Matka 2019 & Caravan tapahtuma lähestyy – voita pääsylippu!

Liput tarjoaa Messukeskus / Matka 2019 matkamessut & Caravan tapahtuma

*** Osallistumisaika on päättynyt ***

Talven pimeimmät päivät ovat parasta aikaa haaveilla tulevista matkoista, etsiä uusia ideoita sekä suunnitella se omanlainen unelmien matka. Lisää inspiraatiota sen unelmien matkan suunnittelemiseen voit hakea myös vuoden odotetuimmasta matkailualan tapahtumasta, Matka 2019 messuilta, jotka lähestyvät jo hyvää vauhtia.

Matka 2019 messut ovat avoinna yleisölle tuttuun tapaan Helsingin Messukeskuksessa  18.1. – 20.1.2019 ja messuilla kohtaa vuosittain yli 50 000 matkakuumeista kuluttajaa ja liki 20 000 matkailualan ammattilaista. Matkamessuilla esittäytyy matkakohteita niin Suomesta kuin ulkomailta sekä matkanjärjestäjiä ja matkailualan palveluyrityksiä, yhteensä noin 1 000 yli 80 maasta. Kaikki näytteilleasettajat ja matkamessujen ohjelman löydät tästä.

Matkakohteiden ja palveluntarjoajien lisäksi Matka 2019 messuilla on tarjolla myös aina yhtä tärkeitä käytännön vinkkejä, tietoa eri kohteissa vaadittavista matkustusasiakirjoista sekä katsaus vastuullisempaan matkailuun. Matkamessuilta löydät myös runsaasti vinkkejä ja ideoita lasten kanssa matkailuun.

Nyt Sinulla on mahdollisuus voittaa blogin arvonnassa vapaalippu tähän Pohjois-Euroopan suurimpaan matkailualan tapahtumaan. Samalla pääsylipulla pääset sekä Matka 2019 matkamessuille että samanaikaisesti järjestettävään Caravan tapahtumaan, jossa esittäytyy mm. autojen vuokraustoimintaa sekä uudet matkailuajoneuvot ja -vaunut sekä tarvikkeet.

Tänä vuonna blogissa arvotaan yksi pääsylippu kahdelle (2) blogin lukijalle, jotka pääsevat nostattamaan matkakuumetta Matka 2019 ja Caravan tapahtumaan. Arvontaan voit osallistua sekä blogissa että Elämää ja Matkoja -blogin Facebook-sivulla, tai vaikkapa molemmissa, jolloin tuplaat voittomahdollisuutesi.

*** Osallistumisaika on päättynyt ***

Näin osallistut arvontaan:

  1. Osallistuminen blogissa (1 arpa)jätä kommentti tähän blogikirjoitukseen ja kerro minkälainen on unelmien matkasi tai miten huomioit vastuullisen matkailun matkaa suunnitellessasi? Kommentin yhteydessä vaadittavaa sähköpostiosoitetta käytetään vain yhteydenottoon voiton toimittamista varten eikä sitä tallenneta henkilörekisteriin eikä luovuteta kolmansille osapuolille.
  2. Osallistuminen Facebookissa (1 arpa)jätä kommentti Facebookin arvontajulkaisuun ja kerro minkälainen on unelmien matkasi tai miten huomioit vastuullisen matkailun matkaa suunnitellessasi? Tykkäämällä Elämää ja Matkoja blogin Facebook-sivusta saat tiedon arvonnan voittajasta sekä uusimmat matkajutut luettavaksesi heti tuoreeltaan. Tervetuloa blogin matkaan myös Facebookissa!
  3. Osallistuminen sekä blogissa että Facebookissa (2 arpaa): Tee molemmat edellämainitut eli jätä kommentti sekä blogikirjoitukseen että blogin Facebook arvontajulkaisuun. 

Kukin kilpailija voi osallistua enimmillään yhdellä (1) arvalla Facebookissa ja yhdellä (1) arvalla blogissa. Facebookissa osallistumisen tulee tapahtua omalla henkilökohtaisella Facebook-profiililla. Sääntöjen vastaisia osallistumisia ei huomioida arvonnassa.

Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 13.1.2019 klo 23.59 ja voittajat arvotaan tiistaina 15.1.2019.

Pääsylipun arvo on 16 € ennakkoon ostettuna / 19 € ovelta tapahtuman aikana ostettuna. Arvottavat pääsyliput on sähköisessä muodossa ja ne toimitetaan voittajille sähköpostitse. Kukin pääsylippu oikeuttaa yhden henkilön yhteen kertakäyntiin Matka 2019 ja Caravan tapahtumassa.

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisella viestillä, voittoarvasta riippuen joko blogikommenttiin jätettyyn sähköpostiosoitteeseen tai Facebook-viestien kautta. Yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan tavoittamiseksi voiton toimittamista varten eikä näitä tietoja kerätä henkilörekisteriksi eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Voittajien etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkistetaan sekä blogissa että Facebookissa. Palkinnot arvotaan uudelleen, mikäli voittajaa ei tavoiteta. Onnea arvontaan!

Liput tarjoaa Messukeskus / Matka 2019 matkamessut & Caravan tapahtuma

Recommended Articles

86 Comments

  1. Unelmien matka vie Malediiveille 💓
    Lennoilla maksan päästökompensaatiota, valitsen hotellin jossa ympäristötekijät huomioidaan toiminnassa ja käytän paikallisten tuottamia palveluja.

  2. Santorinille, missä patikoisin ja meditoisin ystävien kanssa

  3. Katja Ryöppy

    Unelmien matka olisi tällä hetkellä Pariisi,ja siellä monet paikat joissa en ole käynyt,koska en ole vielä käynyt Ranskassa❤Valitsen hotellin joka tukee kestävää kehitystä,käytän kohteessa julkisia,kuten kotonakin,suosin paikallisia tuotteita…

  4. Unelmamatka olisi päästä kiertomatkalle Kanadaan tutustumaan upeaan luontoon 🙂

  5. Malediiveille haluaisin vielä joskus päästä. Kohteessa ainakin liikun aina kävellen, vaikka lentomatkustaminenhan se ympäristöä kuormittaa. .

  6. Volgan risteily olis tosi kiva juttu :-))))

  7. En osallistu arvontaan, mutta halusin tulla toivottamaan sinulle aivan ihanaa joulunaikaa <3

  8. Unelmien matka on milä vain matka jonka pääsen tekemään kaksin vaimon kanssa ja viettämään yhteistä laatuaikaa <3

  9. Unelma loma koostuu auringosta, palmuista ja levosta.

  10. Tällä hetkellä unelmamatkani suuntautuisi Kanadaan ja Pohjois-Amerikkaan. Siellä road trip ja useita hienoja kohteita. 😊

  11. Oi, matkamessuille olisikin tarkoitus lähteä myös tänäkin vuonna inspiroitumaan.
    Unelmien matka veisi maapallon ympäri.

  12. Reppureissu Valko-Venäjälle. Sinne pääse bussilla, joten päästöt vähäisiä.

  13. Unelmamatka voisi olla kuukauden matka Kreikkaan, osa ajasta saarilla ja osa mantereella. Juuri se, että voisi kerrankin viipyä pitempään ja tutustua paikalliseen elämään. Ympäristötekijöitä mahdollisuuksien mukaan, ehkä eniten juuri hotellin käytännöt ratkaisevat

  14. Unelmien matka olisi Roomaan, Lontooseen tai Pariisiin!

  15. Unelmien matka vie Portugali Algarveen, ehdottomasti. Rannalla kävelyä, patikointia ja uimista.

  16. Unelmien matka kohdistuisi Espanjaan, esim. Málagaan tai Granadaan. Ottaisin ympäristötekijät huomioon matkalla suosimalla kävelyä ja julkista liikennettä, söisin ekologisesti ja paikallisia tuotteita suosien, valitsisin ympäristöystävällisen hotellin ym.

  17. Helgi Kosemaa

    Matka Pariisi..

  18. matka veisi kaukomaille lämpimään

  19. Unelmieni matkakohteessa on valoa ja lämmin, mieluusti kohtuullisen lentomatkan päässä. Vastuullisin olen ruokailuissa: ei missään nimessä all inclusive, vaan paikalliset yrittäjät. Kevääksi olen bookannut jo Amsterdamin eli yksi unelmien toteutuminen on lähellä.

  20. Jos kerran eläissään matkaisi lentokoneella =)

  21. Hei!
    Unelmieni matka on tarpeeksi pitkä. Haen lämpöä, aurinkoa, aktiviteetteja, kasvisruokaa, kulttuuria, rentoa olemista.
    Myös matkustaminen ekologisuus on tärkeä pointti.

    Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

  22. Olisiko hiilijalanjälki pienempi jos matkustaisi junalla. Ajatuksena olisi matkustaa Tukholmasta eurooppaan junalla ilman tiukkoja aikatauluja kun ollaan kohta kaksi eläkeläistä .

  23. Unelmien matka olisi reissata jenkeissä ilman aikataulua ja kiirettä matkailuautolla. Pikkuhiljaa unelmaa on jo raapaistu road tripeillä californiassa mutta pidempi reissu olisi aivan unelmaa!

  24. Unelmien matka olisi saarihyppely Kreikassa puolison kanssa.

  25. Ei ole varsinaisesti yhtä unelmien matkaa vaan jokainen matkani on unelma jo sinällään, koska on aina ihana päästä matkalle vaikka vain Tallinnan risteilylle.

  26. Hellevi Alamäki

    Thaimaa!

  27. Hanna Koivisto

    Unelmien kaukomatka veisi Malediiveille tai Seyshelleille, valkean hiekkaisille rannoille rentoutumaan ja pulikoimaan kristallinkirkkaissa vesissä ❤️ Euroopassa haluaisimme käydä etelä-Ranskassa kiertomatkalla

  28. Matkustaminen on aina niin ihanaa, että ihan kaikki matkat on aina unelmamatkoja. Lähellä Virossa riittää nähtävää loputtomiin, joten välttämättä ei tarvitse lähteä sen kauemmas.

  29. Tällä hetkellä unelmoin eniten New Yorkin matkasta, ja ehdottomasti talviaikaan, että voisi luistella Rockefeller Centerissä ja keskuspuistossa. Harrastin lapsena taitoluistelua, ja tämä unelma on jäänyt elämään.

  30. risto nahkola

    Pariisiin junalla Tukholmasta

  31. Santorini, auringonlasku 👍

  32. Unelmieni matka olisi päästä Steve Irwinin eläintarhaan ( Australia Zoo), koska olen ”eläinhullu”.

  33. Unelmien matka olisi päästä Azoreille <3

  34. Unelmieni matka suuntautuisi Uuteen Seelantiin ja Astraaliaan, hiilijalanjälkeäni pyrkisin hillitsemään reppureissaamalla mahdollisimman paljon junalla ja botskilla välttäen ylimääräisiä välilentoja 🙂

  35. kimmo leppäniemi

    Unelmien matkani suuntaa kohti kenian safareita ja Mombasan valkoisia hiekkarantoja kohden..

  36. Vastuullisessa matkailussa huolehdin mm. siitä ettei kukaan seurueesta osallistu tai tue eläimiin kohdistuvaa riistoa osallistumalla esimerkiksi norsuratsastukselle tai ottamalla itsestään valokuvien söpöjen, mutta huumattujen eläintenpoikasten kanssa.

  37. Unelmamatka olisi kahdestaan miehen kanssa jonnekin vain aikuisille tarkoitettuun hotelliin.

  38. Kolmatta vuotta unelmoin, josko 2019 olisi vihdoin se vuosi kun pääsen toteuttamaan unelmani. Katsomaan NHL-suosikkijoukkueeni pelejä paikan päälle Nashvilleen ja hyvin luultavasti myös tapaamaan ainakin joukkueen suomalaispelaajia (ja mahdollisesti muitakin pelaajia sekä joukkueen johtoa) sekä tapaamaan FB:ssä tutustumiini ihaniin nashvilleläisiin! <3

  39. Unelmien matka olisi Australiaan perheeni kanssa 🙂

  40. AiriInkeri Lappalainen

    Unelmien matka olisi Arktiseen ilmastoon joko Etelä-Navalle tai Pohjois-Navalle. Grönlanti tai Islantikin käy. 🙂

  41. Marita Leppänen

    Unelmien matkani olisi Malediiveille tai Afrikkaan.

  42. Unelmieni matka on vuokrata talo Pohjois-Italiasta mieheni, lasteni, mieheni sisarusten ja heidän perheiden ja mieheni vanhempien kanssa eli yhteensä 12 henkilöä olis mukana.

  43. Juuri nyt matkustaisin jonnekin rauhalliseen paikkaan, jossa voisin kävellä paljain varpain rannalla. Bali, Thaimaa.

  44. Unelmien matkakohde on Karibian saaret, näistä erityisesti St. Martin tai St. Lucia.

  45. Irlannin kiertomatka

  46. Islanti

  47. Unelmien matka olisi, jossain paratiisisaarella, kuten malediiveillä.

  48. Unelmien matkakohde olisi Malediivit. Kohteessa kävelisin paljon.

  49. Vietnam! Kohteessa kävelisin paljon.

  50. Unelmamatkani olisi jonnekin kauas valkoisille hiekkarannoille.

  51. Alaskaan mielisin. Ympäristöystävällisiin hotelleihin varaisin majoittumisen.

  52. Austraaliaan

    1. Jarmo Toivanen

      Karibian risteily tietysti😎

  53. Just nyt menisin junalla Lappiin. Kestävää ja samalla antoisaa.

  54. Unelmien matkani on sellainen, että saan paljon uusia kivoja kokemuksia ja näen uusia maisemia. Hyvä ruoka on myös olennainen osa matkanautintoa. Kahdella arvalla mukana.

  55. Kreikan saaret 🙂

  56. Unelmieni loma olisi tällä hetkellä rantaloma koko perheen kera Välimerellä 🙂

  57. Autolla halki USA:n.

  58. Leena Nousiainen

    Islanti/NewYork

  59. Yhdysvaltojen halki. 🙂

  60. Unelmamatka on luultavasti juuri se eli unelma. Se ei koskaan toteudu, jotta siitä voi aina vaan unelmoida.

  61. Tuula Lehtimäki

    Unelmieni matka olisi Madeira, siellä kävelisin mahdollisimman paljon.

    1. Onnea Tuula! Olet voittanut pääsylipun Matka 2019 matkamessuille & Caravan tapahtumaan. Olen lähettänyt lipun osallistumisessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen (gmail), toivottavasti tämä on tavoittanut Sinut. Antoisaa päivää matkamessuilla!

  62. Unelmien matka veisi indonesiaan ja sieltä polynesin saarille.
    Vastuullisen matkailun huomioin normaalisti suosinalla mahdollisimman suoria lentoja ja mahdollisuuksien mukaan korvaamalla lyhyitä lentoja esim. junamatkoilla. Pyrin suosimaan paikallisia yrityksiä, esimerkiksi majoituksessa.

  63. Malediiveille suuntautuisi minun unelmien matkani

  64. Unelmien matka suuntautuisi Amalfin rannikolle 🙂

  65. Aina suorat lennot

  66. Veli-Matti Virtanen

    Matka miellyttävään matkakohteeseen moneen maahan mukavan matkaseuran messissä.

  67. Sampo Kärki

    No minä lähtisin Kroatiaan katsomaan Dubrovnikin vanhaa kaupunkia.

  68. Unelmien matka olisi seikkailu pakettiautolla Euroopan pienkaupungeissa!

  69. Unelmien matka on lähellä sekä luontoa, rantaa, että kaupungin sykettä

    1. Onnea Tea vielä tätäkin kautta! Oikein antoisaa päivää matkamessuilla, sieltä löytyy varmasti paljon uusia ihania ideoita tuleviin matkoihin, kenties se unelmien lomakin! 🙂

  70. Unelmien matka Afrikan eteläosiin! Ja ehdottomasti yrittäisin selvittää vastuulliset toimijat esim. Safareille ja sukeltamiseen etukäteen.

  71. Jarkko Mikkonen

    Unelma matkalla saan uusia elämyksiä, ystäviä ja nautin hyvästä ruoasta ja viinistä. En kasaa liika nähtävyyssuunnitelmia. Haluan myös nauttia elämästä matkalla. Yleensä suuntaan vähän harvinaisempaa kohteeseen. Viimeksi vähän pidemmällä matkalla olin syksyllä Pugliassa, Albaniassa ja Kosovossa.
    Lennät pitkät matkat, mutta paikanpäällä suosin joukkoliikennettä; kaupunkiliikennettä, junia, laivoja ja busseja. Niitä tulikin käytettyä kaikkia tuolla matkalla. Asun myös pienissä paikallisten omistamissa hotelleissa tai kotimajoituksissa. En halua, että rahat menevät monikansallisten hotelliketjujen kassaan.

  72. Rantaloma olisi niin ihana, ihan sama olisiko se sitten Välimeren tai valtameren rannalla, mutta lämpöön ja aurinkoa kaipaan kovasti.
    Suorat lennot, lomakohteessa paikallisten palveluiden tukeminen ja kestävä kehitys myös matkalla mielessä (veden käyttö yms.).

  73. Unelmien matka suuntautuisi Galapagos saarille ihailemaan luontoa ja eläimiä.

  74. Unelmien matka on parhaassa seurassa tehty matka, joka ei unohdu helpolla mielestä 💕 Tällä hetkellä kaipaan reissuistani eniten Afrikan mannerta, joten unelmien matka suuntautuisi tod. näk. Itä-Afrikan safarille 🌴

  75. Anne Hautamäki

    Unelmien matka: Haluaisin toteuttaa äitini ikuisen haaveen Pariisin reissusta. Yhdistäisin siihen oman unelmani päivästä Disneylandissa (olen ihan mieletön Mikki-fani). Samalle reissulle ottaisin myös teini-ikäisen poikani, koska hän on mukavaa matkaseuraa sekä poikaystäväni, toivoisin että hän kosisi minua jo yli 13 vuoden yhteiselon jälkeen Disbneylandissa ilotulitusten räiskeessä. Reissu olisi ensivuonna kun äiti täyttää 60, poikaystävä ja mä täytetään 40 ja poikani täyttää 18.

    Todellisuudessa varmaan menemme kesällä vanhalla asuntoautolla jonnekin leirintäalueelle todennäköisesti poikaystävän kanssa kaksin. Viime kesänä kerkesimme yhdelle reissulle: nukuimme siinä vanhassa pienessä asuntoautossa Tuurissa Keskisen kyläkaupan parkkipaikalla yhden yön. Mutta oli meillä sentään mun Mikki-lakanat 😀

  76. Unelmien matka veisi New Yorkiin.

  77. Unelmien matka on pari kuukautta eteläisessä Italiassa.

  78. Unelmien matka veisi oikeastaan minne vaan, uuteen ja ennenkokemattomaan paikkaan. Tällä hetkellä Romania kiinnostaa eniten. Luontokohteet on parasta.

  79. Unelmien matkan tekisin Galapagossaarille – ollut haave jo pitkään!

  80. New York ehdoton suosikkikohde. Vastuullisuus merkitsee minulle sellaisten palveluntarjoajien käyttöä, jotka huomioi ympäristön toiminnassaan.

  81. Karibianristeily olisi ihana kokea – Miamista 🙂

  82. Kreikkaan lasten kanssa

  83. *** Osallistumisaika on päättynyt. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille matkakuumetta nostattavista vastauksistanne. 🌍 ✈️ Pääsylippujen voittajat arvotaan tiistaina 15.1.2019. Onnea arvontaan! 🍀 ***

Comments are closed.