Vanhan loppu on uuden alku

Kaikella on aikansa, niin myös Rantapallon blogiportaalilla, joka suljetaan 1.9.2023. Se ei kuitenkaan tarkoita tämän blogin tarinan päättymistä, vaan siirrymme kesän aikana uudelle blogialustalle ja jatkamme syksystä eteenpäin osana Rantapallon Matkakumppanit-verkostoa. Siihen saakka blogin artikkelit ovat luettavissa Rantapallon sivustolla, mutta uusien julkaisujen osalta pidämme nyt kesän ajan taukoa ja keskitymme uuden elamaajamatkoja.fi blogisivuston tekemiseen.

Rantapallon sivulla julkaistavassa blogissa näkyy tulevina kuukausina jonkin verran muutoksia, etenkin vanhemmissa kirjoituksissa, joita karsin sekä tekstien että kuvien osalta. Uudelle blogialustalle siirrän ainakin kirjoitukset, joita luetaan viikoittain. Kaikki palaute ja toivomukset uuden sivuston suhteen ovat tervetulleita ja jos sinulla on jokin kirjoitus tai aihealue, joista haluaisit lukea myös uudella blogisivulla, jätä kommentti tai lähetä viestiä mia(at)elamaajamatkoja.fi – sana on vapaa!

Jotta kesä ei olisi kuitenkaan yhtä puurtamista, otamme seuraavaksi pienen arkipaon ja lähdemme road trippaamaan Baijerin ja Tirolin maisemiin. Näistä hetkistä ja retkistä kerron sitten enemmän uudella blogisivulla. Tulevaa matkaamme pääsette kuitenkin seuraamaan jo ensiviikon lopulta lähtien Instagramissa, joten klikkaahan elamaajamatkoja sivu seurantaan, jos et ole vielä sitä tehnyt!

Ihanaa kesää Teille kaikille blogin lukijoille ja näkemisiin & kuulemisiin Instagramissa sekä viimeistään syksyllä uudella blogin sivustolla!

xo – Mia –

kuvat: Pixabay

Recommended Articles

2 Comments

  1. Mikko / Matkalla Missä Milloinkin

    Tämä Rantapallon uutinen tuli kyllä itselleni varsin suurena yllätyksenä, vaikka merkkejä tuollaisesta onkin ollut ilmassa. Tuo tuleva matka kuulostaa todella hienolta, paljon upeita paikkoja noilla seuduilla.

    1. On kyllä harmillista, että Rantapallon blogialusta suljetaan, mutta nyt ei kun uutta kohti. Oli se ollut ajatuksissa muutenkin. Sitä ennen kuitenkin matkalle, ja sen jälkeen aletaan tosi toimiin uuden sivuston kanssa. On kyllä kiva lähteä road trippaamaan jälleen!

      Ihania tulevia kesän reissuja teillekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *