ibis Styles Menton Centre – Superior Suite | Koti Rivieralla

Joskus se oikea tulee vastaan yllättäen, aivan odottamattomasti ilman ikuisuuksien etsimistä. Se ei turhia prameile, lupaile tuhatta ja yhtä hyvää. Silti siinä on sitä jotakin, joka herättää mielenkiinnon.

Katse palaa siihen yhä uudelleen, eikä mikään muu vaihtoehto tunnu enää omalta. Tämä on se, joka herättää odotuksen kutkuttavat perhoset vatsaan. Tämä on se, jonka näkemistä odotat malttamattomana. (Ja nyt puhun hotellista. Mitä oikein ajattelit? 😉 )

Uskomatonta mutta totta, mutta joskus minulle todella käy niin, että se oikea tulee vastaan ilman viikkojen, saati kuukausien etsimistä. Pidempään blogia seuranneet kun tietävät varsin hyvin taipumukseni ikuisuuksien jumittamiseen hotellisivustoilla The Majoitusta etsimässä.

Mutta nyt osun sattumalta oikeaan aikaan oikeaan paikkaan, ja siinä se on: Se Oikea. Hotelli siis. Liekö sitten koronan aiheuttama matkapaasto (tai jokin muu) pehmittänyt pään, mutta tällä kertaa asia on kertalaakista selvä. Ei tätä tarvitse sen enempää jahkailla, sillä mikään muu ei saa aikaan samanlaista fiilistä. Tämä se on: meidän koti Rivieralla – ibis Styles Menton Centren Superior Suite.

ibis Styles Menton Centre – Superior Suite for 4

Mentonin keskustassa sijaitseva Rivieran kotimme ibis Styles Menton Centre on hyvin pelkistetty. Täällä ei ole tarjolla lomakeskusten loputtomia palveluja, viihdettä tai suurta allas-aluetta. Sen sijaan täällä meillä on oma koti kattohuoneistossa, ylin kerros vain meidän käytössä.

Superior suitessamme on erillinen makuuhuone, yhdistetty olohuone ja keittonurkkaus, tilava kylpyhuone sekä suuri aurinkoinen terassi. Valoisassa huoneistossa on suuret panoraamaikkunat, joista avautuvat näkymät kauniiseen Mentoniin, muutaman sadan metrin päässä siintävälle merelle sekä taustalla kohoaville Meri-Alpeille. Eikös siinä ole jo hyvät raamit lomalle?

Täällä voi vaan nauttia elämästä ja kuroa kiinni koronavuosina menetettyjä matkapäiviä. Olla vaan. Eikä tänne mitään kimallusta ja sirkushuveja kaipaakaan. Tämä on aivan täydellinen tällaisena kuin se on: selkeä, puhdaslinjainen ja konstailematon. Silti niin mukava, että olo ja elo on helppoa. Oikeastaan niin mukavaa, etten haluaisi lähteä pois lainkaan. Eihän tähän tarvitse lisätä kuin hyvä seura ja Rivieran maut. Mitä muuta sitä ihminen hyvään elämään ja lomaan tarvitsee?

Photo: All Accor | ibis Styles Menton Centre

ibis Styles Menton Centre – Superior Suite pähkinänkuoressa

  • Kattohuoneisto, jossa erillinen makuuhuone, yhdistetty olohuone ja keittonurkkaus, tilava kylpyhuone sekä suuri aurinkoinen terassi
  • Huoneiston kokonaispinta-ala 100 m2 (ml terassi)
  • Laadukas King size -vuode (160 x 200 cm) makuuhuoneessa sekä hyvätasoinen vuodesohva (160 x 200 cm) olohuoneessa
  • 2 televisiota, toinen olohuoneessa ja toinen makuuhuoneessa
  • Hyvin toimiva ilmastointi, joka tuli todelliseen testiin ulkolämpötilan kohotessa 38 asteeseen – toimi moitteettomasti!
  • Maksuton WiFi, joka sekin toimi hyvin
  • Keittiössä käytettävissä uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi-pakastin, astianpesukone sekä pieni astiasto
  • Kylpyhuoneessa erilliset suihku sekä kylpyamme + suihku
  • On hyvä huomioida, että hissi kulkee ainoastaan 6. kerrokseen saakka ja viimeinen kerrosväli kattohuoneistoon noustaan portaita pitkin
  • Huoneeseen voi majoittua enimmillään 2 aikuista ja 2 junioria
  • Hinta 361 € / vrk sisältäen aamiaisen 2 aikuiselle sekä 2 juniorille,(Accor-jäsenen Special Breakfast Rate, heinäkuu 2022)

Täällä tunnen tulleeni kotiin myös henkilökunnan puolesta, niin sydämellisen ja aidon vastaanoton saamme. Henkilökunta on ihanan ystävällistä ja he ovat täällä asiakasta varten, aidosti. Erityisesti vastaanotossa työskentelevä Christiano on henkilö täyttä kultaa ja hänestä huokuu se, että hän myös nauttii työstään. Christiano ottaa asian kuin asian hoitaakseen ja hän huolehtii asiakkaasta ihan kymppiplussan arvoisesti. Hänen kaltaisiaan kun olisi jokaisessa hotellissa!

Merci beaucoup Cristiano pour votre trés bon service client !

Aamiainen saa sekin hymistelemään tyytyväisenä. Tarjolla on tuoreita maistuvia ranskalaisia herkkuja, yksinkertaisia mutta hyvälaatuisia. Herkullisen kypsiä hedelmiä, croissanteja ja aprikoosihilloa, juureen leivottua leipää, maistuvaa juustoa, täyteläisen pehmeää jugurttia ja granolaa, chian siemeniä jne. Näin niin kuin muutaman asian mainitakseni. Niin pienestä ihminen voi olla onnellinen. Että, miten olinkaan kaivannut näitä makuja!

Photo: All Accor | ibis Styles Menton Centre

Me nautimme aamiaisen omalla terassilla, ihan omassa rauhassa ilman kiirettä mihinkään. Kattohuoneiston suuri terassi on kalustettu mukavasti ja täällä viihtyy vaikka aamusta iltaan. Illalla täältä on ihana katsoa auringonlaskua vuorten taa tai ihailla kuutamoa azurinsinisen meren yllä. Vielä kun täällä olisi oma ulkoporeallas tai pieni uima-allas, niin privaatti lomakeidas olisi täydellinen.

Photo: All Accor | ibis Styles Menton Centre

Mutta ei rantaan pitkä ole, kun tekee mieli pulahtaa veteen. Lähin ranta Plage du Casino on vain noin viiden minuutin kävelymatkan päässä ja kauimmaiselle Plage Rondelli rannallekin kävelee noin vartissa. Hotellin lähimmästä noin 100 metrin päässä sijaitsevasta supermarketista kipaisee nopeasti evästä ja illalla päivällisravintoloita on lukuisia aivan lyhyen kävelymatkan päässä.

Mentonissa etäisyydet ovat muutenkin lyhyet, joten oma kulkupeli ei ole täällä välttämätön. Mentoniin on helppo saapua junalla Nizzasta eikä rautatieasemalta ole kuin noin 700 metrin matka ibis Styles Menton Centreen. Omalle autolle voi olla hieman haastavaa löytää kadunvarsiparkkia, mutta Mentonissa on useampi maanalainen parkkihalli, joten ei huolta sen suhteen. Edellisestä blogikirjoituksesta voit lukea enemmän kuvankauniista Mentonista ja miten saapua tänne Nizzasta.

Menton meni suoraan sydämeen, kuten myös tämä Rivieran kotimme ibis Styles Menton Centre. Harvoin harmittaa niin lujaa lähteä pois kuin täältä, mutta siellä se on onneksi odottamassa meitä, kuten myös Teitä. Lämmin suositus Mentonille sekä ibis Styles Menton Centren Superior Suitelle!

ibis Styles Menton Centre, 10 Rue Villarey, 06500 Menton

  • Hotellissa on 48 huonetta seitsemässä kerroksessa, 7 huoneluokkaa
  • 4 perhehuonetta (Standard family suite 40 m2 4 henkilölle)
  • 2 yhdistettävää huonetta (connecting room)
  • 2 huonetta, jotka soveltuvat liikuntarajoitteisille
  • 1 huoneisto Superior suite 100 m2 max 4 henkilölle
  • Baari vastaanoton yhteydessä
  • Leikki-/pelihuone lapsille
  • 100 % savuton (non smoking) hotelli

Kuvat – Photos: Elämää ja Matkoja blogi, All Accor | ibis Styles Menton Centre

Recommended Articles

2 Comments

  1. Mukavaa, että oikea löytyi nopeasti, tällä kertaa. 🙂 Ja hyvältähän tuo näyttää, itsekin olisin varmasti viihtynyt. ”Eihän tähän tarvitse lisätä kuin hyvä seura ja Rivieran maut, mitä muuta sitä ihminen hyvään elämään ja lomaan tarvitsee?” Ei tarvitse!

    1. Joskus sentään näin, että se oikea tulee vastaan nopeasti. 😃 Tykkäsin ja uusi kerta tulee vielä varmasti, oli tuo sen verran mukava kaikin puolin!

      Kiitos Mikko kommentistasi ja kaunista viikonloppua 🍁🍃🍂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *