden aurinkotuotteita on saatavilla myös matkakokoisina, jotka on helppo sujauttaa vaikkapa käsilaukkuun kaupungille lähtiessä. Tänä kesänä aurinkovoiteet ovatkin olleet todella tarpeen, koska UV-indeksi on ollut ajoittain poikkeuksellisen korkea. UV-säteilyltä on syytä suojautua, kun UVI on 3 tai korkeampi, vaikka et muutoin helposti palaisikaan auringossa.

Aurinkotuotteiden lisäksi Bottega Verden suihku- ja kylpytuotteet kuuluvat perheemme luottotuotteisiin ja näistä pidän niiden luonnollisen herkullisten tuoksujen, ihoa hellivän koostumuksen ja riittoisuuden takia. Kestosuosikkini on appelsiininkukan tuoksuinen suihku-/kylpygeeli, joka vie ajatukset aina yhtä ihanaan keväiseen Italiaan. Appelsiininkukka eli Neroli-sarjasta on saatavilla myös vartalovoide, EdT, alumiiniton deodoranttispray sekä huonetuoksu.

Viimeisimmällä tilauksellani poimin ostoskoriin myös uutuustuotteita, mm. energisoivan appelsiini-porkkana suihkusaippuan sekä SOL-sarjan porkkanauutetta sisältävän rusketuksen kestoa pidentävän vartalogeelin. Ja voi mikä ihanan tuoksu ja tuntuma näissä molemmissa onkaan! Appelsiini-porkkana suihkusaippuan koostumus on tuttua taattua Bottega Verde laatua ja raikkaassa tuoksussa yhdistyvät appelsiini – porkkana ja aavistus kameliankukkaa. Latvatuoksussa on verbenaa, mandariinia ja yrttejä, joiden lisänä inkivääriä, magnoliaa, santelipuuta ja vaniljaa. Tässä on kertakaikkisen ihanan tuoksuinen suihkusaippua, joka jättää ihon miedosti tuoksuvaksi ja kosteutetuksi !

Appelsiini-porkkana suihkusaippuan pariksi sopii loistavasti porkkanauutetta sisältävä SOL vartalogeeli, joka hellii ihoa aurinkoisen päivän jälkeen. Tämänkin tuoksu on ihanan raikas, ja sen sisältämä porkkanauute ja 200-kertaisesti konsentroitu 90% Aloe-mehu kosteuttavat tehokkaasti ihoa samalla virkistäen sekä pidentäen rusketuksen kestoa. Geelimäinen koostumus on riittoisaa ja nopeasti imeytyvää. (alla olevassa kuvassa viimeksi tilaamani uutuustuotteet yhdessä aiempien luottotuotteiden kanssa).

Nämä kaksi uutustuotetta menivät heittämällä uusiksi luottotuotteiksi muiden Bottega Verde suosikkieni rinnalle!

Vinkki: Bottega Verdellä on meneillään kesän jättiale 1.7. saakka, jossa kaikki tuotteet vähintään -20 % ja yli 25 € tilaukset ilman toimituskuluja. Torstaista 2.7. lähtien tarjolla on uudet ale-erät ja tilaajalahja kaupan päälle sekä tilaukset yli 49 € ilman toimituskuluja. Nyt jos koskaan on siis hyvä tilaisuus tutustua näihin laadukkaisiin italialaisiin luonnonkosmetiikkatuotteisiin! *tarjoukset päivitetty 3.7.20

VASTAA JA VOITA 50 € ARVOINEN BOTTEGA VERDE LAHJAKORTTI

* Osallistumisaika on päättynyt *

Bottega Verden tuotteet ovat olleet suosikkejani jo usean vuoden ajan ja olen aiemminkin näitä blogissa suositellut, koska se mistä aidosti tykkään, kernaasti kerron Teillekin! Bottega Verden tuotteita voinkin suositella lämpimästi koko perheelle ja siksi ajattelimme yhteistyössä Bottega Verden kanssa toteuttaa Teille blogin lukijoille kivan kesäarvonnan, jossa arvotaan 1 kpl 50 € arvoinen lahjakortti Bottega Verden verkkokauppaan!

Osallistuminen kisaan on helppoa, sillä vastaat vain kahteen esitettyyn kysymykseen:

  1. Ovatko Bottega Verden tuotteet sinulle entuudestaan tuttuja ja jos, mikä on suosikkisi tai mikä tuotteista kiinnostaa eniten? Voit tutustua valikoimaan lähemmin Bottega Verden verkkokaupassa tästä.
  2. Ovatko blogikirjoitukset Sinulle tärkeä matkojen inspiraation ja tiedon lähde, ja missä sosiaalisen median kanavassa seuraat mieluiten blogia? (Instagram / Facebook  / Twitter / Pinterest / jonkin muu some-kanava). Voit mielellään myös kertoa, mikä blogin kirjoituksista on ollut sinulle paras tiedon tai inspiraation lähde?

Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 12.7.2020 klo 23:59 ja voittaja arvotaan tiistaina 14.7.2020. Lahjakortti toimitetaan sähköisessä muodossa, joten annathan osallistuessasi toimivan sähköpostiosoitteen, johon lahjakortti voidaan toimittaa. Kukin osallistuja voi osallistua arvontaan yhden kerran kommentoimalla tätä arvontajulkaisua ohjeen mukaan. Sääntöjen vastaisia osallistumisia / vastauksia ei huomioida arvonnassa.

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisella viestillä osallistumisessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan tavoittamiseksi voiton toimittamista varten eikä näitä tietoja kerätä henkilörekisteriksi eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain tai nimimerkki julkaistaan arvonnan voitosta kertovassa blogipostauksessa. Palkinto arvotaan uudelleen, mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen vuorokauden kuluessa arvontapäivästä.

Kaunista alkavaa heinäkuuta ja onnea arvontaan!

 

Yhteistyössä Bottega Verde & Elämää ja Matkoja blogi | Blogiarvonnan palkinnon tarjoaa Bottega Verde Suomi

Recommended Articles

32 Comments

  1. Bottega Verden aurinkovoiteet meillä myös käytössä ja eikä perheen herkkähipiäinenkään ole palanut. Blogin löysin Arabiemiraattien matkalle tietoa hakiessa, ja sain paljon vinkkejä sitä varten. Nyt odotetaan että päästäisiin Bordeauxiin, jonne löysin hotellin täältä blogista. Sosiaalisen median kanavista käytän eniten Facebookia mutta myös Instagramista ja Pinterestistä on kiva käydä katsomassa matkakuvia joiden jälkeen tulee etsittyä tietoa enemmän blogeista ja paikallisilta matkailusivuilta.

  2. Mä oon aivan rakastunut Bottega Verden suihkugeeleihin 😍 todellista arjen hemmottelua ja luksusta! Nyt tilasin myös silmänhmpärysgeelin ja kosteusvoiteen kasvoille! Jonkin verran seuraan erilaisia blogeja instan ja fb: n kautta.

  3. Eivät ole kuin nimeltä tuttuja mutta kiinnostaa kyllä tutustua, ainakin nuo aurinkosuojat ovat ajankohtaisia kun matkataan etelänlomalle. Välimeren maiden matkajutut ovat minulle mieluisia kuvineen, en käytä sosiaalista mediaa muuten ollenkaan kuin vain luen blogeja, matkablogit ovat kiinnostavia.

  4. Moikka, tuotteet eivät ole ennestään tuttuja, mutta aurinkovoiteet kiinnostavat eniten. Luen matkablogeja nimenomaan inspiraation ja tiedon vuoksi. Käytän facea ja ig:tä, mutta blogeja luen kyllä useimmiten vain omien kirjanmerkkien ja sivuhistorian sekä blogit.fi kautta. 🙂

  5. Matkablogit ovat parhaita ja antavat itselle uusia ideoita ja inspiraatiota.

    Bottegan tuotteisiin en vielä tutustunut enkä osaa sanoa mikä olisi paras tuote

  6. Ei ole tuttuja ja porkkana uutetta sisältävä geeli kiinnostaa. Euroopan kaupunki postaukset kiinnostaa.

  7. Bottega Verde on tuttu ja juuri onkin sitruuna käsisaippua kokeilussa. Tykkään! Seuraan matkablogeja mieluiten Facebookissa ja instassa. Varsinkin Italiaan ja Kreikkaan sekä Thaiaahan liittyvät jutut ovat mieluisia ☀

  8. Bottega Verde on entuudestaan tuttu, suosikkeja monia mutta näin kesällä sitruuna suihkuvaahto suosikki. Seuraan Instagramissa varsinkin Italian ja Ranskan matka blogeja.

  9. Bottega Verden tuotteet ovat tuttuja ja käytössä on tälläkin hetkellä kasvovoide ja käsivoide. innostuin esittelelevästäsi suihku- ja vartalovoiteista. Aina matkalle lähtiessäni etsin blogeista tietoja kohteesta, johon olen menossa. Toisinaan muutenkin ja ne antavat myös vinkkejä matkakohteiden valintaani. Seuraan matkablogeja sekä facebookia.

  10. Seijahannele

    Tuotteet eivät ole tuttuja. Matkakohteiden esittelyt luen muutoinkin seuraamissani lifestye-blogeissa.

  11. Sannamarianna

    Ei ole tuttuja. Kyllä jossain määrin toimii inspiraationa. Seuraan mieluiten Facebookissa.

  12. Ihan uusi tuttavuus minulle, mutta eniten nyt näin kesäisin kiinnostaa aurinkovoiteet <3
    Blogisi ilmestyy minulle facebookiin sekä omalle lukulistalleni bloggeriin! Kaunista heinäkuuta sinulle.
    outi.krimou@outlook.com

  13. Olen kuullut tästä brändistä aiemmin, mutta en ole kokeillut tuotteita vielä. Kyllä blogeista saa hyviä matkavinkkejä! Tykkään seurata blogeja instan kautta.

  14. Bottega Verde tuttu vain nimenä, etenkin raikkaat suihkugeelit kiinnostaa. Sosiaalisen median kanavista seuraan eniten Instaa ja sieltä blogeista saan vinkkejä.

  15. Chilenruusu päivävoide on kestosuosikkini. Jokaisessa käyttämässäni tuotteessa on aivan ihana tuoksu. Blogeista en ehkä niinkään hae inspiraatiota, vaan jo kohteena olevasta lisää tietoa. En käytä somea muuten kuin FB.

  16. Bottega Verden tuotteet eivät ole kovin tuttuja. Blogisi löysin nyt ekaa kertaa 🙂 Yleensä seurailen Bloggerin kautta.

  17. Appelsiini-Porkkana suihkusaippua olisi ihana!!! Seurailen Instassa ja ihan nettiblogia. Nämä tuotteet ei ole tuttuja, kuullut kyllä nimen olen.

  18. On tuttuja! Appelsiini-porkkana suihkusaippua on <3 Niin ihana tuoksu! Mulle näiden tuoksut tuo aina mieleen lomamatkojen tunnelman. Blogit, instagram ja joskus myös facebook ovat todella tärkeä inspiraationlähde matkailuun. Usein juuri blogeista löytyy piilotettuja helmiä ja etenkin ravintolaelämyksiä, jotka jäis kokematta ilman vinkkausta. Elämäni parhaan lasagnen söin eräässä ravintolassa, johon oli ränsistynyt sisäänkäynti, mutta sisällä odotti todella tunnelmallinen tila ja parhaat makuelämykset ikinä.

  19. Ei ole tuttuja! Kaikki suihkusaippuat kiinnostaa. Luen blogeja ja Facebookia ja saan ideoita.

  20. Eivät ole tuttuja. Aurinkosuojatuotteet tietysti kiinnostavat tällä hetkellä eniten ☀️ blogeista etsin hyvin paljon ideoita matkailuun. Facebook on noista kanavista ainoa mitä edes käytän, mutta mieluiten vain käyn katsomassa nettisivuilla, onko seuraamiini blogeihin tullut uusia päivityksiä.

  21. Eivät ole ennestään tuttuja, seerumit ja kasvojen puhdistustuotteet kiinnostavat eniten. Matkailen niin vähän että eivät ole. Mutta joskus kauniit kuvat ja jutut saavat lukemaan muutenkin vaikka niistä ei sinänsä mitään konkreettista suunnitelmaa tms. saa.

  22. Vain sitruuna- suihkugeelit ovat olleet joskus käytössä, nyt ei ole tällä hetkellä.

  23. Ovat tuttuja Italian reissuilta. Nuo vartalovoiteet on ihania, esim. kookos,musta vanilja tai vanilja. Nuo tuoksut ovat miellyttäviä, ja koostumukset.
    Seurailen blogeja eri aihealueilta, vinkkejä reissuille, resepteihin, ja kauneuteen. 🙂

  24. Ei ole tuttuja, mutta verkkokauppa on kyllä täynnä kaikkea mielenkiintoista, erityisesti hiusten hoitoon tarkoitetut tuotteet kiinnostaa. Blogin luku antaa kyllä inspiraatiota matkailuun! 🙂

  25. Ei ole vielä tuttu. Aurinkotuotteet kiinnostavat eniten. Blogikirjoitukset tuovat todellakin inspiraatiota matkailuun.

  26. Tuotteet eivät ole ennestään tuttuja, mutta aurinkovoiteet kiinnostavat tulevan lomareissun puitteissa (toivottavasti). Jonkin verran seurailen blogeja Facebookissa.

  27. Nimi kyllä tuttu, mutten ole tainnut koskaan itse kokeilla

  28. Tulitikkutyttö

    Bottega Verden tuotteet ei ole mulle ennestään tuttuja. Tuotteista kiinnostaa kovasti muun muassa aurinkosuojasuihkeet ja seerumit.
    Saan blogista inspiraatiota hakea lisää tietoa erilaisista matkakohteista ja saan realistista tietoa matkailusta. Isot ja laadukkaat kuvat inspiroi suuresti. Blogia seurailen mieluiten instan kautta.

  29. Bottega Verden tuotteet ovat vielä kokeilematta!

    Seuraan blogeja jonkin verran Facebookin/Instagramin kautta, mutta yleensä menen suoraan blogisivuille, joista tykkään hakea matkainspiraatiota! 🙂

  30. Eivät ole tuttuja. Aurinkovoiteet kiinnostavat eniten.

  31. Kasvojen puhdistustuotteet kiinnostavat eniten. Bottega Verde on tuttu vain nimenä. Joskus saan blogeista myös inspiraatiota matkoihin mutta yleensä luen blogeja vain ihan mielenkiinnosta.

  32. * Osallistumisaika on päättynyt ja voittaja arvotaan tiistaina 14.7.2020. Lämmin kiitos kaikille osallistujille sekä lahjakortin tarjoavalle Bottega Verdelle. Onnea arvontaan! * 🍀

Comments are closed.