Bianco e Nero, Villa Maggie – Se vähän parempi huoneisto Comolla

Villa Maggie Bianco e Nero bedroom Elämää ja Matkoja matkablogi travel blog

Kauniin Comojärven ympäriltä löytyy hotellien lisäksi lukuisia huoneistoja, mutta kovin usein niiden taso on melko vaatimaton. Huoneistoista voi löytyä varsinaisia helmiä sijaintinsa puolesta, mutta useimpien kohdalla klikkasin sivun ripeästi kiinni sisustuksen tuoman yök-reaktion myötä.

Kyllä vain, tunnustan tässä turhamaisuuteni, mutta esteetikkona en vain voi sietää melamiinimäntymuovipolyesteriräikeätvärit -kakofoniaa ja siihen päälle nuhjuisuutta. Siinä nimittäin tarvittaisiin pahoinvointi- ja päänsärkylääkkeitä. Paljon.

Osuutensa tähän myös varsin torakkaisella ja liisterisellä majoituskokemuksella vuosien takaa, lukaisehan tästä niin ymmärrät miksi diagnoosina on E.P.E.K = ei pysty ei kykene. Ei vaan voi ihan minne tahansa majoittua.

Comojärven maisemissa silmä lepää Photo © Elämää ja Matkoja
Comojärven maisemat tarjoavat silmäkarkkia esteetikolle. Photo © Elämää ja Matkoja

Useita viikkoja jatkuneen huoneiston etsinnän jälkeen, olin jo valmis lyömään hanskat tiskiin, kunnes puhelimeeni kilahtaa mese-viesti siipalta: katsos tätä, olisiko tämä jotain?

No joo, nyt puhutaan asiaa ja tämähän alkaa vähitellen täyttämään vaatimukset. Uudehko, siistiä ja nättiä. Rauhallinen sijainti paikallisen asutuksen keskellä lähellä järveä. Niin, ja bonuksena se oma pieni uima-allas.

Tässäpä siis vinkki siitä vähän paremmasta huoneistosta Comojärvellä. Saanko esitellä Malgraten mökkimme: Bianco e Nero, Villa Maggie!

Villa Maggie Malgrate Italia
Bianco e Nero huoneisto sijaitsee Villa Maggien ensimmäisessä kerroksessa ja siihen kuuluu oma piha-alue uima-altaineen Photo Villa Maggie
sijainti

Villa Maggie sijaitsee Malgratessa, kolme kilometriä Comojärven toiseksi suurimmasta kaupungista Leccosta. Malgraten itäpuolella sijaitsevaan Leccoon kävelee varttitunnissa ja autolla matkaan menee viitisen minuuttia, vain kurvaus sillan yli ja olet perillä tässä eläväisessä 49 000 asukkaan kaupungissa, jonka takana kohoavat Bergamon alpit.

Malgratessa asukkaita on reilut 4 000 ja sen historia juontaa aina antiikin Roomaan saakka, jolloin se tunnettiin nimellä Antesitum. Nimi Malgratekaan ei ole ihan uuden karhea, sillä se on ollut käytössä jo vuodesta 1126.

Malgrate on hyvä tukikohta Comojärvellä kiertelyyn, mm. viehättävään Varennaan on 24 km, Bellagioon 21 km ja Comon kaupunkiin 26 km. Hieman reilussa tunnissa ajaa muodikkaaseen Milanoon (63 km), tyylikkääseen Luganoon (70 km) ja kansainväliselle lentokentälle Malpensaan (74 km).

Villa Maggie sijaitsee Malgraten historiallisessa osassa keskellä paikallisasutusta, vajaan sadan metrin päässä Comojärven rannasta. Rinteeseen rakennetussa tunnelmallisessa kaupunginosassa on vanhoja kivirakennuksia, pieniä katuja ja autolla näille ei ole liiemmin asiaa. Liikenteen melu ei siis Villa Maggiessa häiritse ja viereisen pienen kirkon kellonsoitto rytmittää päivää tuoden italialaista tunnelmaa.

Näillä kulmilla törmäsin muuten pariin otteseen myös silmää vinkkaavaan Luca di Montezemoloon – eihän kerrota kenellekään… 😉

Malgrate Via Agudio e Viale Italia Elämää ja Matkoja matkablogi
Saavu Malgrateen Viale Italian kautta ja käännä ylös Via Agudiolle. Photo © Elämää ja Matkoja
Saapuminen ja pysäköinti

Villa Maggien osoite on Via Sant’Antonio 15 ja suosittelen saapumista pitkin rannan myötäistä Viale Italiaa, josta käännös ylös Via Agudiolle. Ensimmäinen pikkukatu vasemmalla on Via Sant’Antonio, joka johtaa ylös Villa Maggielle.

Autolla ei kannata ajaa ylös Via Sant’Antoniolle ahtauden ja pysäköintilan puuttumisen vuoksi, mutta tähän kohtaan Via Agudiota voi hyvin pysäyttää matkalaukkujen autosta purkamisen ajaksi. Via Sant’Antonion yläosasta on vuorostaan hankalampi löytää perille ja sitä kautta on myös pidempi matka kuljettaa matkalaukut alas jyrkkää mäkeä myöten.

Viale Sant' Antonio Malgrate Elämää ja Matkoja matkablogi
Villa Maggieen Viale Sant’ Antoniolle pääsee parhaiten Viale Agudiolta. Kapeaa katua ei kannata kuitenkaan autolla nousta. Photo © Elämää ja Matkoja

Lähimmät pysäköintialueet löytyvät ajamalla Viale Agudiota ylöspäin vielä noin 200-300 metriä, jossa tien oikealla puolella on kaksi maksutonta pysäköintialuetta, ne on selkeästi kyltitetty. Samalla reissulla käy kätevästi ostoksilla Eurospin-supermarketissa, joka sijaitsee muutama sata metriä edempänä Via Stabilinilla.

”Villa Maggie was created from the owner’s wish for restoring an ancient residence, in order to have guests wrapped by warmth and classy design.

Villa Maggie is located in the heart of Malgrate’s ancient village, a lovely place on the shore of Lake Como and placed exactly in front of the city of Lecco.” read more www.villamaggie.it

Biano e Nero on suurin Villa Maggien huoneistoista. Photo © Elämää ja Matkoja
Bianco e Nero on suurin Villa Maggien huoneistoista. Photo © Elämää ja Matkoja
Villa Maggien huoneistot, varaus ja vastaanotto

Villa Maggie on täysin kunnostettu rakennus Malgraten historiallisessa osassa ja siinä on viisi värien mukaan nimettyä huoneistoa, linkkien kautta pääset lukemaan näistä lisää:

  • Chocolat (1 camera da letto | 1 bedroom)
  • Rosso (1 camera da letto | 1 bedroom)
  • Lilla (2 camere da letto | 2 bedroom)
  • Blu (Monolocale | Studio) ja
  • Bianco e Nero (2 camere da letto | 2 bedrooms)

”Life is color…so I thought to create a coloured villa…

Each of the five Villa Maggie’s apartments is distinguished by a single colour, repeated in the interior’s furnish and details.” read more www.villamaggie.it

Huoneistot ovat varattavissa mm. Booking.com sivulla, mutta edullisimman hinnan sain suoraan Villa Maggiesta. Hinta vaihtelee sesongeittain ja hyvissä ajoin varaamalla hinta on edullisempi.

Varasin huoneiston reilut 2 kuukautta ennakkoon ja tuolloin Bianco e Nero huoneiston hinta oli 200 € vuorokaudelta. Toisissa varauskanavissa tai Villa Maggiesta myöhemmin ostettuna heinäkuun alun hinta olisi ollut 250 €. Tähän lisäksi tulee kaupunkivero 1 €/ aikuinen/ yö. Varattaessa maksetaan 10 % varausmaksu ja tätä varausta koskevat erityisehdot: peruutus tai muutos 21 vrk ennen saapumista, jolloin veloitetaan 10 % varaushinnasta. Myöhemmin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista (myös no-show) veloitetaan 100 % majoitushinnasta.

Villa Maggiessa ei ole varsinaista vastaanottoa ja kiinteistöä hoitava ystävällinen Larry vaimoineen vastaanottaa vieraat sovittuna aikana. Huoneiston loppumaksu maksetaan saapumispäivänä ja käteinen tai luottokortti käyvät maksuvälineeksi. Huonehintaan sisältyvät liinavaatteet, perustarvikkeet ja loppusiivous, asiakkaan tulee kuitenkin siistiä huoneisto yleisilmeeltään ennen lähtöä (roskat, tiskit yms).

Sisään- ja uloskirjautumisissa tuntui olevan kirjavaa käytäntöä varauskanavan mukaan, esimerkiksi Booking.com sivulla uloskirjautumisaika on klo 11 ja suoraan Villa Maggien sivulta varattuna klo 12. Tästä oli hieman epäselvyyttä lähtöpäivänä, mutta pienen keskustelun jälkeen poistuimme vahvistuksen mukaisesti puolen päivän tienoilla.

Me sovimme käytännön asioista kiinteistön omistajan Paola Combin kanssa sähköpostitse paolacombi@gmail.com ja puhelimitse hänet tavoittaa numerosta +39 338 811 1540.

Bianco e Nero on suurin Villa Maggien viidestä huoneistosta. Photo © Elämää ja Matkoja
Bianco e Nero huoneistossa on tilava ruokailu- ja oleskelualue. Photo © Elämää ja Matkoja
Bianco e Nero huoneisto

Huoneistomme Bianco e Nero eli Valkoinen ja Musta on suurin Villa Maggien huoneistoista. Se sijaitsee Villa Maggien ensimmäisessä kerroksessa ja sillä on pieni zen-puutarha uima-altaineen.

Bianco e Nero huoneistossa on suuri yhtenäinen olohuone ja ruokailutila keittiöineen. Viihtyisässä olohuoneessa on näkyvissä upeaa rustiikkia tiilipintaa ja tyyliin sopiva puukatto parruineen. Huonekorkeutta on kolmisen metriä ja kaunista tekstiilikuosista laattalattiaa koristaa olohuoneessa talja.

Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja

Keittiö on täysin varusteltu ja sieltä löytyy kaikki tarvittava kokkaamiseen sekä tiski- ja pyykkikone. Smegin punainen jääkaappi tuo mukavasti ilmettä valkoiseen kokonaisuuteen.

Kahvinkeitin on sähköinen De Longhin mutteripannu, joten kunnon kahvit saa keitettyä näppärästi. Juhla Mokkaa tällä ei kannata keitellä, mutta Don Jerez excellence kaffetta senkin edestä! Ja sitähän kului, koska tämä tyttö juo pressoakin kolmen desin mukista 🙂

Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja

Makuuhuoneita on kaksi, joissa molemmissa on parivuoteet, joiden patjat ovat peruslaatua. Toisessa makuuhuoneessa on amme rauhallisia kylpyhetkiä varten ja toisessa oma pesuallas.

Koko huoneisto pysyy mukavan viileänä kahden hiljaisen jäähdytyskojeen ansiosta.

Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja

Bianco e Nero 9 Villa Maggie Malgrate Italia Elämää ja Matkoja matkablogi travel blog

Suuressa erillisessä kylpyhuoneessa on mukavasti tilaa ja Grohen vesikalusteet. Allastaso oli kuitenkin turhan korkea, erityisesti lapsille, ja ohuen pöytälevyn vuoksi hana keikkui uhkaavasti. Hotellihuoneista poiketen tarjolla on vain niukasti kosmetiikkaa ja näistä en laadullisesti pitänyt.

Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja

Pieni uima-allas on vain ja ainoastaan Bianco e Neron käytettävissä ja se on syvimmillään noin 130 cm. Altaan reunalla lekotteluun löytyy suuri pyöreä leposohva ja aurinkovuoteet sekä ateriointiin pieni pöytäryhmä.

Piha-alueelle paistaa aurinko suurimman osan päivästä ja puutarhassa tuoksuvat valkeat kukat ja sypressi.

Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja
Photo © Elämää ja Matkoja

Päivän päätteeksi oli ihana istua valaistun altaan äärellä nauttien viinilasillisesta lämpimässä illassa altaan lähteen solinaa kuunnellen.

Photo Villa Maggie
Photo Villa Maggie

Villa Maggie täytti odotukset kaikin puolin ja voin lämpimästi suositella tätä vähän parempaa huoneistoa Comojärvellä, vaikka pidempäänkin lomaan!

Booking.com asiakkaat ovat antaneet Villa Maggielle erinomaisen arvosanan 9,2/10 ja TripAdvisor arvioijat 4,5/5.

Liityhän mukaan matkaan myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa, niin saat uudet jutut luettavaksesi heti tuoreeltaan!

 

Recommended Articles

49 Comments

  1. Onpa upea huoneisto. Todella moderneja yksityiskohtia. Voisin hyvin kuvitella itseni istumaan tuonne altaan reunalle.
    Ihanaa viikonloppua

    1. Kiitos Outi! Huomaa kyllä, että asunnon omistaja on valokuvaaja, jolla on silmää kauneudelle, sillä kaikki yksityiskohdat oli hyvin harkittu. Oltiin koko perhe sitä mieltä, että tämä olisi varsin sopiva omaksi Italian mökiksi 😀

      Ihanaa viikonloppua myös Sinulle!

  2. No vau, mikä huoneisto! Tuo amme makuuhuoneessa tosin huvittaa hieman, omaan makuun ehkä vähän erikoinen ratkaisu, hihi 😀

    1. Bianco e Nero on kyllä mukava huoneisto, ja siinä olisi voinut hyvin asua vähän pidempäänkin, kun oli kaikki tarvittava käytettävissä.

      Amme makkarissa on tosiaan hieman erikoinen ratkaisu – näyttää hyvältä, mutta ah niin epäkäytännöllinen, kun ei ollut lattiakaivoa.:D
      Kotona en ole haikaillut tämän ratkaisun perään ja olen varsin tyytyväinen, että oma amme on siellä makkarin kylppärissä eikä sängyn vieressä!

      Kiitos Anna kommentistasi ja leppoisaa viikonloppua! ?

  3. Oh wow, hyvälle näyttää! Tuo oma uima-allaskin on mukava, mutta sen sijainti ei nyt ihan paras ollut. Mää kun tykkään nähdäkin jotain muuta kuin rakennusten seiniä.

    1. Se on ihan totta, että hotellilta odottaa enemmän niitä maisemiakin, joita oltiin edeltävät päivät ihailtu Luganojärvellä Parco San Marcon huoneen parvekkeelta. Bianco e Neron piha oli vuorostaan sellainen oma pikku piilopaikka paikallisen asutuksen keskellä, joka toimi hyvin kun kyseessä on huoneisto. 😀 Oli kaikin puolin toimiva kokonaisuus!

      Kiitos kommentistasi ja mukavaa viikonloppua!

  4. Uuu! Kelpaisi minullekin! Tosi hienonnäköinen. En yhtään ihmettele, että tuolla viihtyisi pidempäänkin. Hieno löydös!

    1. Kiitos Teija! Oltiin kyllä tosi tyytyväisiä huoneistoon, ja vieläpä menee kreditit siipalle tästä löydöstä! 🙂

      Kiitos kommentistasi ja mukavaa alkanutta viikkoa!

  5. Näyttää aivan ihastuttavalta huoneistolta. Eipä ihme, että se on saanut noin hyvät arvostelut.

    Tuo amme makkarissa kutsuisi pitkälle vaahtokylvylle. ??

    Kaikin puolin ihanan oloinen lomatukikohta, eikä ollenkaan pahan hintainen laatuun ja kokoon nähden!

    Titta

    1. Bianco e Nero oli kyllä löytö, joka antoi vastinetta rahalle! Ja kulu sen kun pienenee, kun voi kokkailla itse eikä ruuan hinta italialaisessa kaupassa päätä huimaa. Muutamalla kympillä sai jo hyvän jääkaapitankkauksen useammalle perheaterialle!

      Kiitos Titta kommentistasi ja tuhannesti onnea Teille kihlautuneille, ihana uutinen!

  6. Tuohon kylpyammeen sijoitteluun minäkin suhtauduin heti käytännöllisyyden kannalta epäilevästi – kuten usein sisustuslehtien kuviin, joissa ei näy mitään merkkejä oikeasta elämästä!
    Muuten huoneisto varmaan on ihan ok, mutta kiertomatkalainen, joka harvoin pysyy montaa päivää paikallaan, jää miettimään, että menisipä tuossa taas paljon hienoa hukkaan, kun siellä vaan kävisi nukkumassa 🙂

    1. Sen verran paljon on tullut vietettyä aikaa näiden rakennusteknisten ratkaisujen ja ongelmien parissa, että estetiikan lisäksi tulee katsottua myös sen toimivuuden kannalta. Mutta näin matkalla se menee, kun ei tarvitse samalla tavalla huolehtia kosteudeneristyksistä ja sen sellaisista jutuista. 😀 Mutta aina sitä vaan jaksaa ihmetellä puuttuvia lattiakaivoja kosteissa tiloissa…

      Tunnustaudun kyllä niin ronkeliksi, että vaadin pelkältä nukkumapaikaltakin aika paljon ja tänne oli kiva palata päivän päätteeksi. 🙂

      Kiitos Pirkko kommentistasi ja hyvää alkanutta viikkoa!

  7. Käytännöllinen tai ei, toi amme on ihana! Todella hyvä ja mukavan persoonallinenkin majoitusvinkki alueelle, josta hinta-laatusuhteeltaan hyvän majoituksen löytäminen kesäaikaan on varmasti iso haaste.

    1. Toiveiden mukaista huoneistoa oli yllättävän vaikea löytää, onneksi lopulta löytyi tämä!
      Bianco e Nero oli kokonaisuutena sisustukseltaan hyvin suunniteltu, tätä pientä ammeen käytännöllisyys juttua lukuunottamatta. 🙂
      Sisustus oli todella nätti ja huoneisto mukavan tilava, tykkäsimme! Suosittelen tätä lämpimästi, jos olet menossa Comojärvelle!

      Kiitos Meri kommentistasi ja mukavaa alkanutta viikkoa!

  8. Huoh, ihanalta näyttää! Minä en välitä hotelleissa kylpyammeista, sellainen kun löytyy kotoakin, mutta tilaville kylpyhuoneille tulee aina iso plussa. Ja ihana tuo pylvässänky <3

    1. Totta, tilavuus niin huoneissa kuin kylppäreissä on kyllä ISO plussa! Kotona kun on tottunut tilaan, niin viikko komeron kokoisessa tilassa perheen voimin saattaapi pikkuisen kiristää pinnaa. 🙂 Bianco e Nerossa ei onneksi tätä ongelmaa ollut!

      Kiitos Ansku kommentistasi ja hyvää alkanutta viikkoa sinne Espanjan auringon alle! Täällä on ihan syksyiset kelit ???

  9. On kyllä varsin kaunis huoneisto, täynnä ihania yksityiskohtia. Tuon ammeen käytönnöllisyydestä en tiedä, mutta onhan sekin kaunis. En ollenkaan laittaisi pahakseni viipyä tuollaisesssa paikassa vaikka pidempääkin aikaa :). Ja näyttääpä tuo ympäristökin viehättävältä – ei ole tullut koskaan käytyä sielläpäin.

    1. Huoneistossa on kyllä sisutuksen yksityiskohdat kohdillaan eikä mikään ’tökännyt’ silmään, vaikka aika ronkeli olenkin. 🙂 Ja lomalla on hyvä kun ei tarvitse miettiä niinkään näitä tylsiä käytännöllisyys juttuja. 🙂 Tuon huoneiston ottaisin kyllä mielellään ihan pysyvästikin Italian mökiksi!

      Suosittelen lämpimästi reissua Comojärvelle ja Bianco e Nero huoneistoon!

      Kiitos Mirka kommentistasi ja mukavaa alkanutta viikkoa!

  10. MÄ EN KESTÄ! Nyt löytyi semmoinen maja että alan tehdä uusia matkasuunnitelmia. Sinulla on ollut blogissa tosi hyviä vinkkejä mutta tämä räjäytti kyllä nyt meikäläisen majoitushaaveet. Käytännöllisyydestä viis, mä haluan tuonne majoittumaan! Pitää antaa tämä miehelle luettavaksi jos se innostuisi yhtä paljon. Maksaisin mielelläni tästä majoituksesta ilmoitetun hinnan, tässä on sitä arjen luksusta 🙂

    1. Hei aivan mahtavaa, että nyt löytyi SE OIKEA!

      Kyllä täällä kone savuten majapaikkoja haettiinkin ja oltiin tosi tyytyväisiä löytämiimme – suosittelen lämpimästi tätä huoneistoa (ja Parco San Marcoa) sekä Comojärveä & Luganojärveä! No joo, ja oikeastaan koko Italiaa – eihän siitä mihinkääjn pääse, että se maa on varsinainen aarreaitta!

      Tässä huoneistossa oli mukavasti keskellä paikallista elämää ja olo ja elo varsin mukavaa. Eikä huoneiston hintakaan ole paha siinä mielessä, kun ruuat voi halutessaan tehdä itse ja kauppalasku lähinnä nauratti, kun se kotimaassa enimmäkseen itkettää! 🙂

      Kävi kyllä siinä illan lämmössä altaan äärellä istuessa mielessä, että voisikohan tästä tehdä pysyvän olotilan – eikä yksikään perheenjäsenistä vastustanut tätä ajatusta! 😀

      Ei kun reissusuunnitelmia näihin maisemiin tekemään, suosittelen lämpimästi!

      Kiitos kommentistasi ja hyvää alkanutta viikkoa reissusunnitelmineen!

  11. IHANA! 200e yöltä ei ede ole paha jos kerran neljä henkeä mahtuu hyvin. Kauanko te viihdyitte siis tuolla?

    1. Se ei ole tosiaan yhtään hassumpi hinta kokonaisuudelle ja tilaa riittää hyvin neljälle aikuisellekin.
      Me ei (pahus) oltu kuin kolme yötä tuolla, koska majoituttiin reissun aikana useampaan paikkaan.
      Nyt tiedämme sen, että Bianco e Neroon voi mennä pidemmällekin reissulle, sen verran hyvin viihdyttiin siellä.

      Kiitos Laura kommentistasi ja mukavaa viikon jatkoa! Ei kun varausta Comojärvelle tekemään! 🙂

  12. Onpa aika hulppean näköinen huoneisto! Vaikuttaa todella modernilta paikalta. Eikä hintakaan niin pahalta vaikuta, varsinkin jos sen jakaa neljällä.

    1. Oltiin kyllä tyytyväisiä kokonaisuuteen ja kaikki oli hyvässä kunnossa. Monesti perhehuoneista saa pulittaa tätä (paljonkin) korkeamman hinnan, ja tosiaan neljälle aikuiselle matkaajalle kulu onkin jo varsin pieni per nenä.

      Kiitos Tanja kommentistasi ja mukavaa loppuviikkoa!

  13. Kauniin näköinen huoneisto! Me varataan usein booking.comin kautta ja niihin arvioihin voi tosiaankin luottaa. Toisaalta on kyllä kuultu monesti, että suoraan hotelleista varaamalla voi saada halvemmalla, mutta aina näin ei ole. Yleensä kyllä kurkkaan myös suoraan kiinnostavien hotellien omat sivut, jos sellaiset löytyy. muuten tykkään booking.comista, kun sieltä saa (melkein) kaikki alueella olevat majoitusvaihtoehdot samaan aikaan vertailtavaksi.

    1. Käytän myös eniten Booking.comia varauksiin, mutta hintahaukkana tsekkaan hinnat kaikista mahdollisista kanavista ja olen valmis tekemään vähän enemmänkin töitä sen parhaan hinnan ja sopivimman majoituksen löytämiseen. Tämän reissun kanssa meinasi jo iskeä uskon puute, kun sopivaa huoneistoa sai hakea todella kauan, onneksi lopulta tärppäsi tämä. 🙂 Bookingin matkapuhelinsovellus on tosi näppärä reissulla, esim. jos tarvitsee tehdä jotain muutoksia tai on useampi varaus hallinnoitavana. Hotelleja välittävistä varauspalveluista Bookingilla on useimmiten myös parhaat hinnat ja paras toimintavarmuus.

      Tällä reissulla varaukset yhtä lukuunottamatta oli parasta tehdä suoraan majapaikasta. Sen olen huomannut myös, että hotelleissa saa usein paremman huoneen hotellista suoraan varattuna kuin välittäjien kautta, mutta toki eroja tässäkin.

      Kiitos Jonna kommentistasi ja hyvää loppuviikkoa!

  14. Stacy Siivonen

    Vanhemmiten olen muuttumassa enemmän aistiyliherkäksi enkä viihdy tiloissa, jotka ovat täynnä kaaosta ja kakofoniaa. Ehkä tällaiset esteettiset tilat sopivat minun hermoilleni parhaiten. Sen takia tykkäsin Riga Style Hostellistakin. Herää noissa arvosteluissa tietysti aina kysymys siitä, miksi ei ole tullut täysiä pisteitä. Ilmeisesti tavaroiden lastaamisen hankaluus on syy siihen.

    1. Aistiyliherkkyys tekee kyllä sen että joka sortin kakofoniaa on vaikea sietää, oli se sitten kuvio/kuosikaaos, valo, häly tai melu.
      Bianco e Nero oli siitä mukava, että sisustuksessa kaikki oli kohdillaan ja hyvin harkitusti yhdistelty ja ympäristö on rauhallinen.

      Kurkkasin vielä Bookingin arvosteluja ja Villa Maggien wifi oli näköjään se, joka laski arvosanaa 8,8 pisteellään.
      Wifi kuului huonehintaan ja toimi enimmäkseen hyvin, paitsi huoneistomme toisessa makkarissa, jossa uskon pätkimisen johtuneen sijainnista keskemmällä kiviseinäistä rakennusta. Siitä en muuten ollut muistanutkaan mainita!

      Kiitos Stacy kommentistasi ja mukavaa loppuviikkoa! ?

  15. No ompahan kivan näköinen huoneisto! Ei ehkä ihan ensimmäseksi tuo minulle mieleen Italiaa, mutta viihtyisin kyllä varmasti.

    1. Kiitos Paula, tykkäsimme tästä kovasti! Italialaisilla on silmää kauneudelle ja tämä ajanmukainen sisustus edustaa hyvin sitä modernimpaa Italiaa, jota myös paikallisissa sisustuslehdissä on ollut nähtävissä. Tykkään myös niistä ihanista vanhanajan tyylisistä antiikkihuonekaluin sisustetuista huoneistoista ja hotelleista, tänne sopi hyvin tämä modernimpi italialaisuus.

      Kiitos kommentistasi ja mukavaa viikonloppua!

  16. OMA UIMA-ALLAS, whaaaat?! Ja siis vielä lisänä jo muutenkin kertakaikkiaan kivaan huoneistoon. Tänne!

    1. Yep, tämä oli varsinainen löytö ja muhkea hartiajumitus koneella istumisesta palkittiin mukavalla ololla ja elolla – ei sieltä olisi takaisin Suomeen halunnut lähteä! Tuonne menemme aivan varmasti uudelleen – sillä kertaa vaan pidemmäksi aikaa! 🙂

      Kiitos Emma kommentistasi ja mukavaa viikonloppua!

  17. Ooh! OOOOOOH! Aivan ihana paikka – rakastuin tuolla ihan kaikkeen, mutta etenkin tuohon ihanaan tapettiin! Ja tuohon altaaseen! Tuonne tahdon minäkin – suurkiitos vinkistä <3

    1. Suosittelen siis niin lämpimästi tätä huoneistoa! <3 Tuohon tapettiin minäkin tykästyin ja allas oli aivan ihana lisä muutenkin niin mukavaan majapaikkaan! Voisin vaikka muuttaa sinne pysyvästi – heti! Varaa ihmeessä majoitus Bianco e Neroon, jos innostut lähtemään Comojärvelle!

      Kiitos Erja kommentistasi ja leppoisaa viikonloppua!

  18. Me olemme jo pitkään suosineet tämän tyylisiä vuokra-asuntoja hotellien sijaan – meitä kun yleensä on reissussa viidestä seitsemään henkeä. Monet valinnat ovat osuneet todella hyviksi ja erityisesti olen pitänyt siitä, että on saanut asua ”tavallisten” ihmisten parissa. Parasta on, kun pääsee etsimään paikallista supermarkettia ja keräämään sieltä ruokatarpeet aamiaista varten. Eli vahvasti harkitsisin tätä vaihtoehtoa, jos matka suuntaisi Comoa kohti.

    1. Totta, varsinkin isommalla porukalla vuokrattava huoneisto tai talo on parempi vaihtoehto! Tykkään myös elosta paikallisen elämän keskellä, jossa saa paremman tuntuman kohteen arkeen.
      Suosittelen kyllä lämpimästi tätä huoneistoa, jos joskus menette Comolle!

      Kiitos Katja kommentistasi ja aurinkoista viikonloppua!

  19. Ihana, tuonne voisin hyvin mennä! Monet ihmettelivät kommenteissa makuuhuoneessa olevaa kylpyammetta. Perussa törmäsin samaan. Meidän Liman hotellissa oli amme (taisi vielä olla poreamme) huoneen nurkassa. Olihan se kieltämättä erikoista.

    1. Ammeita makuuhuoneessa olin nähnyt aiemmin vain sisustuslehdissä ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun pääsin tätä versiota testaamaan.
      Olin kuitenkin kotiin tullessa tyytyväinen siihen, että talossamme amme on makkarin kylpyhuoneessa huonetilan sijaan, niin ei tarvitse huolehtia vesipisaroista/roiskeista lattialla.
      Hauska kuulla, että myös Perussa löytyi tällainen ratkaisu, poreamme kuulostaa vielä paremmalta!

      Kiitos Merja kommentistasi ja mukavaa viikonloppua!

  20. Ei jatkoon. En voi sietää majapaikkoja, joissa on makuuhuoneessa kylpyamme. No onneksi tuosta voisi sitten valita sen toisen makuuhuoneen, kun muuten varsin viihtyisä majapaikka näyttää olevan. Tosin itse tykkäisin, että sängyt olisi normaalikorkuiset.

    Itse vaan en ymmärrä noita majapaikkoja, missä on makuuhuoneessa kylpyamme. Niihin törmää varsinkin Karibialla tasaisen tappavasti, ilmeisesti joku jenkkien haluttu tapa. Muutenkin mun mielestä pitäisi kieltää kaikki kylpyammeet hotelleista eli pelkkä toimiva suihku – kiitos 🙂

    1. Hih! Odottelinkin miehistä mielipidettä tähän – vai ei amme makkarissa miellytä 😉

      Njoo, leikki sikseen – sitä kyllä komppaan, että normaalikorkuinen vuode on parempi vaihtoehto, selkävaivainen kun ei kovin tyylikkäästi lattian rajasta nouse. Mutta lapsille ja hyväselkäisille tuo matalampi oli aivan loistava vaihtoehto!
      Ja hei, tässä huoneistossa on myös se hyvä puoli, että löytyy mammalle amme ja pappalle tavallinen suihku, joten kummankaan ei tarvitse tinkiä toiveista! 😀

      Kiitos Rami kommentistasi ja leppoisaa sunnuntaita!

  21. Tämä on kyllä ihana! Aivan ihana! Kyllähän minäkin tuota ammetta makuutiloissa hiukan vieroksun, mutta viis siitä lomalla ollessa onko kaikki niin pilkulleen käytännöllistä.
    Tunnustan toki, että vaatimukseni majoituksen suhteen riippuu vähän mikä fiilis sattuu lomaa varatessa olemaan. Välttämättä en vaadi mitään kummallista, koska huoneessa ollaan niin vähän. Voisin kokea tälläisen huoneiston jopa menevän hukkaan. Toisaalta taas miksipä ei sitä voisi nukkua hiukan ylellisemmässäkin huoneessa. 🙂

    1. Niinpä, lomalla ei tarvitse niin paljon niitä arkisia käytännöllisyys- ja sen sellaisia juttuja miettiä.
      Mutta sen verran ronkeli olen, että lomalla(kin) majoituksen tason pitää olla kunnossa, vaikkei siellä päiväänsä vietäkään.
      Tämä huoneisto oli kyllä mukava vaihtoehto, jossa oli kuin kotonaan! 🙂

      Kiitos Virpi kommentistasi ja mukavaa sunnuntaita!

  22. Kyllä voisin tuonne mennä. Se on aina uskomattoman palkitsevaa, kun onnistuu loputtoman googlettamisen ja arvostelujen lukemisen jälkeen löytämään juuri sen oikean majapaikan.

    Tuollahan olisi muutenkin kuin kotiinsa olisi tullut, meillä on olkkarissa lähes samanlainen ruusutapetti 🙂

    1. Totta, Bianco e Nerossa oli kuin kotonaan ja huoneisto palkitsi kaiken sen etsimiseen käytetyn ajan ja vaivan!
      Tuo ruusutapetti oli ihana, sopii varmasti kivasti myös olohuoneen tehosteseinäksi! Jos tuota olisi ollut saatavilla rakentaessamme 2010, olisi se varmasti löytänyt paikkansa meilläkin, onneksi silloin löytyi kuitenkin mieleiset Laura Ashleyltä! 🙂

      Kiitos kommentista ja ihanaa sunnuntaita!

  23. Huh huh, en ihmettele, että arvosanat ovat noin korkeat – tosi hieno huoneisto, ja toi oma uima-allas kruunaa sen! Googlasin nopeasti, ja näyttää siltä, että Malgratessa ei ole omaa juna-asemaa – tiedätkö, kuinka pitkä matka lähimmälle on?

    1. Leccon rautatieasema on parin-kolmen kilometrin päässä tästä huoneistosta, jonne pääsee kätevästi Milanosta.
      Leccosta tullaan vain sillan yli Malgraten puolelle, matkan taittaa kävellen varttitunnissa ja autolla noin 5 minuutissa.

      Tykkäsimme kyllä tästä huoneistosta ja menemme varmasti sinne uudelleen, kun niille kulmille satumme!

      Kiitos Liza kommentistasi ja mukavaa sunnuntaita!

  24. No on kyllä ihana <3

    Täytyy laittaa korvan taakse seuraavaa Comon reissua ajatellen.

    1. Bianco e Nero oli kyllä oikein löytö ja siellä voisi hyvin majailla pidempäänkin. Kokonaisuutena huoneisto on toimiva ja oma piha-alue altaineen aivan ihana! ? Seuraava kerta tulee vielä varmasti, suosittelen lämpimästi tätä huoneistoa!

      Aurinkoista alkanutta viikkoa Sinulle Johanna! ☀️

  25. Thanks for your marvelous informative posting! I truly enjoyed reading it. I want to encourage you continue your great job, have a nice morning!|

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *