Kesäkuulumisia + ARVONTA: vastaa ja voita Luin Living kangaskassi

Kesäiset terveiset Pohjanmaan helteistä ja Pielisen kuvankauniista kansallismaisemista!

Ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella ihan kuulumisia ja järjestää samalla blogiarvonnan jokakesäiseen tapaan. Liki jokaiseen kesäämme on kuulunut myös road trip Etelä-Euroopassa, mutta sattuneesta syystä se saa nyt odottaa aikaa parempaa. Ensimmäinen koronarokotus on kuitenkin jo otettuna ja elokuun lopulla saan toisen rokoteannoksen, joten eiköhän niille tapahtumarikkaille Euroopan road tripeillekin taas pian päästä. Kesäkuukaudet menevät kuitenkin näillä näkymin kotimaan maisemissa, mutta ollaan tässä alkukesän arjen kiireiden lomassa ehditty jo jokunen road trip Suomen teillä tekemään.

Kesän ensimmäisellä minilomalla suuntasimme niinkin eksoottiseen kohteeseen kuin Vaasaan eli entiselle kotiseudulleni ja vajaan sadan kilometrin päähän nykyisestä kodista. Vaikkei matka mihinkään kauas uusiin maisemiin kuljettanut, oli kuitenkin virkistävää viettää hotelliviikonloppua eikä sekään haitannut, vaikkei Suomen aurinkoisimmaksi kaupungiksi tituleerattu Vaasa meitä auringolla hellinyt. Viikonloppu vierähtikin nopeasti kaupungilla ja lähiseudulla kierrellessä, hyvin syödessä, lasten kanssa shoppaillessa ja ihan vaan rennosti oleillessa.

Kävimme myös pyörähtämässä Stundarsin ulkoilmamuseossa(kuva yllä), joka sijaitsee Sulvassa parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Vaasan keskustasta. Samalla kävimme katsomassa fammoni kotitaloa Maalahdessa sekä tietenkin testaamassa Malax Storjetarin (Maalahden suursyömäri) paljon kehutut burgerit, jotka eivät olleet lainkaan hassummat. Lämmin suositus paholaisburgerille, jossa oli mukavasti tulista chilipotkua!

Vaasassa majoituimme tällä kertaa torin laidalle Original Sokos Hotel Vaakunaan, joka oli meille totta kai entuudestaan tuttu, mutta nykyasussaan testaamatta. Uudistettu huoneemme oli kolmannessa kerroksessa torille päin, ja oli hauska seurata kaupungin elämää myös huoneesta käsin. Hotelli Vaakunan nykyilme on todella kivasti toteutettu ja pieni mutta viihtyisä aulatila kutsuu viihtymään, kuten myös Venn ravintola, jossa hotellin aamiainen tarjoillaan.

Juhannuksen vietimme sitten ihan kotona grillaillen ja kuten jokaiseen juhannukseen kuuluu, kävimme myös Fäbodan rannalla nauttimassa mielettömän upeasta lämpimästä säästä. Meri oli poikkeuksellisen tyyni ja vaikka vesi oli viileää, viihtyivät perheen juniorit pitkään uimassa. Yöttömän yön tunteina kävimme vielä Aspegrenin pappilapuutarhassa katsomassa kesälampaita, muutamaa päivää aiemmin nostettua juhannussalkoa sekä keskikesäisen puutarhan väriloistoa. Helteisen päivän jälkeen puutarhan tuoksu oli aivan ihana, sen kun olisi voinut purkittaa!

Juhannus kun saatiin juhlittua, päätimme lähteä tien päälle ex tempore meiningillä. Auton keula suunnattiin kohti Pohjois-Karjalaa, jossa Kolin kuvankauniit kansallismaisemat olivat jo entuudestaan tutut, mutta Nurmeksessa olin käynyt viimeksi lapsena. Viime viikko vierähtikin tour de Pielisen merkeissä, jonne sain onneksi järjestymään meille majoitukset muutaman päivän varoajasta huolimatta. Ihan helppoa se ei ollut näin kuumimman kesäsesongin aikaan, varsinkaan kun olimme matkassa kahden aikuisen, kahden lapsen ja pienen koiran voimin. Mutta yksi huone riitti ja se järjestyi. Oli mukava päästä nyt viimein testaamaan Break Sokos Hotel Bomba ja Break Sokos Hotel Koli, jotka kumpikin sijaitsevat aivan priima paikalla. Sokos hotelleja on siis muutamaan viikkoon mahtunut jo kolme ja tämä alkaa kuulostamaan vähän niin kuin Sokos hotellin kanssa tehdyltä mainokselta. Mutta noup, ihan artisti maksaa meiningillä tässä mennään. 😀 Hotelleista ja näistä reissuista ajattelin kuitenkin kertoa teille lisää,  ja tähän liittyy arvontakysymys.

ARVONTA: VASTAA JA VOITA LUIN LIVING KESÄKASSI

Artisti maksaa meiningillä ajattelin tarjota myös blogiarvonnan, eli haluan laittaa hyvän kiertämään ja lahjoittaa jollekulle teistä blogin lukijoista Luin Livingiltä tilaajalahjaksi saamani kesäkassin, vaikkapa kesäiselle ranta- tai ostosreissulle iloksi ja hyödyksi. Sunshine kangaskassi on valmistettu 100 % kierrätysmateriaaleista ( 70% tekstiilituotannon puuvillajätettä sekä 30% kierrätetyistä muovipulloista valmistettua PET-polyesteria) ja sen arvo on 19 euroa. Oheisesta linkistä voit tutustua kesäkassiin lähemmin.

Kuulisin nyt mielelläni mielipiteitänne tulevia blogikirjoituksia ajatellen eli osallistut kesäkassin arvontaan vastaamalla seuraavaan kysymykseen jättämällä kommentin tähän blogikirjoitukseen:

Mistä aiheista / minkä tyyppisiä kirjoituksia lukisit mieluiten matkablogista:

  1. Hotelli- / majoitusesittely sekä kokemuksemme majoituksesta
  2. Hotelli- / majoitusesittely ja vinkit paikallisiin nähtävyyksiin (lyhyt kuvaus)
  3. Majoitusvertailu esim. kaksi hotellia palveluineen (ravintola, kylpylä)
  4. Matkakohteen yksittäisen nähtävyyden tai aktiviteetin esittely laajemmin
  5. Kooste vinkeistä matkakohteen nähtävyyksiin tai aktiviteetteihin
  6. Jokin muu – mikä?

Osallistumisaikaa Sinulla on sunnuntaihin 25.7.2021 klo 23:59 saakka ja voittaja arvotaan tiistaina 27.7.2021.

*** Osallistumisaika on päättynyt ***

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisella viestillä osallistumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Blogikommentin yhteydessä vaadittu sähköpostiosoite ei tule julkisesti näkyviin. Yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan tavoittamiseksi voiton toimittamista varten eikä näitä tietoja kerätä henkilörekisteriksi eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Voittajan nimi / nimimerkki julkaistaan arvonnan voitosta kertovassa blogipostauksessa. Palkinto postitetaan ainoastaan Suomeen ja palkinto arvotaan uudelleen, mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 31.7.2021. Kukin osallistuja voi osallistua tähän arvontaan yhden kerran. Sääntöjen vastaisia osallistumisia ei huomioida arvonnassa. Arvonnan tarjoaa ja sponsoroi vain ja ainoastaan blogi itse. (kesäkassin kuva päivitetty Luin Livingin kuvasta blogin omaan kuvaan 23.7.2021)

Jään innolla odottamaan mielipiteitänne siitä, mistä matka-aiheista lukisitte mieluiten ja lähden työstämään seuraavia kirjoituksia sen pohjalta. Kaunista alkavaa viikkoa Sinulle ja onnea arvontaan!

 

Recommended Articles

36 Comments

  1. Kokemukset hotelleista kiinnostaa 🏨

  2. Hei mua kiinnostaa vinkit matkakohteen nähtävyyksiin.

  3. Matkakohteiden nähtävyydet kiinnostavat sekä ihan perinteiset kuulumisetkin.
    Ihanaa viikkoa sinulle <3

    1. Paljon Onnea Outi – tänään arpaonni suosi Sinua ja olet voittanut Luin Living Sunshine kangaskassin! Lähetän Sinulle viestiä arvonnassa antamaasi sähköpostiosoitteeseen arvontapalkinnon toimittamista varten. Paljon Onnea vielä ja toivottavasti Luin Living kangaskassista on Sinulle paljon iloa ja hyötyä, vaikkapa kesän ranta- tai ostosreissuilla!
      https://www.rantapallo.fi/elamaajamatkoja/2021/07/luin-living-kangaskassi-on-nyt-arvottu/

  4. Kaikki hyviä vaihtoehtoja mutta valitsen kuitenkin 2

  5. Majoitus esittely ja matkakohteiden nähtävyydet kiinnostavat.

  6. Numero 2! 🙂

  7. Mua kiinnostaa:

    1. Hotelli- / majoitusesittely sekä kokemuksemme majoituksesta

    2. Hotelli- / majoitusesittely ja vinkit paikallisiin nähtävyyksiin (lyhyt kuvaus)

    4. Matkakohteen yksittäisen nähtävyyden tai aktiviteetin esittely laajemmin

    5. Kooste vinkeistä matkakohteen nähtävyyksiin tai aktiviteetteihin

    Ihanaa kesää!

  8. Majoitusvertailuja 🙂

  9. Nro 5 mutta toki kiinnostaa myös majoitusesittelyt ja -kokemukset

  10. Nro 5, mutta toki kaikki nuo muutkin kiinnostaa 🙂

  11. 2 ja 5 lempparivaihtoehdot, mutta kaikki menee 🙂

  12. 5. Kooste vinkeistä matkakohteen nähtävyyksiin tai aktiviteetteihin

  13. Minttu Virkkunen

    1 ja 2! Kiinnostaa tosipaljon just, että minkälainen hotelli on ja mitä kaikkee alueella pystyy tekemään! 🙂

  14. 2 ja 5 kiinostavat eniten, mutta ei muissakaan aiheissa vikaa 🙂

  15. Hotellit kiinnostaa! 1 + 2 + 3

    1. Seija Utriainen

      Nro 5

  16. Numero 5 kooste matkakohteen nähtävyyksiin ja aktivitetteihin.

  17. 5. Kooste
    Kaikki kiinnostaa 😊

  18. 5 kooste kaikki kiinnostaa, kiva tietää nähtävyyksistä ja hotelleista ja mielipiteitä ja arvosteluja

  19. 5. Kooste vinkeistä matkakohteen nähtävyyksiin tai aktiviteetteihin

  20. 4 nähtävyyden / aktiviteetin yksityiskohtainen esittely 👌😊

  21. Sannamarianna

    6. Maatilamatkailu.

  22. 2. Olisi kiva juttu!

  23. 3. !! Tai sitten sellaiset missä vieraillaan maatilalla!

  24. albrecht birgitta

    3 kiinostaa

  25. 1. Itselleni kaikkein tärkeintä on hotellit ja majoitukset esittelyineen.

  26. Milla Hyvärinen

    2, 4, 5.

  27. 1, 2, 5 itselle kiinnostavimmat.

  28. 2. Kovasti aina kiinnostaa aidot kokemukset ja esittelyt hotelleista ja niiden palveluista sekä lähinähtävyyksistä. Myös lähiympäristön ja luonnon kuvaus on kivaa luettavaa 😊. Jos olisi kokemusta Savonlinnasta löytyvästä hyvästä ja viihtyisästä majoituksesta, otetaan vinkkekä innolla vastaan, sillä se saattaa olla seuraava matkakohde. Olen kuullut sen suunnan majoituksista valitettavasti vain huolestuttavan huonoa.

  29. *** Osallistumisaika on nyt päättynyt ja voittaja arvotaan tiistaina 27.7.2021. ***

    Lämmin kiitos kaikille osallistuneille kommenteistanne. Jokainen vastaus on tärkeä ja ne huomioidaan tulevien kirjoitusten suunnittelussa. 🍀 Kaunista alkavaa viikkoa ja kuulemisiin tiistaina! 🌞

Comments are closed.