Voita kahden lipun paketti Matka 2016 Matkamessuille!

Yhteistyössä Messukeskus / Matka & Caravan 2016 & Elämää ja Matkoja matkablogi 

Tämä blogi sai alkunsa liki vuosi sitten tammikuisena pakkaspäivänä Matkamessujen nostattaman matkakuumeen innoittamana ja nyt lähes vuotta myöhemmin minulla on ilo arpoa Teidän lukijoiden kesken 2 lipun paketti tähän Pohjois-Euroopan suurimpaan matkailualan tapahtumaan.

Photo Matkamessut
Photo Messukeskus

Matka 2016 on avoinna yleisölle 22.1.-24.1.2016 ja messuilla voit tutustua jopa 80 eri maan matkailutarjontaan. Samanaikaisesti järjestetään myös Caravan-messut, jonka sisäänpääsyyn tämä samainen lippu oikeuttaa.

Matkamessut tarjoavat tietoa, inspiraatiota sekä elämyksiä ja neljältä ohjelmalavalta löydät jokaisena messupäivänä monipuolista ohjelmaa.

Lauantaina klo 13–16 ja sunnuntaina klo 12–14 on vuorossa suomalaisten matkabloggaajien järjestämä Travel Bloggers Give Back hyväntekeväisyyskirpputori, jonka tuotot ohjataan lyhentämättöminä Autolla Nepaliinprojektin hyväksi.

” Tarkoituksena on laittaa maailmalle hyvä kiertämään keräämällä rahaa kirpputorin avulla ja antamalla apua sitä tarvitseville. Samalla tuodaan esiin reilun matkailun tärkeyttä ja näytetään oman tekemisen kautta esimerkkiä siitä, kuinka pienillä teoilla voidaan saada aikaan isoja parannuksia toisella puolella maapalloa. ”

Photo Messukeskus
Photo Messukeskus
Sunnuntaina 24.1.2015 vietetään myös perhepäivää, jolloin on tarjolla erityisen paljon ohjelmaa perheen pienimmille.
Miltä kuulostaisi Bamse-tanssin harjoittelu itse Bamsen kanssa tai tutustuminen Lottemaan teemapuistoon keksijäkylän Loten johdolla? Luvassa on myös vauhdikas Muumien Talvishow ja Lapsimessuiltakin tuttu Maskottiparaati sekä paljon muuta.
Photo Messukeskus
Photo Messukeskus

Nyt Sinulla on loistava tilaisuus lähteä hakemaan elämyksiä ja inspiraatiota tulevia matkoja varten Matka 2016 matkamessuilta.

Voit voittaa kahden messulipun paketin (arvo 36 €) blogin Facebook-sivulla, käyhän osallistumassa arvontaan!

Lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin Matkamessuilla, jotka ovat avoinna yleisölle 22.1.-24.1.2016. Lipulla pääset myös samaan aikaan järjestettäville Caravan-messuille.
OSALLISTUMISAIKAA Sinulla on Facebookissa 13.1.2016 klo 24.00 saakka ja voittaja arvotaan 14.1.2016.

Voittajaan otetaan yhteyttä Facebook-viestillä ja nimi julkaistaan blogissa sekä blogin Facebook-sivulla. Huomioithan, että vain ohjeen mukaiset (Facebook sivustotykkäys + kommentointi) osallistumiset huomioidaan arvonnassa.

Lisätietoja Matkamessujen tarjonnasta ja aukioloajoista löydät liput arvontaan lahjoittaneen Messukeskuksen sivuilta.

Onnea arvontaan!

Osallistumisaika on nyt päättynyt. Voittaja arvottiin 14.1.2016 ja arpaonni suosi tällä kertaa Juha-Mattia Helsingistä. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille sekä liput lahjoittaneelle Messukeskukselle.

Recommended Articles

4 Comments

  1. Hyykoski Arja

    Pääsy matkamessuille itsessään on jo kokemuksena kategoriaa: ”pala maailmaa parissa tunnissa” <3 <3
    Ehdottomasti alkuvuoden kohokohta 🙂

    1. Ihana sukeltaa maailman tarjontaan Matkamessuilla <3 Tammikuisessa pakkasessa pieni (ja vähän suurempikin) haaveilu tulevista matkoista on aivan paikallaan! 🙂
      Tervetuloa osallistumaan blogin Facebook-sivulla olevaan 2 lipun paketin arvontaan, josko onni suosisi arvonnassa.
      Kiitos Arja kommentistasi ja matkarikasta alkanutta vuotta Sinulle!

  2. Ulla Kiviharju

    Aina mukana !

    1. Enää parin viikon odotus matkakuumetta entisestään nostattavaan tapahtumaan! 🙂
      Käyhän osallistumassa kisaan blogin Facebook sivulla, josko onni suosisi lippupaketin arvonnassa!
      Kiitos Ulla kommentistasi ja antoisaa alkanutta matkavuotta Sinulle!

Comments are closed.