Postikortti Amalfin rannikolta & Sorrenton niemimaalta!

Ciao a tutti, terveiset Amalfin rannikon & Sorrenton niemimaan upeista maisemista!

Harvoin matkustan samaan kohteeseen uudelleen, mutta Amalfin rannikko on yksi niitä harvoja, joka saa sydämen sykkimään kerrasta toiseen. Oli aivan ihanaa palata näihin kuvankauniisiin maisemiin ja kurvailla pieniä kiemurateitä kylästä kylään. Nauttia maisemista viipyillen, pysähtyä katselemaan merta korkeuksista. Aistia elämänmenoa piazzoilla; kaikki ne tuoksut, maut ja värit.

Amalfin rannikko on parhaimmillaan pala palalta kiireettömästi nautittuna. Amalfin rannikkoa ei pidä suorittaa, se pitää kokea ajan kanssa. Ainakin kerran elämässä.

Matkamme vei neljäksi päiväksi Amalfin rannikon kuvankauniisiin Unescon maailmanperintömaisemiin, josta matka jatkui vielä kolmeksi päiväksi Sorrenton niemimaan ja Caprin jylhille kallioille.

Matkamme oli täydellinen yhdistelmä maisemia, makuja ja upeita auringonlaskuja ♥ Italialaista La Dolce Vitaa parhaimmillaan.

Tästä kaikesta on tulossa juttua blogiin tulevien viikkojen aikana, niin rannikon kylistä kuin hotelleista, autoilusta ja hintatasosta sekä tietenkin vinkkejä reissun suunnitteluun. Myös kysymykset ja aihetoiveet ovat tervetulleita Teiltä blogin lukijoilta!

Voit lähettää kysymykset ja aihe-ehdotukset joko kommenttina tähän postaukseen tai sähköpostitse osoitteeseen mia @ elamaajamatkoja.fi

Pysyhän kuulolla, sillä pian alkaa blogin matka postikorttimaisemiin – Buon viaggio!

Tästä löydät kaikki blogin kirjoitukset Amalfin rannikolta.

Recommended Articles

2 Comments

  1. Niin kaunista! Ei voi muuta kuin ihailla aina tuon veden väriä <3
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

    1. Vehreät rinteet ja Välimeren sini, siihen näkyyn ei vaan kyllästy ?

      Ihanaa loppuviikkoa Sinullekin Outi ☀️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *