Matka & Caravan 2018 lisäarvonnan voittaja on arvottu!

Yhteistyössä Messukeskus / Matka & Caravan 2018 & Elämää ja Matkoja matkablogi.

Hyvää myöhäisiltaa täältä blogin puolelta!

Tämän vuoden matkasuunnitelmat ovat meillä vielä mietinnän alla ja kysyinkin tiistaina, minne Te haluaisitte lähettää meidät matkalle tekemään uutta juttua blogiin, ja palkinnoiksi lupasin arpoa yhden pääsylipun Matka & Caravan 2018 messuille.

Sainkin todella hyviä matkaehdotuksia Lontoosta ja Italian kohteista aina Havannaan, ja oli todella kiva kuulla, mistä kohteista haluaisitte lukea kokemuksiamme.

Erityisesti Italian vehreä sydän Umbria kiinnosti monia ja tästä maakunnasta olen saanut myös kysymyksiä viestillä, sillä Umbria ei ole vielä yhtä tunnettu kuin suosittu sisarensa Toscana. Umbria tarjoaa Toscanan lailla kumpuilevaa maisemaa ja ihastuttavia pieniä kukkulakaupunkeja, mutta suuret matkailijamäärät eivät ole vielä tätä helmeä löytäneet. Omasta Umbrian visiitistä on jo useampi vuosi vierähtänyt, joten olisikin todella kiva palata ajan kanssa näihin kauniisiin maisemiin, joista tämän kirjoituksen kuvituskin on. Kenties tämä vaihtoehto toteutuu jo tänä vuonna?

Myös Välimeren risteilyä ehdotettiin useammassa vastauksessa ja tätäkin olemme tosissamme harkinneet vuodelle 2018. Vaihtoehtoina joko risteily uudella tai uudehkolla aluksella tai vaihtoehtoisesti hieman tavanomaisesta poikkeavalla reitillä jonkun vuoden vanhemmalla aluksella. Hyviä vaihtoehtoja on niin monia, että hetken tässä saa vielä miettiä, minne tie vie vuonna 2018.

Mutta nyt on minun vuoroni lähettää yksi Teistä Matka & Caravan 2018 messuille nostattamaan matkakuumetta!

Tänä iltana kulhosta nousi arpa, jonka blogiin jätetyssä kommentissa meidät haluttiin lähettää…. Japaniin ja Etelä-Koreaan!

Onnea Annika J!

Olet voittanyt pääsylipun Matka & Caravan 2018 messuille, joka oikeuttaa yhteen kertakäyntiin Matkamessuilla, jotka ovat avoinna yleisölle tämän viikon perjantaista sunnuntaihin 19.1.-21.1.2018. Olen lähettänyt lipun Sinulle blogikommentin yhteydessä jättämääsi sähköpostiosoitteeseen. Paljon Onnea ja toivottavasti löydät messuilta uusia ideoita tuleviin matkoihin!

Matka & Caravan messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa ja ovat avoinna yleisölle seuraavasti:

perjantai 19.01. klo 10–20
lauantai 20.01. klo 10–18
sunnuntai 21.01. klo 10–18

Lisätietoja Matkamessujen tarjonnasta Messukeskuksen sivulta. Pääsylipun hinta ovelta ostettuna 19 €.

Lämmin kiitos Teille kaikille matkaehdotuksista – oli todella kiva kuulla, minne haluaisitte meidät lähettää matkalle ja mistä kohteista haluaisitte lukea blogista! Uskon, että jokin näistä toteutuukin tämän vuoden aikana, joten pysykäähän siis kuulolla, sillä uutta juttua on luvassa. Näistä saat kätevästi tiedon ensimmäisten joukossa liittymällä mukaan blogin matkaan myös Facebookissa.

Hyvää viikonloppua ja mukavaa Matka & Caravan 2018 messupäivää Teille kaikille, jotka lähdette nostattamaan matkakuumetta tähän Pohjoismaiden suurimpaan matkailualan tapahtumaan! Kiitos Messukeskukselle arvontapalkinnosta.

Recommended Articles

1 Comment

  1. Mukavaa messuilua!

Comments are closed.