Tervetuloa blogin uudelle sivulle!

Tässä se nyt on, Elämää ja Matkoja blogin uusi blogisivusto, itsenäisenä omalla verkkotunnuksella elamaajamatkoja.fi – tervetuloa uuteen blogikotiin !

Täältä löydät nyt suuren osan Rantapallon sivustolla reilun kahdeksan vuoden aikana julkaistuista kirjoituksista sekä uudet matkakokemukset ja vinkit tästä hetkestä eteenpäin. Ihanaa, että olet mukana matkassa!

Rantapallon blogialustan sulkeminen sai jatkoaikaa ja uusi sivujen sulkeutumisaika on 1.10.2023. Nyt on kuitenkin jo hyvä hetki laittaa uusi blogisivu https://elamaajamatkoja.fi selaimen kirjanmerkkeihin, niin tulet suoraan uudelle blogisivulle ja pääset lukemaan tuoreet kirjoitukset. Mutta ei hätää jos klikkaat vielä vanhasta tottumuksesta Rantapallon sivulla sijaitsevaan blogiin, koska olen tehnyt uudelleenohjaukset kaikkiin siirrettyihin kirjoituksiin ja tämä kuljettaa Sinut lukumatkalle tälle sivustolle.

Aivan valmista ei kuitenkaan vielä ole ja työt jatkuvat nyt kirjoitusten päivityksellä. Jos huomaat jonkin osion toiminnassa virheellisyyksiä, niin mielellään saa (ja pitää) laittaa viestiä asiasta, niin korjataan toimimattomat osat mahdollisimman pian.

Tottahan toki luvassa on myös uusia matkakirjoituksia mm. heinäkuun matkaltamme Saksaan Baijeriin sekä Itävaltaan Tiroliin. Ennen alppimaisemia kerron kuitenkin viimeisimmän viikonloppumatkamme aivan ihastuttavasta hotellista Scandic Grand Centralista.

Pysyhän siis kuulolla – pian on uutta juttua tulossa!

Lämmin kiitos Rantapallon tiimille näistä kahdeksasta vuodesta ja iso kiitos Zonerin ammattilaisille blogin siirtotyöstä sekä hyvistä neuvoista.

Ihanaa sunnuntaita ja kaunista loppukesää kaikille lukijoille!

xo – Mia –

Recommended Articles

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *