Terveiset Ras al Khaimahista ja Nivea arvonta

Yhteistyössä Nivea & Elämää ja Matkoja matkablogi, arvottavat aurinkotuotteet saatu lahjoituksena.

Terveiset Arabiemiirikuntien auringon alta!

Vaihdoimme Suomen sateet hetkeksi aurinkoon ja lämpöön, jota täällä Ras al Khaimahissa on mukavasti kolmisenkymmentä astetta. Aurinko hellii pilvettömältä taivaalta ja leuto tuulenvire Persianlahdelta vilvoittaa sopivasti.

Lähdimme pyjamalennolla kohti Helsinkiä ennen kukonlaulua ja sieltä vajaan 2 tunnin vaihtoajalla edelleen Dubaihin Finnairin suoralla lennolla.

15 tunnin matkaamisen jälkeen saavuimme Hilton Ras al Khaimahiin, jossa vietämme alkuloman leppoisissa merkeissä.

Hotelli vaikuttaa oikein mukavalta ja tästä kerron enemmän omassa postauksessaan.

Liityhän mukaan matkaan seuraamalla blogin Facebook ja Instagram sivuja ja lisäksi Facebookissa käynnistyy tänään myös Nivea arvonta!

20151201_102427

NIVEA-ARVONTA FACEBOOKISSA

Talvikalpea iho kaipaa kunnon aurinkosuojausta ja saimme yhteistyön kautta Nivea tuotteita mukaan matkaan testattavaksi.

Lasten hajusteettomassa aurinkovoiteessa on suojakerroin 50+ ja erittäin vedenkestävänä se pysyy hyvin iholla. Tästä voiteesta näkee useammankin tunnin vedessä oleilun jälkeen sen, miten vesi edelleen helmeilee iholla. Tällä voiteella me aikuisetkin suojaamme alkupäivinä herkimmin palavat alueet, kuten olkapäät ja dekolteen.

Oliivi-ihoisena en pala kovin herkästi, jolloin keväällä markkinoille tullut SUN Protect & Bronze tan activating protecting oil suojakertoimella 30 on sopiva aurinkoa hyvin sietävälle tai jo hieman ruskettuneelle iholle. Tuote on vedenkestävä ja se imeytyy hyvin jättäen vain kevyesti öljyisen pinnan.

SUN protect & Bronze tan activating protecting oilin sisältämän pro melanin -uutteen luvataan antavan kauniin ja kestävän rusketuksen aktivoimalla ihon luonnollista rusketusprosessia.

Loppulomaa varten saimme käyttöömme toisen tämän vuoden uutuuden NIVEA SUN protect & refresh sun lotion voiteen suojakertoimella 20.Voiteen aktiivisena ainesosana on mentoli, joka viilentää ja virkistää ihoa.

Ensitestauksella voide tuntui imeytyvan todella hyvin jättäen ihon samettisen pehmeäksi. Tätä tuotetta voi hyvin käyttää myös kaupungille lähtiessä, koska iho ei kiiltele eikä voide tahmaa vaatteita.

Aurinkoinen päivä on mukava päättää lämpimään suihkuun ja voiteluun kestävän rusketuksen takaavalla aloe veraa ja avokadoöljyä sisältävällä after sun moisture voiteella, joka kosteuttaa 24 tuntia säilyttäen ihon kimmoisuuden.

NYT MYÖS SINULLA ON MAHDOLLISUUS VOITTAA SAMANLAINEN SETTI TALVEN AURINKOLOMALLE!

Arvontaan voit osallistua blogin Facebook -sivulla tykkäämällä sivusta sekä kommentoimalla arvontapostausta kertomalla, mitä suojakerrointa käytät aurinkolomalla?

Osallistumisaikaa Sinulla on 15.12.2015 klo 24.00 saakka ja voittaja arvotaan 16.12.2015!

Voittopaketti postitetaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

Onnea arvontaan!

 

 

Recommended Articles

4 Comments

  1. Tuo on kyllä paikka missä itsekin jonain päivänä haluaisin käydä.
    Ihanan aurinkoisia kuvia näin joulukuun alkuun.

    1. Kiitos Outi! Aamulla tuntui hassulta nähdä puhelimen näytöltä päivämäärä 1. joulukuuta ja seuraavalla vilkaisulla lämpömittarin lukema +29. ?

      Ensivaikutelma hotellista on ollut hyvä ja tämä osa lomasta menee auringosta rannalla tai altaalla nauttien. Seuraavana on sitten vuorossa Dubai houkutuksineen. ?

      Postauksia luvassa siis ja jos jossain vaiheessa innostut suunnittelemaan matkaa näihin maisemiin, vastaan mielelläni kysymyksiin!

      Terveiset sinne koti Suomeen!

    1. Kiitos Susanna! Hilton Ras al Khaimahin allasalue oli todella viihtysä ja sieltä oli helppo löytää oma paikkansa auringossa.
      Lähipäivinä on luvassa ensimmäiset postaukset matkan kokemuksista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *