MATKA 2018 lähestyy – Voita liput Matkamessuille!

Yhteistyössä Messukeskus / Matka & Caravan 2018 & Elämää ja Matkoja matkablogi

**Osallistumisaika on päättynyt**

Reilun kuukauden päästä aukeavat ovet jälleen vuoden odotetuimpaan matkailualan tapahtumaan, Matka 2018  messuille Helsingin Messukeskuksessa, jonne yleisö pääsee nostattamaan matkakuumetta 19.1.-21.1.2018!

Tämä Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma kokoaa koko maailman saman katon alle ja messuilla pääset hakemaan inspiraatiota uusille matkoille. Samalla sisäänpääsylipulla voit tutustua myös Caravan-messujen tarjontaan.

Matkamessuilla esittäytyy vuosittain noin 1 000 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan palveluyritystä yli 80 maasta. Tapahtumassa vierailee vuosittain yli 50 000 kuluttajaa ja lähes 20 000 matkailualan ammattilaista.

Uusia matkaideoita on tarjolla niin kotimaisiin kuin ulkomaisiin kohteisiin, ja edustettuna on lukuisa määrä matkanjärjestäjiä, lentoyhtiöitä, hotelleja, risteilyvarustamoita sekä autovuokraamoja, joiden kanssa toteuttaa uudet matkaunelmat. Matkamessujen #tempaudu sivun oppaat nostattavat matkakuumetta entisestään ja tänä vuonna meitä Italian ystäviä hemmotellaan oikein kunnolla.

Matkamessujen ohjelmatarjontaan voit tutustua Matka 2018 sivuilta ja ohjelmasuosikkisi poimit kätevästi mukaan messuille Messukeskuksen mobiilisovelluksella, joka on ladattavissa iOS– ja Android-laitteille.

Messu- ja matkakuumetta voi nostattaa lisäksi Matkamessujen Facebookin joulukalenterissa, joka paljastaa luukku luukulta, mitä uutuuksia tammikuussa starttaavilla Matkamessuilla on. Luukkujen takaa on jo löytynyt mm. satumainen Venetsia, joka jokaisen kannattaa kokea vähintään kerran elämässä sekä tulinen Sisilia, jossa nähtävää ja koettavaa riittää vaikka pidemmäksikin aikaa, unohtamatta sisilialaisen keittiön herkkuja. Matkamessuilla voit tutustua lähemmin myös blogista tuttuun Arabiemiraattien Ras al Khaimahiin, joka on sijainniltaan loistava niin leppoisaan aurinkolomaan kuin vaikkapa retkiin Hajarvuorille ja naapurimaa Omaniin!

Tämän satumaisen auringonlaskun voit kokea Ras al Khaimahissa!

Matka 2018 messujen akkreditoituna bloggaajana sain Messukeskukselta arvottavaksi 2 lipun paketin Teidän lukijoiden kesken, jonka onnellinen voittaja pääsee matkakaverin kanssa nostattamaan matkakuumetta Matka + Caravan 2018 messuille! Vapaaliput oikeuttavat kahden aikuisen yhteen kertakäyntiin messuilla ja lippupaketin arvo on 38 €.

Arvontaan voit osallistua sekä blogissa että Elämää ja Matkoja -blogin Facebook-sivulla, tai vaikkapa molemmissa, jolloin tuplaat mahdollisuutesi voittaa tämän 2 lipun paketin!

Näin osallistut arvontaan:

  1. Osallistuminen blogissa (1 arpa)jätä kommentti tähän blogikirjoitukseen, mikä on vuoden 2018 haaveiden matkakohteesi tai mikä Messukeskuksen #tempaudu oppaista inspiroi Sinua eniten? Kommentin yhteydessä vaadittavaa sähköpostiosoitetta käytetään vain yhteydenottoon voiton toimittamista varten eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille.
  2. Osallistuminen Facebookissa (1 arpa)Kommentoi Facebookin arvontajulkaisuun, mikä on vuoden 2018 haaveiden matkakohteesi tai mikä Messukeskuksen #tempaudu oppaista inspiroi Sinua eniten? Tykkäämällä Elämää ja Matkoja blogin sivusta saat tiedon voittajasta sekä uusista kirjoituksista ja arvonnoista tuoreeltaan, joten miksi et klikkaisi mukaan matkaan myös Facebookissa!
  3. Osallistuminen sekä blogissa että Facebookissa (2 arpaa): Tee molemmat edellämainitut eli jätä kommentti sekä blogikirjoitukseen että blogin Facebook arvontajulkaisuun. 

*Edit 2.1.2018 klo 00.05 Osallistumisaika on päättynyt.

Lämmin kiitos kaikista matkakuumetta nostattavista vastauksistanne! ?
Voittaja arvotaan tiistaina 2.1.2018*

Osallistumisaika arvontaan päättyy 1.1.2018 klo 23.59 ja voittajaan otetaan yhteyttä voittoarvasta riippuen joko blogikommenttiin jätettyyn sähköpostiosoitteeseen tai Facebook-viestien kautta. Yhteystietoja käytetään ainoastaan voiton toimittamista varten eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkistetaan sekä blogissa että Facebookissa. Onnea arvontaan!

* yhteistyössä Messukeskus / Matka 2018 *

Recommended Articles

83 Comments

  1. Minun unelmamatkani suuntautuisi kyllä Marokkoon anoppilaan. Messuliput antaisin kuitenkin äidilleni, hän tykkää käydä messuilla isäpuoleni kanssa.
    Mukavaa tiistai-iltaa sinulle ❤️
    o.krimou@suomi24.fi

    1. Anoppila Marokossa kuulostaa aivan loistavalta matkaidealta, täälläkin on Marokko kutkutellut matkahaaveissa jonkin aikaa! Ja aivan ihana ajatus lahjoittaa matkakuumetta nostattavat liput äidillesi ja isäpuolellesi <3 Onnea arvontaan ja mukavaa talvista tiistaita Sinullekin!

  2. Venetsia tai Comojärvi on vuoden 2018 haaveissa ? Mukana kahdella arvalla! ?

    1. Aivan ihania molemmat! Comojärven vehreisiin vuorimaisemiin voisi vaikka tottua ja Venetsia nyt vaan on niin satumainen! ? Onnea arvontaan!

  3. Milanoon koitan saada miehen innostumaan lähtemään, kun Lappeenrannasta sinne ensi keväänä jo pääsee. Milanon #tempaudu -oppaasta voisi saada vinkkejä miehen suostutteluun. 🙂 mukana kahdella arvalla.

    1. Aivan loistavaa, että Teiltä Lappeenrannasta avautuu lentoyhteys Milanoon / Bergamoon, se kun helpottaa matkantekoa niin merkittävästi, kun pääsee lähtemään suoraan kotikentältä! Toivottavasti saat miehesi innostumaan Milanosta, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa! Suosittelen lämpimästi samalle reissulle myös visiittiä esim. Como- tai Iseojärvien kauniisiin maisemiin, joihin ajaa kätevästi myös Bergamon kentältä! Onnea arvontaan ja toivottavasti matkahaaveesi totetuu!

  4. Albania on nyt ensi kesän suunnitelmissa. Näyttää mielenkiintoiselta kohteelta, oliskohan Matkamessuilla Albanian osastoa?

    1. Albania kuulostaa mielenkiintoiselta! Valitettavasti maata itsessään en löytänyt Matka 2018 haulla, mutta olen nähnyt valmismatkoja Albaniaan mm.Apollomatkoilla, joilta voisi mahdollisesti kysyä maasta lähemmin. Ohessa linkki messuilla mukana -sivulle, josta löytyy myös näytteluständien sijainnit. http://matka.messukeskus.com/messuilla/mukana-messuilla/ Onnea arvontaan ja toivottavasti löydät Matka 2018 messuilta lisäinfoa Albaniaan!

  5. Azoreille lähtisin vaikka heti pakoon tätä räntäsadetta.

    1. Azoreilla on todella kaunista, sinne lähtisin itsekin vaikka tältä istumalta! Onnea arvontaan ja Azorien matkan toteutumiselle!

  6. Islantiin viimeinkin, kaikkia eksoottisia tarinoita nyt kuultu

    1. Islannista olen myös kuullut pelkkää hyvää! Onnea arvontaan ja toivotaan, että vuosi 2018 tuo tullessaani Sinulle Islannin matkan!

  7. Hongkong, jos vain raaskin niin keväällä!

    1. Kuulostaa aivan loistoidealta, sama kohde on kutkutellut ajatuksissa täälläkin! Onnea arvontaan ja toivottavasti matkahaaveesi toteutuu keväällä 2018!

  8. Antarktis on ainainen haave

    1. Matka Etelämantereen viileisiin maisemiin olisi todella unohtumaton! Onnea arvontaan ja toivottavasti matkahaaveesi toteutuu!

  9. Azerbaidzan ja Georgia yhdistettynä samalle reissulle.

  10. Jee, ihana arvonta. Comojärvi käynyt jo unissa! 🙂

  11. Kuin varkain sydämeni veit, E Viva Espanja!

  12. Yksi matkakuumeinen tällä hei ! Viime vuonna tuli oltua messuilla, tuli paljon ideoita ja nyt olisi taas ihana ähteä inspiroitumaan, saamaan vinkkejä tulevaan reissuani varten. Haave matkakohteita on paljon, mutta esimerkiksi Amerikka ! 🙂

  13. Chileen olisi seuraavaksi hieno lähteä.

  14. Turkki, Istanbul ja Alanya, siinä ne mun haavekohteet ja inspiraationlähteet. Ensi vuonna toiveissa nähdä Kroatiaakin ja Puolaa pitää ehdottomasti tutkia enemmän.

  15. Toivematkani suuntautuisi tänä vuonna Italiaan, jossa en ole vielä käynyt. Italiassa on monta mielenkiintoista paikkaa, johon haluaisin tutustua.

  16. Hongkong

  17. Sveitsi ja Islanti ovat ensi vuoden matkahaaveissa:)

  18. Ehkä ensi vuonna olisi Etelä-Amerikan vuoro. 🙂

  19. Kalifornia olisi seuraavana matkakohde listalla 🙂

  20. Karibian risteily ?

  21. New York 🙂 tai Italia.

  22. Henna Harjunpää

    No ehdottomasti Islanti! Se ois mahtava kokea <3

  23. Meksikoon haluaisin Jouluna 2018 matkustaa.

  24. Italiaan, kierrellen pitkin poikin kiireettömästi,
    mennä minne nenä näyttää ja tuuli kuljettaa,
    pysähtyä kun siltä tuntuu, jatkaa matkaa kun rantahiekka
    polttaa jalkojen alla, näin on, ja lainatakseni J. Karjalaista,
    ”En oikein tiedä itsekkään, miksi mä meen, mutta mä meen,…”

  25. Malediivit tai Havaiji

  26. Bhutaniin. Jos ei tarvitsisi omista maksaa.

  27. Chile mietinnässä.

  28. Uusi-Seelanti on jo pitkään ollut matkaunelmani 🙂

  29. Thaimaa 🙂

  30. Tanja Lintunen

    Matkaunelmani ensi vuodelle on Mauritius 🙂

  31. Mun haaveissa on Sri Lanka. Toisaalta lasketteluloma Itävaltaan olisi myös ihana.

  32. Sain pari vuotta sitten mahdollisuuden lähteä lyhyelle vaihtojaksolle Portugaliin. Asuin neljä viikkoa pienessä portugalilaisessa kylässä ja pääsin työharjoittelun ohella käymään pikaisesti Portossa. Siitä asti olen haaveillut, että pääsisin nauttimaan Portugalin auringon lämmöstä uudestaan!

  33. Espanja

  34. Haaveissa olisi Etelä-Korea vuodelle 2018:)

  35. Viime aikoina reissut ovat jääneet vain Tallinnan matkoihin , nyt tänä vuonna haluaisin kuitenkin matkustaa jonnekin hyvin kauas. Pariisi on ollut listalla hyvin pitkään , toisena vaihtoehtona on ollut Rooma . Nämä kohteet mielessäni lähden hakemaan messuilta hyviä tarjouksia ja toivottavasti saan messuille mukaan mukavia yllätyksiä. Messuja odotellessa.

  36. Haaveidessa ollut Uusi Seelanti käy toteen vuonna 2018! Messuilta voisi sopivasti ehtiä saada hyviä vinkkejä reissua varten. ?

  37. Portugali ?

  38. Toivottavasti ensi kesänä pääsisi tutustumaan Kreikan saariin 🙂

  39. Meksikoon olisi tarkoitus lähteä ensi syksynä pimeyttä pakoon.

  40. Kiina kiinostaisi. Katsoo sitten toteutuuko se ensi vuonna. Mukana yhdellä arvalla.

  41. Unelmakohteena Islanti, Kroatia tai Kanada ensi vuodelle, pitäisi vain saada tehtyä päätös mikä näistä 🙂 Mukana yhdellä arvalla!

  42. Havaiji olisi todennäköisin toteutuva,haave 2018.

  43. Haluaisin lähteä Aasiaan, en ole vielä päättänyt tarkemmin. Se olisi ensimmäinen matkani euroopan ulkopuolelle.

  44. Dubai on jo useamman vuoden ollut mielessä ja halua päästä sinne sen kuin voimistuu.

  45. Jenni Lehtonen

    Haaveiden top 5.
    1.Tansaania Kilimanjaro
    2. Grönlanti
    3. Japani
    4. Xinjiang provinssi Kiina
    5. Kolumbia

  46. USA:n matka on jo kauan ollut haaveissa, itärannikolta länsirannikolle autolla =).

  47. Soul ja Jeju-saari Etelä-Koreassa. Minua kiinnostaa historia, katuruoka. Mutta myös lukuisat ihanien tv draamojen kuvauspaikat Soulin kaupungissa.

  48. Kiitos aivan huikeista matkakuumetta nostattavista vastauksista!
    Kaikki on luettu, kirjattu ja arpaliput kulhossa odottamassa tiistaita. Onnea arvontaan ja mukavaa viikonloppua!

    P.S. Voit osallistua myös blogin Facebook-sivun arvontajulkaisuun, niin olet mukana kahdella arvalla. Osallistumisaika päättyy 1.1.2018 klo 23.59. http://www.facebook.com/elamaajamatkoja

  49. Välimeren risteily

    1. Viime talven risteilymme Lähi-Idässä MSC Cruisesin aluksella sytytti risteilykipinän ja tulevalle vuodelle meilläkin on pohdinnassa Välimeren risteily! ?️ Toivottavasti matkanne Välimeren aalloilla risteillen toteutuu – Onnea messulippujen arvontaan!

    1. Dubaissa on todella paljon nähtävää ja koettavaa! Onnea Matka 2018 -lippujen arvontaan ja toivottavasti matkahaave Dubaihin toteutuu!

  50. Kiertomatka Aasiassa olisi haaveissa.

    1. Aasian kiertomatkalle saisi mahdutettua paljon uusia kokemuksia! ??Onnea arvontaan ja matkahaaveen toteutumiselle vuonna 2018!

  51. Etelä-Korea. Kahdella arvalla mukana!

    1. Todella mielenkiintoinen ja erilainen maa koettavaksi!
      Onnea️ arvontaan ja matkahaaveen toteutumiselle vuonna 2018! ?

  52. Toivekohde ensi vuodelle on Chile. Sieltä löytyy niin monipuolisesti ihailtavaa, aavikkoa rannikkoa ja jäätiköitäkin. Kovin kaukana vaan on..

    1. Chile olisi todella monipuolinen ja kaunis maa koettavaksi!

      Onnea arvontaan ja toivottavasti matkahaaveesi Chileen toteutuu sopivan tilaisuuden tullen!

  53. Häämatka Miamiin, josta viikon Karibian risteily ja vielä reilu viikko Meksikon ruoasta ja rannoista nauttien! <3

    1. Kuulostaa aivan ihanalta! <3 Onnea arvontaan ja matkahaaveen toteutumiselle vuonna 2018!

  54. Rooma ? pitkäaikainen haave

    1. Iki-ihana Rooma on vaan niin <3 !

      Onnea arvontaan ja toivottavasti vuosi 2018 vie Sinut tuohon ikuiseen kaupunkiin!

  55. Ikuisuushaaveena Islanti. Sopivan jylhä ja arkinen omaan makuuni ja luonto erityisesti ainutlaatuinen.

    1. Islanti on niin oma maailmansa! <3

      Onnea arvontaan ja matkahaaveen toteutumiselle vuonna 2018!

  56. Road trip Jenkeissä olisi haaveena, mutta ei varmaankaa tapahtune tänä vuonna. Ehkäpä joskus.

    1. Road tripiin Jenkeissä saisi parhaimmillaan monipuolisen kattauksen matkaelämyksiä. Toivottavasti pääset toteuttamaan tämän matkahaaveen, Onnea messulippujen arvontaan!

  57. Euroopan kohteet, esim Irlanti ja Liettua. Mukana.

    1. Näistä molemmista löytyy mukavasti mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa! ? Onnea arvontaan ja toivottavasti uusi vuosi tuo tullessaan matkan haavekohteeseen!

  58. Vuoden 2018 aikana haluaisin matkustaa Australiaan 🙂

    1. Hieno matkahaave, toivottavasti uusi vuosi tuo tämän matkan tullessaan! ? Onnea arvontaan ja matkahaaveen toteutumiselle ✈️

  59. * Osallistumisaika on päättynyt *
    Lämmin kiitos kaikista matkakuumetta nostattavista vastauksistanne! ?
    Voittaja arvotaan tiistaina 2.1.2018

  60. Osallistun arvontaan! Tänä vuonna tiedossa reissu Intiaan ja vahva suunnitelma Balin reissusta.

    1. Kiitos Kikka kommentistasi! Sinulla on tulossa hieno reissu tänä vuonna, Intia on todella mielenkiintoinen ja värikäs maa.

      Valitettavasti osallistumisaika tähän arvontaan on jo päättynyt, mutta jos olet mukana Facebookissa, löydät sieltä mm. Suomalaiset reissaajat ryhmästä postauksen, jonka alle on koottuna blogiarvonnat, joissa palkintona lippu/liput Matka 2018 messuille. Kyseisen postauksen löydät ryhmästä haulla Matkamessut, ohessa linkki sivulle https://www.facebook.com/groups/1004399593016287/

      Oikein antoisaa tulevaa Intian matkaa Sinulle ja toivottavasti myös Balin matkahaave toteutuu!

  61. Etelä-Afrikka. ✌️

    1. Kiitos Mikko matkakuumetta nostattavasta vastauksestasi, Etelä-Afrikka olisi hieno kokea.
      Valitettavasti tämän arvonnan osallistumisaika päättyi 1.1. mutta monista muista blogeista löytyy vielä arvontoja, joissa voit voittaa lipun/liput Matka 2018 messuille.
      Facebookissa mm. Suomalaiset reissaajat ryhmässä on kooste postaus, josta löytyy Matkamessu arvontoja.

      Hyvää alkanutta vuotta ja antoisia tulevia matkoja!

Comments are closed.