Luin Living kangaskassi on nyt arvottu!

Helteiset kesäterveiset Rannikko-Pohjanmaalta ja tuhannet kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille kommenteistanne! Ajattelin, että on välillä hyvä kuulostella, mitä blogilta odotetaan ja siksi halusin arvonnan yhteydessä kysyä, mistä aiheista lukisitte mieluiten matkablogista? Sainkin Teiltä oikein mukavasti toiveita, jotka huomioin tulevien kirjoitusten suunnittelussa ja blogia kehitettäessä. 🍀

Kysymykseen Mistä aiheista / minkä tyyppisiä kirjoituksia lukisit mieluiten matkablogista annoin vastausvaihtoehdoiksi:

  1. Hotelli- / majoitusesittely sekä kokemuksemme majoituksesta
  2. Hotelli- / majoitusesittely ja vinkit paikallisiin nähtävyyksiin (lyhyt kuvaus)
  3. Majoitusvertailu esim. kaksi hotellia palveluineen (ravintola, kylpylä)
  4. Matkakohteen yksittäisen nähtävyyden tai aktiviteetin esittely laajemmin
  5. Kooste vinkeistä matkakohteen nähtävyyksiin tai aktiviteetteihin
  6. Jokin muu – mikä?

Näistä eniten ääniä sai viides vaihtoehto eli kooste vinkeistä matkakohteen nähtävyyksiin tai aktiviteetteihin. Toiselle sijalle toiveissa kiri Hotelli- / majoitusesittely & vinkit paikallisiin nähtävyyksiin (lyhyt kuvaus) ja kolmantena toiveissa oli Hotelli- / majoitusesittely & kokemuksemme majoituksesta. Majoitusvertailu ja matkakohteen yksittäisen nähtävyyden tai aktiviteetin esittely laajemmin olivat liki tasoissa toiveissa ja mukavana uutena ideana ehdotettiin Maatilamatkailua mukaan kirjoituksiin. Lämmin kiitos kaikille toiveistanne, sillä jokainen mielipide on tärkeä blogin kehittämiselle – Teitä varten tätä kirjoitetaan! Tällä hetkellä minulla onkin työn alla kirjoitus, jossa yhdistän lyhyen hotelliesittelyn sekä koosteen vinkeistä nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin hyvin tuntemassani kotimaan kohteessa.

Mutta nyt itse asiaan eli arvontaan, jossa halusin kiitokseksi vastauksistanne laittaa hyvän kiertämään ja arpoa Luin Living Sunshine kangaskassin yhdelle Teistä ihanista lukijoista!

Voittaja arvottiin tänään tiistaina 27.7.2021 ja perinteisen lipukearvonnan sijaan arvonta tapahtui tällä kertaa Arvontakoneen avulla. Kukin osallistuja sai osallistuessaan arpanumeron sen mukaan, kuinka monentena kommentti oli saapunut arvontajulkaisuun. Arvontakone toimi onnettarena ja tänään arpaonni suosi numeroa 4 eli neljäntenä saapunutta kommenttia!

Paljon Onnea Outi – olet voittanut Luin Living Sunshine kangaskassin!

Sunshine kangaskassi on valmistettu 100 % kierrätysmateriaaleista ( 70% tekstiilituotannon puuvillajätettä sekä 30% kierrätetyistä muovipulloista valmistettua PET-polyesteria) ja sen arvo on 19 euroa. Lähetän Sinulle viestiä arvonnassa antamaasi sähköpostiosoitteeseen arvontapalkinnon toimittamisesta. Paljon Onnea Outi, toivottavasti Luin Living kangaskassista on Sinulle paljon iloa ja hyötyä, vaikkapa kesän ranta- tai ostosreissuilla!

Tuhannet kiitokset arvontaan osallistuneille ja kaunista heinäkuun viimeistä viikkoa kaikille blogin lukijoille. Vielä on kesää jäljellä joten nautitaan keskikesän jokaisesta hetkestä ja auringonsäteestä!

xo – Mia –

Recommended Articles

2 Comments

  1. Kiitos vielä tätäkin kautta tuosta ihanasta voitosta! Ihan mahtava yllätys oli kyllä ja tuo kassihan on aivan ihana.
    Kaunista loppuviikkoa sinulle <3

    1. Ihana kuulla, että voitto oli mieluinen yllätys! 💖 Postia on tulossa. 🥰 Kaunista kesäistä viikon jatkoa Sinullekin ja Onnittelut voitosta! 🌞

Comments are closed.