Matka 2017 lähestyy – voita liput matkamessuille!

Yhteistyössä Messukeskus / Matka & Caravan 2017 & Elämää ja Matkoja matkablogi

Jälleen on vuosi vierähtänyt uskomattoman nopeasti, ja enää on vain kuukausi vuoden odotetuimpaan matkailualan tapahtumaan, Matka 2017 messuihin, jotka järjestetään tuttuun tapaan Helsingin Messukeskuksessa 19.1.-22.1.2017!

Tämä Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma kokoaa koko maailman saman katon alle, ja messuilla pääset nostattamaan matkakuumetta entisestään sekä tekemään uusia löytöjä tuleville matkoille. Tämän vuoden matkamessujen partnerimaa on Turkki ja samalla sisäänpääsylipulla pääset tutustumaan myös Caravan-messujen tarjontaan.

Inspiraatiota uusiin matkoihin on tarjolla niin kotimaisiin kuin ulkomaisiin kohteisiin, ja edustettuna on lukuisa määrä matkanjärjestäjiä, lentoyhtiöitä, hotelleja, risteilyvarustamoita sekä autovuokraamoja, joiden kanssa toteuttaa uudet matkaunelmat. Matkamessujen näytteilleasettajiin voit tutustua tästä.

1. Comojärven kauneutta
1. Comojärven kauneutta

Ohjelmalavoilla on tarjolla runsaasti mielenkiintoista ohjelmaa, vinkkejä ja matkailualan viimeisimpiä trendejä. Muun muassa torstaina keskustellaan Mondon päätoimittaja Kati Kelolan johdolla 5 kiinnostavimmasta matkailuilmiöstä juuri nyt (TUI Inspiration stage 19.1. klo 13.30-14.30) ja perjantaina Kyrö Distillery Companyn Mikko Koskinen kertoo yrityksen menestyksekkäästä matkasta Pohjanmaan lakeuksilta maailmalle (Suomi-stage 20.1. klo 16-16:30).

Lauantaina on loistava tilaisuus löytää matkailutoimittaja ja -kirjailija Hannu Tuomisen johdolla Itsenäisen Suomen kiinnostavimmat lähimatkailukohteet (Suomi-stage 21.1. klo 11-11:30), jonka jälkeen jatketaan tärkeällä asialla Ulkoministeriö esittää: Älä ole Turakainen – muista 4xM (Suomi-stage 21.1. klo 12-12:30) sekä Ulkoministeriö esittää: Turakaisen kriisin paikka ja miten siitä selvittiin, jolloin tentattavana suoraan kohteesta Madventures-kaksikko Riku ja Tunna, Pariisin-konsuli Minna Kokkonen ja infektiolääkäri Katariina Kainulainen. Keskustelua voi seurata myös verkossa. (Suomi-stage 21.1. klo 15-16).

Ohjelmalavojen koko ohjelmatarjonnan löydät tästä linkistä.

2. Viehättävä Varenna
2. Viehättävä Varenna

Matkabloggaajat ovat myös hyvin edustettuna messuilla, ja voit vaihtaa heidän kanssaan matkakuulumisia sekä kysyä vinkkejä tuleville reissuille, bloggaajia tapaat mm. Blogipaviljongissa ja Rantapallon messupisteillä. Matkakuume -blogin Gia Forsman-Härkönen kertoo Mondo-lavalla 21.1.2017 klo 16.30-17.00 perheen upeasta maailmanympärimatkasta, jonka maisemissa voit fiilistellä jo ennakkoon heidän blogissaan.

Elämää ja Matkoja -blogi on messujen aikaan vasta kotiutumassa Arabiemiraattien ja Omanin maisemista, mutta olen mukana messuilla Travel Bloggers Give Back 2017 -hyväntekeväisyystempauksen merkeissä –  tästä lisää tietoa myöhemmin!

Iltahetki Ras al Khaimahissa
3. Tuhannen ja yhden yön taikaa Ras al Khaimahissa

Matka 2017 messujen addekroituneena bloggaajana sain Messukeskukselta arvottavaksi 2 lipun paketin Teidän lukijoiden kesken, jonka onnellinen voittaja pääsee Matka 2017+Caravan messuille nostattamaan matkakuumetta matkakaverin kanssa! Vapaaliput oikeuttavat kahden aikuisen yhteen kertakäyntiin messuilla ja lippupaketin arvo on 36 €.

Arvontaan voit osallistua sekä blogissa että Elämää ja Matkoja -blogin Facebook-sivulla, tai vaikkapa molemmissa, jolloin tuplaat mahdollisuutesi voittaa tämän 2 lipun paketin Matka 2017 messuille omaksi ja matkakaverin iloksi!

EDIT 28.1.2016 Sain Messukeskukselta arvottavaksi vielä toisenkin lippuparin, joka parantaa voittomahdollisuuksiasi entisestään!

Toisen lippuparin arvon blogissa kommentoineiden kesken ja toisen Facebookissa ohjeiden mukaan osallistuneiden kesken! Toisen palkinnon takia osallistumisaikaa pidennetään vuorokaudella, ohjeet alla!

4. Auringon kultaama hetki Arabiemiraateissa
4. Auringon kultaama iltahetki Arabiemiraateissa

OSALLISTUMISAIKA ON NYT PÄÄTTYNYT JA VOITTAJAT ARVOTAAN PERJANTAINA 30.12.2016.

LÄMMIN KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE SEKÄ MESSUKESKUKSELLE LIPPUJEN LAHJOITUKSESTA! ONNEA ARVONTAAN JA PYSYHÄN KUULOLLA PERJANTAINA!

Näin osallistut arvontaan:

  1. Osallistuminen blogissa (1 arpa): jätä kommentti tähän blogikirjoitukseen, mikä postauksen neljästä numeroidusta kuvasta on suosikkisi ja/tai mikä on vuoden 2017 haaveiden matkakohteesi? Kommentin yhteydessä vaadittavaa sähköpostiosoitetta käytetään vain yhteydenottoon voiton toimittamista varten eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille.
  2. Osallistuminen Facebookissa (1 arpa): Liity Elämää ja Matkoja blogin seuraajiin tykkäämällä sivusta sekä kommentoi arvontajulkaisuun, mikä on vuoden 2017 haaveiden matkakohteesi?
  3. Osallistuminen sekä blogissa että Facebookissa (2 arpaa): Tee molemmat edellämainitut eli jätä kommentti sekä blogikirjoitukseen että blogin Facebook arvontajulkaisuun ja tykkää Elämää ja Matkoja blogin Facebook sivusta. Hihkaise samalla kommentissa Mukana kahdella arvalla!

EDIT 28.1.2016 Sain Messukeskukselta arvottavaksi vielä toisenkin lippuparin, joka parantaa voittomahdollisuuksiasi entisestään!

Toisen lippuparin arvon blogissa kommentoineiden kesken ja toisen Facebookissa ohjeiden mukaan osallistuneiden kesken! Toisen palkinnon takia osallistumisaikaa pidennetään vuorokaudella, eli osallistumisaika päättyy torstaina 29.12.2016 klo 23:00 ja voittaja arvotaan perjantaina 30.12.2016!

(Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 28.12.2016 klo 23:00 saakka ja voittaja arvotaan torstaina 29.12.2016.) Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja jos voittajaa ei tavoiteta 1.1.2017 mennessä, arvotaan uusi voittaja. Vain ohjeiden mukaiset osallistumiset huomioidaan arvonnassa ja liput postitetaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

Onnea arvontaan!

EDIT 25.12.2016 Matkabloggaajat kokoavat voimansa tulevilla Matka 2017 messuilla Travel Bloggers Give Back hyväntekeväisyystempauksen merkeissä ja tähän liittyy myös tämän arvontapostauksen kysely, mikä kuvista on mieleisin? Miten nämä kaksi asiaa liittyvät toisiinsa – lue lisää tästä!

Recommended Articles

114 Comments

  1. Tähän täytyy osallistua. Kyseessä on äitini lempparimessut ja jos liput sinne voittaisin, antaisin ne äidilleni ja isäpuolelleni.
    Ihanaa sunnuntaita <3
    o.krimou@suomi24.fi

    1. Hieno ajatus! <3 Onnea Outi arvontaan ja ihanaa sunnuntaita myös Sinulle!

  2. Mukana kahdella arvalla.

    Oma haaveideni matkakohde ensi vuodelle ei ole kuvissa, mutta lähden Nepaliin vuoden alussa toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni. 🙂

    1. Upeaa päästä toteuttamaan pitkäaikainen haave! Hyvää matkaa Nepaliin ja onnea arvontaan!

  3. Osallistun arvontaan. Kuva 4 ja matkahaave v. 2017 on Hong Kong jonne matkustamme maaliskuussa 🙂

    1. Kuulostaa hienolta matkasuunnitelmalta – upeaa matkaa Teille ja onnea arvontaan!

  4. Kuva 4. Viime vuonna olimme Arabiemiraateissa.

    1. Arabiemiraattien auringonlaskut ovat upeita, hienoa että pääsitte niitä kokemaan viime vuonna! <3 Onnea arvontaan!

  5. 3 suosikki, Australia Uuden Seelannin kera ensi vuoden haave. Mukana kahdella arvalla.

    1. Upea matkayhdistelmä, joka on myös omissa tulevien matkojen haaveissa! Onnea arvontaan!

  6. Suosikkikuva on numero kolme. Toivottavasti pääsen ensi vuonna matkustamaan Omaniin.

    1. Toivottavasti pääsette toteuttamaan matkahaaveenne Omaniin! Tänne blogiin on tulossa juttua niistä maisemista tammi-helmikuun aikana ja Facebookiin ja Instagramiin kuvatunnelmia jo aiemmin reissun aikana! Onnea arvontaan

  7. No 4. Tuonne haluaisin päästä.

    1. Nuo auringonlaskut ovat niin upeita, että jo niiden takia kannattaa matkustaa Emiraattien maisemiin! Onnea arvontaan!

  8. Heidi Penttinen

    Kuva 4 ja haaveena olisi päästä Maltalle ?

    1. Malta onkin todella mielenkiintoinen kohde – toivottavasti matkahaaveesi toteutuu! Onnea arvontaan!

  9. Mukana kahdella arvalla.

    Vuoden parhaat messut.

    Kuva 3.

    Loppuvuoteen pitäisi keksiä joku upea häämatkakohde.

    1. Häämatka on kaikin puolin ikimuistoinen, toivottavasti Matkamessuilta löytyy se unelmien matkakohde loppuvuodelle! Onnea arvontaan!

  10. Kuva 1. Haaveissa siintää Itävalta, ja koska en sinne tänä vuonna päässyt, olkoon se myös tulevan vuoden haaveena 🙂

    1. Ihanat Itävallan vuoristomaisemat!<3 Toivottavasti uuden vuoden myötä tämä matkahaaveesi toteutuu – Onnea arvontaan!

  11. Suosikkini on numero 3.

    Me ei mennä ensi kesänä minnekään lämpimään, vaan suunnataan ensimmäistä kertaa Pohjois-Norjaan. Kipaistaan samalla reissulla myös Lapissa, jossa en ole koskaan aiemmin käynyt.

    Mieheni pääsisi mun messukaveriksi 🙂

    1. Pohjois-Norjan maisemat kannattaa ilman muuta käydä katsastamassa, kuulostaa mukavalta matkasuunnitelmalta uusiin maisemiin!
      Onnea arvontaan!

  12. Comojärvi teki minuun vaikutuksen vaikka muutkin kohteet vaikuttivat ihanilta 🙂

    1. Comojärven maisemissa voisi vaikka asua, bella Italia! 🙂
      Onnea arvontaan!

  13. Kuva 2 on kaunis. Messuille olisi kiva mennä vaikkapa Miniän kanssa yhdessä haaveilemaan.

    1. Kuvan 2 Varenna jäi mieleen aivan ihastuttavana paikkana, jonne täytyy palata vielä uudelleen.
      Onnea arvontaan, josko pääsisitte näillä lipuilla miniän kanssa matkamessuille haaveilemaan!

  14. 4. Auringon kultaama iltahetki Arabiemiraateissa on suosikkikuvani. Voin kuvan myötä melkein tuntea auringon viimeiset lämpimät säteet ihollani. Haaveiden matkakohde tulevalle vuodelle olisi Kreikka upean luonnon takia ja Kreikka on vielä matkakohteena kokematta.

    1. Arabiemiraattien auringonlaskut ovat uskomattoman upeita, ja pelkästään ne ovat jo hyvä syy matkata uudelleen Persianlahdelle tänäkin talvena.
      Kreikassa on myös niin paljon ihania kohteita koettavana, jossa ihmiset ovat niin ihanan sydämellisiä, ruoka herkullista ja luonto kaunista.
      Onnea arvontaan, josko lippujen myötä pääsisit messuille suunnittelemaan ja toteuttamaan haaveiden matkan Kreikkaan!

  15. Kuva 3

    Kanadaan olisi hienoa päästä vielä joskus uudelleen.

    1. Kanadan upeat maisemat houkuttelevat tosissaan myös minuakin – Toivottavasti pääset vielä palaamaan sinne vielä uudelleen!
      Onnea arvontaan!

  16. Rina Goldberg

    Mukana arvonnassa. Olen pari kertaa käynyt messuilla mutta koska en asu Hesassa ei tule usein käytyä mutta jos voittaisi liput niin varmasti tulisi mentyä.

    1. Matkamessut olisikin mainio yhdistää viikonloppulomaan Helsingissä majoittuen jossain niistä monista houkuttelevista hotelleista – Onnea arvontaan!

  17. Kuva nro 4 ? ja muutto haave Espanjaan joka toteutuu Helmikuussa ? Espanjaa haluaisin päästä kiertelemään joka toivottavasti onnistuu

    1. Upeaa, että haaveenasi ollut muutto Espanjaan toteutuu! Varsinkin tässä talven pimeydessä kaipaa aurinkoa ja lämpöä! ? Onnea arvontaan!

  18. Kuva 4. Tuonne meen uudestaankin.

    1. Arabiemiraattien auringonlaskut ovat kyllä niin upeita kaiken muun nähtävän ja koettavan lisäksi, että sinne palaa mielellään uudelleen!
      Onnea arvontaan!

  19. Suosikkikuva on kuva 1. Vuonna 2017 haaveillaan parin viikon automatkasta Saksan kautta Itävallan Alpeille.

    1. Matkasuunnitelmanne Alppien upeisiin maisemiin kuulostaa todella houkuttelevalta! Onnea arvontaan!

  20. Kuva nro 3!! Suunnitelmissa Kalifornia !!

    1. Aivan huippua, että Kaliforniaan pääsee vielä kaiken lisäksi suorilla lennoilla nykyään, houkutteleva matkasuunnitelma Sinulla!
      Onnea arvontaan!

  21. Yhdellä arvalla mukaan, kuva nro 1. Comojärvi on suosikkini. Matkahaaveeni ovat vielä auki.

    1. Comojärvi on i-h-a-n-a, niihin maisemiin ei vaan kyllästy!
      Matkamessuilta löytääkin mukavasti uusia ideoita uusiin matkahaaveisiin, Onnea arvontaan!

  22. Jonna hällström

    Kaikki kuvat ovat ihania! <3 ehkä suosikkini on kuitenkin nro 3. Ensi vuosi tulee olemaan minun matkavuoteni – suunnitelmissa ainakin reppureissu Aasiaan!

    1. Mahtavaa, että Sinulla on odottamassa hieno matkavuosi!
      Mukavaa tulevaa matkaa Aasiaan ja Onnea arvontaan!

  23. Ihania kuvia, varsinkin nro 2. IHaavekohteeni on Uusi-Seelanti 🙂

    1. Kuvan 2 Varenna oli ihastusta ensisilmäyksellä – todella käymisen arvoinen pikkukaupunki, jos liikutte Comojärven suunnalla!

      Uusi-Seelanti on myös meillä haavekohteiden listalla, ja siitä olen kuullut vain pelkkää hyvää, niin matkailijoina kuin työssä maassa olleilta tuttavilta.

      Onnea arvontaan!

  24. Osallistunpa kilpailuun minäkin. Haaveiden matkakohde vuodelle 2017 on Kuuba.

    1. Kuuba vaikuttaa todella mielenkiintoiselta matkakohteelta kaikin puolin, ja on myös meillä tulevien matkatoiveiden listalla.
      Toivottavasti matkahaaveenne niihin maisemiin toteutuu tulevana vuonna!

      Onnea arvontaan!

  25. Ismo Anttonen

    Osallistun kilpailuun ja kuvista viehäätävin matkakohde olisi numero kaksi kuva Varennasta

    1. Varenna yllätti positiivisesti, ja oli sitä edeltäneen autoseikkailun arvoinen – silloin vuorella kärrypolkua rotkon reunalla ajellessa ei liiemmin naurattanut, mutta Varenna onneksi palkitsi! Tästä reissusta juttua lisäkuvineen löytyy blogin Italia-kansiosta! 🙂
      Onnea arvontaan!

  26. Maija kemppainen

    Numero 4
    Vain Kosin matkat koettu..

    1. Kos ei ole lainkaan hassumpi sekään – onnea arvontaan, josko Matkamessuilta löytyisi uusia matkahaaveita tuleville reissuille!

  27. Numero 4 on suosikkini ja sitä lähdetään heti uuden vuoden alussa perheen kanssa katselemaan!

    1. Aivan mahtavaa, että Teillä on reissu Arabiemiraattien auringon alle odottamassa vuoden alussa, samoihin aikoihin mekin olemme siellä jälleem nauttimassa noista upeista auringonlaskuista. Oikein mukavaa matkaa Teille ja Onnea arvontaan!

  28. Ensi vuoden matkahaaveesta tuli tehtyä totta, kun lähdemme puolisoni kanssa huhtikuussa Thaimaaseen, tarkoituksena rentoutua ensin muutama päivä Krabissa ja sitten mennä katsomaan suurkaupungin vilinää Bangkokiin. Olisi upeata päästä Matka-messuille katsomaan, mitä kaikkea Thaimaa meille voisi tarjota 🙂

    1. Huippua, että Thaimaan matkahaaveenne on toteutumassa tulevana vuonna, kuulostaa mukavalta matkasuunnitelmalta yhdistelmänä kaupunkia ja rantaa!
      Matkamessuilta varmasti löytyy hyviä ideoita tälle ja tuleville matkoille, onnea arvontaan ja mukavaa matkaa huhtikuussa!

  29. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla. Kuvista suosikkini on toinen kuva.

    1. Kuvan kaksi Varennan kallioseinämän laituri oli kivasti toteutettu – Onnea arvontaan!

  30. 4. kuvasta tykkään ja Thaimaahan ois hinku päästä taas Joogaamaan! Mukana kahdella arvalla!

    1. Kuulostaa todella hyvältä matkasuunnitelmalta – mikäpä sen parempaa kuin Thaimaan lämpö, aurinko, herkulliset hedelmät ja jooga samalla reissulla!
      Onnea arvontaan!

  31. Kuva 2. Mukaan kahdella arvalla!

    1. Varennan laituri oli mukavan kuvauksellinen 🙂 Onnea arvontaan!

  32. 1. Comojärven kauneutta on suosikkini kuvista. Toiveissa olisi matkustaa Islannin jylhiin maisemiin. Matkamessut ovat jokavuotinen perinne, sieltä löytää hyvän tunnelman lisäksi paljon uusia ideoita ja tietoa eri kohteista! Yhdellä arvalla kokeilen arpaonneani 🙂

    1. Islanti on todellakin houkutteleva matkakohde, ja mm. Pää Pilvissä ja Watia -blogit ovat onnistuneet nostattamaan Islanti kuumetta täälläkin! 🙂

      Onnea arvontaan, josko tämänvuotinen Matkamessu-reissu järjestyisi näillä lipulla!

  33. Mukana kahdella arvalla 🙂

    Kuvista suosikki kuva nro 2 ja matkahaaveissa ja -suunnitelmissakin jo Japani.

    1. Japani kuulostaa todella houkuttelevalta matkasuunnitelmalta, omissakin haaveissa se on ollut jo pidempään!
      Onnea arvontaan!

  34. Numero 2 on suosikkini. Haaveissa on lähteä reppureissulle Croatiaan ja Bosniaan.

    1. Kroatiassa ja Bosniassa onkin paljon kauniita maisemia kierreltäväksi, toivottavasti matkahaaveesi reppureissusta niihin toteutuu. ?
      Onnea arvontaan!

  35. Kuva1.
    Mieleen palaa muistot keväältä, kun kierreltiin etelä-Saksaa ja Alppeja.

    1. Etelä-Saksan ja Alppien maisemat ovat niin upeat, teillä oli loistava reissuyhdistelmä!
      Onnea arvontaan!

  36. Osallistun kahdella arvalla. Ensimmäinen kuva on suosikkini 🙂 tällä hetkellä polttelevin matkakohde olisi Singapore ja toivottavasti pääsen loppuvuodesta 2017 sinne!

    1. Comojärven maisemat ovat ihanat ? ja myös Singapore kuulostaa oikein loistosuunnitelmalta!

      Toivottavasti tämä matkahaaveesi toteutuu vuonna 2017 ja pääset katsomaan upeaa Gardens by the bay puutarhaa kaupungin yllä – Onnea arvontaan

  37. Kuva 4.
    Auringonlaskuja tullut ihasteltua safareilla mm. Tansaniassa Serengetissä ja Botswanassa Okavangon suistoalueella. Aina yhtä upeita.

    Tulevan vuoden suunnitelmissa Namibia.

    1. Oi, kuulostaa todella upeilta ja unohtumattomilta kokemuksilta, joita täällä on ihasteltu vasta kotisohvalta käsin luonto-ohjelmia katsoen! ?
      Hienoa, että olet päässyt kokemaan nämä hetket aidossa ympäristössä ja luvassa on vielä uusia vastaavia kokemuksia! Onnea Matkamessujen lippuarvontaan ja antoisia tulevia matkoja!

  38. Mukana kahdella arvalla,kuva 4

    1. Arabiemiraattien auringonkultaama iltahetki näyttää saavan eniten ääniä, jonka myötä kuvan siitä hetkestä voi käydä ostamassa omakseen Matkamessuilla järjestettävästä Travel Bloggers Give Back hyväntekeväisyystempauksesta – Onnea lippuarvontaan!

  39. Kuva nro 4 on suosikkini, todella upea! Toivottavasti arpaonni suosii 😉

    1. Arabiemiraattien auringonlaskut ovat upeita, ja niiden luonnon taikomat värit eivät kuvankäsittelyä kaipaa! <3
      Onnea arvontaan!

  40. Nro 4 on ehdoton suosikkini =). Mukaan arvontaan kahdella arvalla.

    1. Näillä näkymin kuva 4 onkin mukana Matkamessujen Travel Bloggers Give Back hyväntekeväisyystempauksessa, josta voit halutessasi käydä sen ostamassa omaksi tai ystävän iloksi ja auttaa samalla Laosin lapsia!
      Onnea arvontaan!

  41. Mukana kahdella arvalla! Viehättävä Varenna on suosikkikuvani näistä, todella kaunis maisema! Haavekohteeni ensi vuodelle olisi Kreikka, mutta paremman puoliskoni toive taitaa olla välillä joku muu maa 🙂

    1. Varenna oli todella positiivinen yllättäjä, vaikka meillä olikin ’hieman’ ylimääräisiä mutkia matkassa sinne ajaessa – kirjaimellisesti! 😀
      Kreikassa myös ihania kohteita riittää, ja jos kaipaatte vaihtelua, suosittelen lämpimästi Italian monen monituisia ihanuuksia, vaikkapa juuri tuota Comojärven seutua, jossa viehättävä Varenna sijaitsee!
      Onnea lippuarvontaan!

  42. Suosikkini kuvien kohteista on nro 1. Lähden kuitenkin ystävieni kanssa keväällä Kroatiaan. Matkamessut tulee käytyä joka vuosi.

    1. Comojärven maisemat ovat kauniit, ja niin ovat myös Kroatiankin, joka on muuten meilläkin harkinnassa ensi vuodelle!
      Mukavaa keväisen matkan odotusta & itse matkaa sekä onnea arvontaan!

  43. 4. Näissä missään ei vielä ole tullut piipahdettua. Talven matka suuntaa kohti Burmaa ja Krabia. Syksy tuo mukanaan pyöreitä vuosia, sen haluan päästä viettämään johonkin lähemmäksi mieheni seurassa. Odotan innolla messuja. Viime vuonna en sairauden takia saanut lippujani köytettyä.

    1. Talven matkasuunnitelmanne kuulostavat hyviltä, ja varmasti niissäkin maisemissa on luvassa kuvan 4 kaltaisia upeita auringonlaskuja!
      Syksyä ajatellen Euroopasta löytyy paljon hyviä kohteita merkkipäivän viettoon, joissa on vielä kelit kohdillaan.
      Toivottavasti tällä kertaa pääset osallistumaan Matkamessuille, itsekin olin kuumeessa viime vuonna messujen aikaan :/
      Onnea arvontaan ja mukavia tulevia matkoja!

  44. Yhdellä arvalla mukaan, Varennaan olisi kiva päästä näistä kuvista puheenollen. Nyt olemme lähdössä Australiaan.

    1. Mahtavaa, että olette nyt lähdössä Australiaan ja idyllistä Varennaa suosittelen lämpimästi, kun kaipaatte kohdetta läheltä! ? Mukavaa tulevaa Australian matkaa ja Onnea arvontaan!

  45. Numero nelonen, en ole vielä käynyt Arabiemiraateissa. Arpa minulle.

    1. Suosittelen lämpimästi Arabiemiraatteja, jo pelkästään nuo auringonlaskun ovat hyvä motiivi matkustaa sinne! ✈??
      Onnea arvontaan!

  46. Haaveiden matkakohteeni on Kroatia.

    1. Kuulostaa hyvältä idealta, toivottavasti tämä matkahaaveesi toteutuu vuonna 2017!
      Onnea arvontaan!

  47. Tanja Lintunen

    Suosikkini on numero 1. Matkamessuja odotan jo innolla 🙂 Yhdellä arvalla mukana.

    1. Matkamessut ovatkin jo mukavan lähellä – Onnea arvontaan, josko pääsisit messuille näillä lipuilla!

  48. 1 kuva on ihana! Tänä vuonna haaveena olisi käydä Pariisissa, en ole ikinä saanut käytyä Ranskassa. Kahdella mukana

    1. Kuvan 1 Comojärvi on tosiaan aivan i-h-a-n-a! Ja niin on myös Pariisi ja Ranska, jossa on niin valtavan paljon erilaista nähtävää ja koettavaa.
      Toivottavasti Pariisin matkahaaveesi toteutuu tulevana vuonna, se on todellakin käymisen arvoinen kaupunki! Itse voisin vaikka asua siellä – siinä kaupungissa on oma tunnelmansa! Onnea arvontaan!

  49. Kuva 4!

    Ja 7 vuotta ainakin olen haaveillut että pääsisin Japaniin, ehkä vielä jonain päivänä se haave toteutuu.. <3

    1. Toivottavasti vuosi 2017 tuo tullessaan Sinulle pitkään odotetun haaveiden matkan Japaniin, se olisi kyllä upea kokea kirsikankukkien aikaan!
      Pidetään peukkuja sille ja Onnea arvontaan!

  50. Aivan ihana tuo kuva numero yksi! Ah, siinä on niin kaunis tunnelma 🙂 Tänä vuonna haaveilen kiertomatkasta Saksassa, olisi mukavaa nähdä yhden matkan aikana useampi kohde.

    1. Kiertomatka Saksassa ei kuulosta lainkaan hassummalta idealta, toivottavasti tämä suunnitelma toteutuu tulevana vuonna!
      Onnea arvontaan!

  51. Mieli matkustais vaikka minne, mutta kyllä tuo (1.) Comojärvi on houkutellut mua jo pidempään:)

    1. Suosittelen lämpimästi Comojärveä, sillä sen kauniissa maisemissa kierrellessä vierähtää helposti viikkokin, ja siihen yhdistää mukavasti myös Milanon sekä Sveitsin puolelta vaikkapa viihtyisän Luganon! Blogissä löytyykin juttua näistä maisemista viime kesän reissulta. Onnea arvontaan!

  52. Leena Nousiainen

    Australiaan ja Uuteen Seelantiin olisi unelmana päästä.
    4. kuva mieluisin.

    1. Toivottavasti tämä matkahaaveesi toteutuu lähiaikoina, todella kokemisen arvoisia molemmat maat!
      Onnea arvontaan!

  53. Mimmu Koponen-Kilpeläinen

    kyllä kuva 4 on se 🙂 sitä katsoessa jotenkin tulee se tunne minkä reissussakin usein kokee jossain. Se tunne kun on olo että on niin onnellinen ollessaan siellä, tuntuu että kauneudesta ihan pakahtuu ja samalla ymmärtää että niidenkin hetkien vuoksi sitä matkustaa. Joka kerta on myös kiitollinen siitä että mahdollisuus nähdä maailmasta niitä paikkoja.

    1. Kiitos Mimmu, puit sanoiksi sen fiiliksen, mikä tuota kuvaa katsoessa itselläkin tulee!

      Takana oli leppoisa aurinkoinen päivä, kävelin rannalla simpukoita keräten. Upea auringonlasku ja sen värinäytelmä sai jäämään rannalle vielä hetkeksi illan sametinpehmeään lämpöön, taustalla äänimaisemaa väritti minareetin auringonlaskunajan rukouskutsu.
      Nuo pienet hetket tosiaan jäävät mieleen niinä parhaina, ja ovat syy matkustaa yhä uudelleen ja uudelleen.
      Upea maailma, jossa on niin paljon nähtävää ja koettavaa!

      Onnea Mimmu arvontaan ja upeita tulevia matkakokemuksia Sinullekin!

  54. Haaveissa reppureissu Väli-Amerikan maihin.

    1. Kuulostaa huikealta seikkailulta, toivottavasti pääset tämän matkahaaveen toteuttamaan vuonna 2017!
      Onnea arvontaan!

  55. Kuva 4 on suosikkini – mitkä värit ja mikä tunnelma, ah! Mukana yhdellä arvalla.

    1. Arabiemiraattien auringonlaskut ovat todella luonnon oma upea värinäytelmänsä! Onnea arvontaan!

  56. Suosikkikuvani on joko yksi tai neljä

    1. Kiitos Laura, näissä molemmissa maisemissa todella viihtyy!
      Valitettavasti kommenttisi ei ehtinyt mukaan arvontaan, johon osallistumisaika päättyi eilen torstaina klo 23, mutta toivotan Sinulle mukavaa perjantaita sekä Onnea vuodelle 2017!

  57. Äänestän ensimmäistä kuvaa, johon yhdistyy vesi, vuoristo ja kasvillisuus. 🙂 Haaveena on tällä hetkellä Karibian saaret.

    1. Turkoosin veden ympäröimät Karibian saaret kuulostavat todella houkuttelevalta matkasuunnitelmalta!

      Valitettavasti osallistumisaika tähän lippuarvontaan päättyi torstaina 29.12.16 klo 23, mutta käy ihmeessä osallistumassa bloggaajakollegoiden arvontaan, tässä muutama linkki blogeihin, joissa on vielä osallistumisaikaa jäljellä:
      Täynnä tie on tarinoita (6.1. klo 23:59 saakka) http://virpihannele.fi/blog/2016/12/28/matka-2017-messut-lippuarvonta/
      Maailman Äärellä (7.1. klo 24 saakka) https://maailmanaarella.com/2016/12/29/voita-matkamessuliput-kuvaterveiset-patagoniasta/
      Matkakuume (6.1. klo 23:59 saakka) http://www.matkakuume.net/2017/01/voita-liput-matkamessuille-2017.html

      Onnea arvontaan kollegoiden blogeissa ja oikein antoisaa matkavuotta 2017, toivottavasti matkahaaveenne Karibialle toteutuu!

Comments are closed.