Vastaa ja voita pääsylippu tammikuun 2020 Matkamessuille

Yhteistyössä Messukeskus / Matkamessut 2020 ja Elämää ja Matkoja -blogi. Messukeskus tarjoaa arvottavat pääsyliput.

* Osallistumisaika on päättynyt *

Neljän viikon kuluttua avautuvat jälleen ovet vuoden odotetuimpaan matkailualan tapahtumaan Matkamessuille, jossa pääset nostattamaan matkakuumetta entisestään ja hakemaan uusia ideoita tuleville reissuille. Tässä Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä Pohjois-Euroopan suurimmassa matkailualan tapahtumassa kohtaat koko maailman ja pääset tutustumaan yli tuhanteen matkanjärjestäjään, matkohteeseen ja matkailualan yritykseen yli 80 maasta.

Aiempien vuosien tapaan ruokamatkailijoita hemmotellaan Tasty Travel osaston makumatkoilla kautta maailman, ja omasta kodista ulkomailla haaveileville on tarjolla aimo annos tietoa unelman toteutukseen Koti Ulkomailla -tapahtumassa. Tuttuun tapaan samanaikaisesti Matkamessujen kanssa ovensa avaavat myös Caravan messut, jossa esitellään mm. matkailuajoneuvojen ja -vaunujen uutuudet.

Vuoden 2020 uutuutena järjestetään saman katon alla samaan aikaan Maata pitkin -matkamessut, joka tarjoaa ideoita vaihtoehtoisiin matkustusmuotoihin sekä antaa paljon ajattelemisen arvoista tietoa kestävästä ja vastuullisesta matkailusta. Miksi et suuntaisi ensi kesän lomalla vaikkapa kotimaahan tai junamatkalle Eurooppaan tai Matkamessujen partnerimaahan Viroon, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa tutun Tallinnan lisäksi.

Oli matkustusmuotosi tai kohteesi sitten mikä tahansa, löydät Matkamessuilta runsaasti inspiraatiota tuleviin lomiin, unohtamatta loistavia messutarjouksia ja arvontoja, joista voit voittaa sen oman unelmien loman! Matkamessujen ohjelmatarjonnan ja näyttelleasettajat löydät Messukeskuksen Matka 2020 sivuilta.

Matkamessut ovat inspiroineet myös minua ja olenkin jokusen kerran kertonut siitä, että blogi sai alkunsa tammikuun 2015 Matkamessuhuumassa. Ensimmäiset kuukaudet kirjoittelin bloggerissa, josta siirryin huhtikuussa 2015 Matkamessujen yhteistyökumppanin Rantapallon -sivulle. Muutaman kuukauden kuluttua blogissa juhlitaankin siis jo 5-vuotissynttäreitä!

Tulevat messut ovat myös viidennet, joissa minulla on ilo toimia Matkamessujen akkreditoituna bloggaajakumppanina, joka tarkoittaa tuttuun tapaan sitä, että sain Messukeskukselta pääsylippuja arvottavaksi Teidän lukijoiden kesken. Joten polkaistaanpa käyntiin yksi vuoden odotetuimmista arvonnoista!

Vastaa ja voita lippu Matkamessuille

* Osallistumisaika on päättynyt ja voittajat arvotaan tiistaina 14.1.2020 *

Tänä vuonna Elämää ja Matkoja -blogissa ja blogin Facebook -sivulla arvotaan yhteensä kolme (3) voittajaa, joista kukin voittaa itselleen yhden (1) pääsylipun, jolla pääsee nostattamaan matkakuumetta 17.1. – 19.1.2020 järjestettäville Matkamessuille. Samalla pääsylipulla pääset tutustumaan kaikkiin kirjoituksen alussa mainittuihin messuosastoihin eli Matka 2020, Tasty Travel, Koti Ulkomailla, Maata pitkin ja Caravan messuille. Arvontaan voit osallistua sekä blogissa että Elämää ja Matkoja -blogin Facebook-sivulla, tai vaikkapa molemmissa, jolloin tuplaat voittomahdollisuutesi

Viidennen blogivuoden lähestyessä loppuaan, on blogin sivuja lehteilty jo hyvän verran yli 500 000 (siis yli puoli miljoonaa !!!) joten kuulisin mielelläni, mitä mieltä juuri Sinä olet blogista? Onko blogi inspiroinut Sinua lähtemään johonkin tiettyyn kohteeseen tai mihin blogissa esitellyistä kohteista haluaisit matkustaa? Onko blogista ollut apua kiperissä kysymyksissä tai oletko löytänyt käytännön vinkkejä? Oletko löytänyt blogin kautta mukavan majoituksen tai kiinnostavan käyntikohteen? Vastaa ja voit voittaa pääsylipun Matkamessuille!

Näin osallistut arvontaan:
  1. Osallistuminen blogissa (1 arpa)jätä kommentti tähän blogikirjoitukseen, ja vastaa johonkin edellä mainituista kysymyksistä. Kommentin yhteydessä vaadittavaa sähköpostiosoitetta käytetään vain yhteydenottoon voiton toimittamista varten, eikä sitä tallenneta henkilörekisteriin eikä luovuteta kolmansille osapuolille. (Kommentit kulkevat moderoinnin kautta, mutta ole huoleti, sillä kaikki tallentuvat ja tulevat näkyviin hyväksynnän jälkeen. Tämä käytössä valitettavan ajoittaisen roskapostituksen vuoksi.)
  2. Osallistuminen Facebookissa (1 arpa)jätä kommentti Facebookin arvontajulkaisuun ja vastaa siinä esitettyyn kysymykseen. Enkä pistä pahakseni vaikka tykkäisitkin Elämää ja Matkoja blogin Facebook-sivusta (jos et sitä jo tee), jolloin saat tiedon arvonnan voittajasta sekä uusimmat matkajutut luettavaksesi heti tuoreeltaan. Tervetuloa blogin matkaan myös Facebookissa! 
  3. Osallistuminen sekä blogissa että Facebookissa (2 arpaa): Tee molemmat edellämainitut eli jätä kommentti sekä blogikirjoitukseen että blogin Facebook arvontajulkaisuun. 

Kukin kilpailija voi osallistua enimmillään yhdellä (1) arvalla Facebookissa ja yhdellä (1) arvalla blogissa. Facebookissa osallistumisen tulee tapahtua omalla henkilökohtaisella Facebook-profiililla. Sääntöjen vastaisia osallistumisia ei huomioida arvonnassa.

Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 12.1.2020 klo 23.59 ja voittajat arvotaan tiistaina 14. 1.2020. 

Arvottavan pääsylipun hinta on 16 € ennakkoon 2.1.2020 mennessä ostettuna / 17 € ennakkoon ajalla 3.1. – 16.1.2020 ostettuna / 19 € tapahtuman aikana ja ovelta ostettuna. Tarkemmat lippuhinnat löytyvät tapahtuman sivuilta tästäArvottavat pääsyliput ovat sähköisessä muodossa ja ne toimitetaan voittajille sähköpostitse. Kukin pääsylippu oikeuttaa yhden (1) aikuisen yhteen (1) kertakäyntiin. 

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisella viestillä, voittoarvasta riippuen joko blogikommenttiin jätettyyn sähköpostiosoitteeseen tai Facebook-viestien kautta. Yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan tavoittamiseksi voiton toimittamista varten, eikä näitä tietoja kerätä henkilörekisteriksi eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Voittajien etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkistetaan sekä blogissa että Facebookissa. Palkinnot arvotaan uudelleen, mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden kuluessa.

Onnea arvontaan ja rauhallista joulunaikaa!

Liput tarjoaa Messukeskus / Matkamessut 2020 

Kuvat: artikkelikuva Pixabay / Walkerssk, Matkamessut banneri Messukeskus mediapankki ja muut kuvat Elämää ja Matkoja -blogi

Recommended Articles

60 Comments

  1. Maltallr

    1. Olen seurannut blogiasi jo pitkään. Tykkään tavastasi kuvata paikkoja ja kirjoittaa. Olen saanut blogistasi paljon vinkkejä ja inspiroitunut useista eri kohteista. Kiitos siitä! 😊

  2. Olen blogistasi lukenut etenkin Omaniin ja Madeiran liittyviä juttuja ennen omia matkojani noihin kohteisiin. Tykkään lukea kokemuksia ja vinkkejä, niistä on aina apua.

  3. Blogin avulla olen lähinnä fiilistellyt upeita reissuja. Intoa lähteä kyllä riittäisi, mutta tilanne ei nyt muuten oikein reissuihin sovi.

  4. Olen seurannut blogia, mutta matkat on kohdistunut tuttuihin ja turvallisiin kohteisiin rohkeuden puutteen vuoksi.

  5. Marianne Viita

    Olen sen verran paljon matkoilla että jäänyt blogin lukemiset hieman retuperälle. Mutta kiinnostaa Ennen kaikkea Italian Toscana ja Gardajärven lumo, en ole vielä käynyt koko saapas-maassa, nolia kyllä. Tosin ajatus on koko sjan ollut sinnekin päästä joku päivä Marianne 🙂

  6. Hei, löysin vasta blogin, ja Italia kiinnostaa aina. Tulen siis tutustumaan juttuihin vaikka jo heti joulun pyhinä kinkkua sulatellessa ja sitten voikin suunnitella tulevan kesän reissua.

    1. Nyt olisi Kreikka-Albania-Montenegro suunta toivomus listalla. Toivottavasti löytyisi hyvät kohteet kauttamme…

  7. Kyllä, Ranska on alkanut kiinnostaa aivan uudella tavalla blogisi ansiosta. <3

  8. Olen lukenut aiemmin matkasuosituksia blogissa ja saanut ideoita, mutta vielä tropiikkiin lähden joskus..

  9. Haluaisin hirveästi matkustaa Italiaan luettuani kokemuksiasi kyseisestä maasta!

  10. Kreikan saaristo kiinnostaa.

  11. Muutaman inspiraatiokuvan oon löytänyt ja olen kyllä saanut pari vinkkiäkin reissaamiseen. Seikkaileminen on mahtavaa!

  12. Minna Paananen

    Blogistasi sain hyviä käytännön vinkkejä tulevaan Dubain matkaan

  13. Blogi on ollut hyvä ja tykkään selkeästä tyylistäsi kuvata eri kohteita.

  14. Toivon saavani messuilta hyviä Meksikon vinkkejä!

  15. Italiaan ja Ranskaan haluaisin matkustaa 🙂

  16. Matkamessut on monipuolinen tapahtuma, kiva startti vuodelle. Sitä en missaa mistään hinnasta.

  17. Tanska kiinnostaa ja joskus miettinytkin sinne matkaa. Ehkä toteutuu ensi vuonna.

  18. Matkamessuilla en ole ikinä käynyt joten olisi kiva päästä. On ollut kiva seurailla blogiasi, ihania kuvia ja monipuolisesti asiaa

  19. Päädyin blogiin etsiessäni tietoa Amalfista, sillä haaveilen sinne matkustamisesta. Pari kertaa Italiassa käyneenä unelmoin sinne jatkuvasti takaisin ja tykkään lukea ihania reissujuttuja sieltä. 🇮🇪

  20. On ollut Mahtavaa seurata blogiasi ja saada vinkkejä ja ideoita omiin reissuihin, iso kiitos siitä. T. Tea

    1. On kiva seurata blogiasi. Siinä on vain yksi ”vika”. Tekis mieli reissuun 😅.

  21. Olisi kiva lukea enemmän Euroopan erilaisista luontokohteista.

  22. Olen lukenut vain Portugalia koskevat juttusi. Madeira kiinnostaa nyt erityisesti. Nyt tulin osallistumaan lippuarvontaan.

  23. Heli Laitinen

    Löysin blogisi nyt ja vaikuttaa just hyvältä 🤩

  24. Kreikka aina kiinnostaa, Samos voisi olla seuraava kohde😍

  25. Olet tehnyt postauksia Italiasta Amalfin rannikolta ja haaveilen, että pääsisin sinne joskus itse myös.

  26. Löysin vasta nyt blogisi. Kertomuksia on mukava lukea. Käytännön vinkit ovat tervetulleita 😎

  27. Kaikki matkailuun liittyvät blogit kiinnostavat. Mukaan arvontaan!

  28. Markus Ruohonen

    Mielelläni lähtisin tutkailemaan kiinnostavia paikkoja ja tarjouksia Matkamessuille tänäkin vuonna.

  29. Omanin juttu kiinnosti. Haluaisin käydä siellä ja nähdä upeita paikkoja.

  30. Katja Susanna

    Tosi kiva lukea ja saada tietoa. Tykkään kovasti, luen tätä tosi usein.

  31. Tykkään kovasti blogistasi, se on hyvin selkeä ja kaikki postaukset on helppo löytää, kun etsii jotain tiettyä kohdetta/maata. Maata pitkin -teema kiehtoo tällä kertaa, jospa kiertelisin Saksaa ensi kesänä.

  32. Tommi Tegelsten

    Euroopan matkailu kiinnostaa tänä vuonna. Matkamessuille ideoita ja kohteita etsimään!

  33. Ikuinen matkakuume päällä aina 😊 Blogistasi on saanut inspiraatiota omien reissujen suunnitteluun ja haaveiden toteuttamiseen! Tällä hetkellä haaveilen Uuden-Seelannin ja Islannin matkoista, sillä luontokohteet kiinnostaa yhtä enemmän.

  34. Madeiralle

  35. Kreikkaan mennään loppukesästä 😍👏

    1. Loma on niin ihanaa vaihtelua arkeen 😊

  36. Portugaliin 😍

  37. Hanna Sayilir

    Aina matkakuume päällä – löytyi uusi blogituttavuus! <3

  38. Arabiemiraatit kiinnostaa ja siitä opastava tietopaketti blogissa.

  39. Luonto- ja patikointikuvaukset kiinnostavat blogissa aina.

  40. Todella hienoja kuvia! Rovaniemi alkoi kiinnostaa, etenkin Joulupukin pajakylä. Myös Tsekki vaikuttaa mielenkiintoiselta.

  41. Risteilyjutut tuhannen ja yhden yön maisemissa tuli luettua!

  42. Löysin blogisi vasta nyt, mutta se vaikuttaa hyvin kiinnostavalta ja selkeältä. Syytä tutustua paremmin! Tällä hetkellä itseäni kiinnostavat erityisesti lämpimät kohteet, luonnollisesti! 🙂 Matkamessuille olisi ihana päästä inspiroitumaan.

    1. Sirkka-Liisa Söderlund

      Minunkin sydämeni sykkii Italialle mutta koko maailma on avoin ja kiehtova ja muiden kokemukset antavat aina uusia vinkkejä.

  43. Niin monille matkoille on tullut luettua ja loistavia inspiksiä tullut. Jatkossakin ahkerasti mukana.

  44. Albania kiinnostaa todella paljon ja Kroatia aina sillä kaunista ja ihmiset mukavia.

  45. Juha Ollikainen

    Mielenkiintoisia artikkeleja.

  46. Italiaan haluaisin matkustaa.

  47. Kyllä kaukomatka olisi ihana❗

  48. Eksyin blogiin tämän päivityksen kautta. Täytyy tutustua blogiin tarkemmin ☀️🌴

  49. Jukka Sirén

    Kiitos kivasta blogista. Kaikki uusi kiinnostaa, ja erilaisista matkailuun liittyvistä sivustoista saa paitsi uusia ideoita, on myös mukava lukea sellaisista kohteista, joissa itse on käynyt – onko tullut nähtyä mitä on pitänyt, vai onko jotain merkittävää jäänyt näkemättä. Tutustumalla kohteeseen etukäteen mm. tämän tyyppisten sivustojen kautta saa kohteista irti enemmän kuin vain menemällä mihin nenä näyttää.

  50. Blogia on kuva lukea ja olla nojatuolimatkalla ehkä vielä joskus oikeasti pääsen Kroatiin tai Malediiveille.

  51. Ranska voisi olla kiva kohde vaikken monta sanaa puhukkaan. 🙂

  52. Olen seurannut blogia Comojärven matkastanne lähtien ja löytanyt sen jälkeen monta hyvää matkaideaa. Ensi kesänä kutsuu Bordeaux, blogin inspiroimana tietenkin, ja myös MSC risteily kiinnostaa kovasti. <3

  53. Osallistumisaika on päättynyt ja voittajat arvotaan tiistaina 14.1.2020. Kiitos kaikille osallistujille, arvostan suuresti antamaanne palautetta blogista. 💛 Onnea arvontaan ja kuulemisiin tiistaina!

  54. Mieli tekisi messuille saamaan ideoita ja katsomaan/kuulemaan kivoja esityksiä.

Comments are closed.